Loading…

Angkor Wat

Ti kilometer fra den lille by Siem Reap ligger Angkor, et 300 km² stort tempelområde, der rummer mere end 50 templer opført over en periode på 600 år - fra år 800 og frem til midt i det 15. århundrede.

Blandt områdets bedst bevarede er de arkitektoniske perler Banteay Srei, Angkor Thom og Byon, der absolut skal opleves. De enestående ruiner står som et uomtvisteligt bevis på Khmer-rigets storhed, og kronen på værket er ubestridt Angkor Wat, verdens største tempelkompleks. Hovedtemplet blev opført i det 12. århundrede og breder sig over 1 km². Det menes, at det har taget op imod 25.000 mænd 40 år at opføre templet, der den dag i dag er særdeles godt bevaret. Nu er det måske, at I tænker: Kan man blive ved med at imponeres over de der kalksten? Og får man ikke nok af templer? Tro os, svarene er henholdsvis: ja - og nej!

Man kan både tage på udflugt til templerne på cykel, med tuk tuk og med bil. Afstandene til templerne varierer meget, og det er derfor oplagt at vælge transportform efter de templer, man ønsker at besøge.

Udvalgte hoteller i Angkor Wat

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere