Loading…

Tag På All Inclusive Badeferie I Mexico

Tag på badeferie ved Riviera Maya med all-inclusive. Nyd strandene og det gode vejr uden at skulle bekymre dig om noget.
Mexico kan tilbyde nogle af de smukkeste sandstrande i verden langs Riviera Maya. Drømmer du om lange strande, svajende palmer og azurblåt vand, så er den caribiske kyst i Mexico stedet for dig. På et all inclusive hotel kan du komme helt ned i tempo, når det eneste, du skal bryde dit hoved med, er om dagen skal tilbringes ved de lækre strande eller den imponerende pool.

På denne rejse til Mexicos caribiske kyster har vi valgt et populært all inclusive hotel, der ligger ved den smukke, hvide sandstrand i Playacar. Playacar er kun en kort gåtur fra Playa del Carmen, hvor man finder alle muligheder for shopping, cafeer og natteliv. Hotellet tilbyder en lang række services og faciliteter, såsom danseklasser, temafester, shows, kajaksejlads, snorkelture og cykling. Udover den tætte placering ved havet, er der også to store swimmingpools og en børnepool.

Vi har endnu et godt bud på et ophold på et all-inclusive ophold ved den caribiske kyst. Der er dog også mange andre muligheder, så søger du noget lidt anderledes så giv os et kald.
Ikke tilgængelig

Priser og varighed

Priser fra: : kr. 5.477,00 pr. person

Varighed: 11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* Transport mellem Cancun lufthavn og hotel
* 10 nætter på The Reef Playacar
* All Inclusive

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybilletter

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


12974 281220 HB

Andre rejseforslag

Yucatan - Eventyr Med Transport

Kom med på en spændende Mexico rundrejse med lidt mere kant! Ruten er lagt for eventyreren, der gern…

Badeferie med egen lejlighed ved den caribiske kyst

Denne badeferie i Mexico er perfekt til den uafhængige familie. Man får egen lejlighed og egen bil…

Familieeventyr I Mexico - Nu Med Strandlejlighed!

Denne unikke rejse til Mexico er specielt sammensat til familier med børn, som gerne vil opleve det…