Loading…

Sejlads mellem Marquesa-øerne

Kom lidt på afstand fra de mere turistede steder og oplev Fransk Polynesiens smukke Marquesa-øer, hvoraf nogle er ubeboede.
På 13 dage kommer I omkring de flotte og imponerende Marquesa-øer Tahiti, Fakarava, Nuku Hiva, Ua Pou, Hiva Oa, Fatu Hiva, Tahuata, Ua Huka, Rangiroa, Bora Bora. Både før og efter cruiset er der tid til at nyde hovedøen Tahiti i sammenlagt 6 dage.

Skibet der sejler jer Marquesa-øerne fungerer både som passagerskib og som fragtskib. Da der kommer andre skibe ud til øerne, afhænger de derfor af, at skibet, Aranui, kommer rundt.
Sejlturen bliver skudt i gang på Tahiti, hvor I før og efter sejlturen har henholdsvil 2 og 4 overnatninger, så I også når at opleve Tahitis frodige skove, vandfald og dejlige strande, inden I rejser hjem igen.

Aranui har 2 ugentlige afgange til Marquesa-øerne - torsdag og lørdag. De to afgange afviger lidt fra hinanden, hvad angår selve sejlruten, men alt i alt kommer I omkring de samme steder.

Torsdagsafgang
Dag 1: Ankomst til Tahiti
Dag 2-3: Oplevelser på Tahiti
Dag 3: Tahiti (Papeete) - Fakarava (Tuamoto Archipelago)
Dag 4: Oplevelser på Fakarava
Dag 5: På havet
Dag 6: Oplevelser på Hiva Oa
Dag 7: Oplevelser på Nuka Hiva
Dag 8: Oplevelser på Ua Pou
Dag 9: Oplevelser på Hiva Oa og Tahuata
Dag 10: Oplevelser på Fatu Hiva
Dag 11: Oplevelser på Ua Huka
Dag 12: På havet
Dag 13: Oplevelser på Rangiroa
Dag 14: Oplevelser på Bora Bora
Dag 15: Ankomst til Tahiti (Papeete)
Dag 15-19: Oplevelser på Tahiti

Lørdagsafgang
Dag 1: Ankomst til Tahiti
Dag 2-3: Oplevelser på Tahiti
Dag 3: Tahiti (Papeete) - Fakarava (Tuamoto Archipelago)
Dag 4: Oplevelser på Fakarava
Dag 5: På havet
Dag 6: Oplevelser på Nuku Hiva
Dag 7: Oplevelser på Ua Pou
Dag 8: Oplevelser på Hiva Oa
Dag 9: Oplevelser på Hiva Oa og Tahuata
Dag 10: Oplevelser på Fatu Hiva
Dag 11: Oplevelser på Ua Huka
Dag 12: På havet
Dag 13: Oplevelser på Rangiroa
Dag 14: Oplevelser på Bora Bora
Dag 15: Ankomst til Tahiti (Papeete)
Dag 15-19: Oplevelser på Tahiti

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst
3 Marquesan Cruise med Aranui
4 Fakarava
5 På havet
6 Nuku Hiva
7 Ua Pou
8 Hiva Oa
9 Hiva Oa og Tahuata
10 Fatu Hiva
11 Ua Huka
12 På havet
13 Rangiroa
14 Bora Bora
15 Tahiti, Papeete
19 Afrejse

Dag 1 : Ankomst

Ved ankomst til Tahiti bliver i hentet i lufthavnen og kørt til hotellet Tahiti Nui, hvor I har 2 overnatninger midt i Papeete. I har derfor masser af muligheder for at opleve hovedstadens mange seværdigheder. Papeete byder både på traditionelle markedspladser, shoppingmuligheder, gode restauranter og en hyggelig havnefront. På hotellet har I mulighed for at slappe af i spaområdet eller ved swimmingpoolen, eller I kan benytte fitnesscentret eller nyde en middag på hotellets restaurant.

Dag 3 : Marquesan Cruise med Aranui

I dag begynder jeres 13 dages cruse med skibet Aranui 5. Aranui 5 fungerer både som passagerskib og som fragtskib. Der kommer nemlig ikke andre skibe ud til Marquesa-øerne, og de afhænger derfor af, at Aranui 5 kommer rundt. Aranui 5 har to ugentlige afgange fra Papeete - torsdag og lørdag. De to afgange afviger lidt fra hinanden, hvad angår sejlruten, men alt i alt kommer begge afgange omkring de samme steder.

Skibet består af 8 passagerdæk, hvor interiøret afspejler den polynesiske stil. På skibet kan gæsterne spise i den hyggelige restaurant eller sippe til spændende drinks i en af de 4 bare - deriblandt skybaren med en imponerende panoramaudsigt. Der er også mulighed for afslapning i de 2 lounge-områder eller ved den udendørs swimmingpool. Derudover har skibet et fitnesscenter, et massagerum og en butik. Kahytterne findes i forskellige størrelser og med forskelligt interiør, hvor nogle af dem har udgang til privat balkon.

Dag 4 : Fakarava

Om morgenen ankommer I til Fakarava, der er det største atol i Fransk Polynesien. Her kan I gå på opdagelse i et af UNESCOs biosfærereservater, hvor der er mulighed for at svømme, snorkle eller dykke blandt de farverige tropiske fisk i den smukke gennemsigtige lagune.

I kan også gå en tur i landsbyen Rotoava, se de lokale kunsthåndværker eller den imponerende kirke, der er bygget af koraller.

I vender tilbage til skibet kl 12.00.

Dag 5 : På havet

Dagen i dag foregår udelukkende på havet. Når I bare opholder jer på skibet, har I mulighed for at slappe af i de 2 loungeområder, på soldækket eller i den udendørs swimmingpool, eller I kan bestille en massage i massagerummet. I kan også sippe til spændende drinks i en af de 4 barer - deriblandt skybaren der har en imponerende panoramaudsigt.

Hvis I ikke vil bruge hele dagen på ren afslapning, kan I benytte skibets fitnesscenter, aflægge skibets butik et besøg eller gå på opdagelse rundt omkring på skibet.

Dag 6 : Nuku Hiva

Om morgenen lægger Aranui 5 til i Taipivai-bugten på Nuku Hiva. Efter I har spist morgenmad på skibet, bliver I fragtet ind til øen, hvor det første stop er det arkæologiske sted Mea'e Kamuihei. Herefter hiker I til det nærliggende Paeke, hvor I får lov til at opleve den traditionelle marquesiske grisedans. Bagefter er der lokal musik, imens I spiser traditionel marquesisk mad til frokost, der er tilberedt i Umu, som er en underjordisk ovn, hvori maden bliver tilberedt i flere timer.

Efter frokost besøger I landsbyen Hatiheu. Her kan I besøge et museum, hvor I kan se petroglyfer fra uudforskede dale. Inden turen går tilbage til skibet, tager I ned til Taiohae, hvor et gigantisk vulkansk krater har formet bugten. Her kan I gå på opdagelse i byen, besøge katedralen, markedet og butikker. På denne ø vil der også være mulighed for at finde en bank.

Dag 7 : Ua Pou

Når skibet nærmer sig øen Ua Pou, kan I se de imponerende høje bjerge tårne sig op foran jer.

Ved ankomst til havnen aflæsser skibspersonalet diverse forsyninger - cement, sukker, kokosmel, frugter ol. - og imens kan I gå på opdagelse i landsbyen Hakahau, hvor I blandt andet kan se en kirke, der er bygget af håndudskåret træ. I kan også tage på en mindre hikingtur op til Det Hellige Kors, hvorfra der er en endnu bedre udsigt til de enorme bjerge og til de frodige dale.

Til frokost får I serveret et marquesisk måltid bestående af blandt andet brødfrugt, karryged, fisk og søde røde bananer. Som underholdning inden I går ombord på skibet igen, kan I opleve den traditionelle fugledans.

Dag 8 : Hiva Oa

Om morgenen lægger Aranui til ved Hiva Oa, hvor du blandt andet kan gå på opdagelse i Marquesa-øernes anden største by, Atuona. Det var også her den franske maler Paul Gauguin levede og malede nogle af sine største værker, og I kan blandt andet besøge et kopi af hans hus og et tilstødende museum.

På denne ø er det bestemt værd at tage på en gåtur. Hvis I går en tur op mod kirkegåren, hvor både Paul Gauguin og sangskriveren Jacques Brel ligger begravet, kan I gå tur blandt de flotte frangipani-træer, samtidig med at I har en imponerende udsigt ned til havnen.

Dag 9 : Hiva Oa og Tahuata

I dag kører I med firehjulstrækker til Paumau, stadig på øen Hiva Oa, hvor I på en guidet tur kan opleve de gamle menneskelignende religiøse skulpturer kaldet 'tikis'. Ifølge polyneserne har dette frodige område en spitituel kraft, som de kalder 'mana'.

I vender tilbage til Aranui for at spise frokost, imens I sejler videre til Tahuata, hvor I kan nyde en afslappende eftermiddag på stranden eller tage en forfriskende svømmetur i Stillehavet.

Dag 10 : Fatu Hiva

Fatu Hiva er den mest frodige og fjerne af Marquesa-øerne. Øen er blandt andet kendt for de håndmalede saronger, og I vil også blive introduceret for det traditionelle klæde 'tapa'.

Når I har udforsket den ene side af øen, stiger I ombord på Aranui, der sejler om til den anden side af øen, hvor I kan opleve den sensationelle Hanavava-bugt. Her kan I vælge at tage på en 16 kilometers hikingtur for at opleve imponerende de klipper og majestætiske vandfald. Hvis I vælger at tage på hikingturen, bliver der serveret en lækker frokost på toppen af bjerget.

Når dagen runder af, kan I opleve den helt fantastisk smukke solnedgang ved Hanavava-bugten.

Dag 11 : Ua Huka

Tidlig morgen ankommer I til Ua Huka. Her kan I besøge museet ved øens rådhushave, hvor I kan opleve marquesisk kunst og høre om den ældgamle civilisation. Herefter kan I enten tage på en ridetur eller hoppe ind i en firhjulstrækker, der kører jer ud til en botanisk have og landsbyen Hane, hvor I undervejs gør stop for at betragte den flotte udsigt over Stillehavet. Når I ankommer til landsbyen, bliver der serveret frokost på en lokal restaurant.

Efter frokost kan I enten besøge fiskerlandsbyen Hokatu, eller I kan hike op til en af Hanes udsigtspunkter sammen med en guide. Hvis I har oplevet nok for i dag, kan I også vælge at have en afslappende eftermiddag på stranden.

Dag 12 : På havet

Dagen i dag foregår udelukkende på havet. Når I bare opholder jer på skibet, har I mulighed for at slappe af i de 2 loungeområder, på soldækket eller i den udendørs swimmingpool, eller I kan bestille en massage i massagerummet. I kan også sippe til spændende drinks i en af de 4 barer - deriblandt skybaren der har en imponerende panoramaudsigt.

Hvis I ikke vil bruge hele dagen på ren afslapning, kan I benytte skibets fitnesscenter, aflægge skibets butik et besøg eller gå på opdagelse rundt omkring på skibet.

Dag 13 : Rangiroa

Følg med fra dækket når I ankommer til Fransk Polynesiens største atol og det andet største i verden. Her vil I ikke kun blive betaget af det imponerende syn ved selve atollet - I vil også blive budt velkommen af legende delfiner.

Når I kommer i land, kan I vælge at tage på selvbetalte snorkling- og dykkerture. Det er bestemt værd at dykke på Rangiroa, da det er et af de bedste dykkesteder i verden. Der er også mulighed for at opleve et perleopdræt og lære om, hvordan perlerne bliver produceret.

I kan også vælge at lade være med at tage på nogle af turene og nøjes med en afslappende dag på Rangiroas hvide sandstrand og smukke lagune.

Om eftermiddagen går I igen om bord på Aranui, der sejler mod Bora Bora.

Dag 14 : Bora Bora

Når I ankommer til Bora Boras berømte blå og grønne lagune, kan I nyde synet af det majestætiske bjerg Otemanu, som er øens højeste punkt.

På Bora Bora kan I nyde en afslappende dag på stranden og en lækker picnic på et roligt og afsides spot ved det krystalklare vand.

Der er mulighed for at tage på selvbetalte ture rundt på øen i bus, helikopter eller firhjulstrækker, eller hvis I er modige, kan I prøve at fodre hajer.

Bora Bora var en af USAs militærposter under Anden Verdenskrig, og derfor kan man også se kanoner og bunkers på en af turene med firhjulstrækker.

Om aftenen er der afgang mod Papeete, Tahiti.

Dag 15 : Tahiti, Papeete

Når I igen ankommer til Tahiti, bliver i transporteret til hotellet Tahiti Pearl Beach Resort, hvor I har 4 overnatninger. I har derfor nu mulighed for at udforske det af Papeete, som I ikke nåede inden sejlturen, eller I kan tage rundt på ture til andre dele af Tahiti. Hotellet, som i skal bo på, har en unik beliggenhed kun ti minutter fra centrum af Papeete og med udsigt til en smuk sort vulkansk sandstrand i Lafayette. Hotellet ligger i en tropisk have og tilbyder værelser med egen terrasse og havudsigt. Hvis I ønsker afslapning, kan I slappe af ved hotellets swimmingpool eller nyde lækre tahitiske, sydøstasiatiske og middelhavsinspirerede retter i restauranten.

Dag 19 : Afrejse

Transfer Hotel - Lufthavn

Priser og varighed

Priser fra: : Spørg på pris

Varighed: 0 dage / 0 nætter

Inkluderet

* Transfer til og fra lufthavnen på alle øer
* 2 nætter i standardværelse på Hotel Tahiti Nui (Tahiti)
* 12 nætter i standardværelse på Aranui 5
* 4 nætter i Deluxe-værelse på Hotel Tahiti Peral Beach Resort (Tahiti)
* Morgenmad under ophold på Tahiti
* Alle måltider når man er til lands på cruiset

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Hvis I ønsker at benytte andre hoteller på Tahiti, er det intet problem - vi skræddersyr det hele efter jeres ønsker!

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* City Tax (1,5-2€ pr. voksen pr. nat)
* Drikkepenge

Bemærk, at oversøiske flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste", og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

0016803 030919 TN

Andre rejseforslag

Øhop og intime hoteller i Fransk Polynesien

Oplev Fransk Polynesiens eksotiske øer Tahiti, Moorea, Huahine og Bora Bora på denne rejse, hvor I u…

Øhop og overwater bungalows i Fransk Polynesien

På denne rejse til Tahiti, Moorea og Bora Bora får I overnatning i de spektakulære overwater-bungalo…