Loading…

São Tomé & Príncipe

Afrikas næstmindste land

Rejser til São Tomé & Príncipe

 

Afrikas næstmindste land har en rig chokolade historie, da de engang var verdens største producent af kakao.

Uberørt natur og øde sandstrande er kendetegnende for São Tomé & Príncipé. Øerne bærer tydeligt præg af den portugisiske kolonitid og gemmer på en enestående flora og fauna, der endnu er forholdsvis uudforsket.

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til São Tomé & Principé. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i São Tomé & Príncipe

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i São Tomé & Príncipe

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i São Tomé & Príncipe

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til São Tomé og PríncipeSão Tomé og Príncipe er kendt som the Chocolate Islands, da de engang var verdens største producent af kakao. Her venter frodig oprindelig regnskov, smukke strande, barske kyststrækninger, en fantastisk flora, hvor uopdagede orkidéer stadig dukker frem, og et unikt fugleliv med over 140 registrerede arter, hvoraf 28 er endemiske. Disse to øer, som er Afrikas vigtigste redeplads for skildpadder, ligger på ækvator i Atlanterhavet godt 200 km fra Vestafrikas kyst.


På en rejse til São Tomé og Príncipe kan man lige så godt lære ordsproget ’Léve léve’ på forhånd. Deres slagord betyder noget i stil med at tage det roligt, og de lokale vil minde dig om det, hvis du forsøger at skynde dig.

Se vores forslag til individuelle rundrejser i São Tomé & Príncipe eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Baía das Agulhas


Baía das Agulhas er opkaldt efter de imponerende fonolit tårnene, der stiger op fra øens skyline. Bugten er måske Príncipes største attraktion, og på en sejltur kan man opleve den mest spetakulære udsigt til nationalparkens vestlige side, som er et postkort værdigt.

Praia Banana


Praia Banana - Principes mest berømte strand – er det perfekte spot til at komme helt ned i gear og glemme alle hverdagens bekymringer. Denne hvide sandstrand er omringet af smukke palmetræer og danner den perfekte ramme for en svømmetur i det turkisblå vand.

Roça Agua Izė


Roça Agua Izė på São Tome er en af de originale kakao plantager, som i dag er omdannet til en lille landsby. De originale plantager var små byer, der bestod af både boliger, skoler, hospitaler osv. Et besøg i Roça Agua Izė giver et historisk indblik i, hvordan slaverne levede under portugisisk styre.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Príncipe

Príncipe er den mindste og den nordligste af de to hovedøer i østaten São Tomé og Príncipe. Øen dækker kun 136 km², men dens lille størrelse reflekterer ikke dens enorme naturlige skatte. Øen har vulk…
Læs mere
strand, palmer og hav

São Tomé

São Tomé, som betyder ’Sankt Thomas’ på portugisisk, er både navnet på østatens største ø og navnet dens hovedstad. Hovedstaden ligger ud til Ana Chavez bugten i den nordøstlige del af øen São Tomé. O…
Læs mere
São Tomé centrum