Loading…

Nicaragua & Costa Rica Med Chauffør

Disse to lande kombineret er interessant for jer, der gerne vil se både den storslåede natur og den autentiske kultur. Nicaragua tilføjer de smukke byer fra kolonitiden til regnskovene i Costa Rica.
Costa Rica og Nicaragua er en rigtig interessant cocktail for jer, der gerne vil opleve både den storslåede natur og den autentiske kultur. Ikke mange lande i regionen kan slå Costa Rica på deres velstrukturerede udvalg af naturoplevelser med regnskov, vulkaner og strande så langt øjet rækker. Det at landet desuden har en god økonomi og infrastruktur gør, at mange føler det er trygt at rejse der, endda i egen bil. Naboerne i Nicaragua har ikke nær den samme økonomi og organisation, men derimod kan de byde på langt større kulturoplevelser end de andre. De har smukke, velbevarede byer fra kolonitiden og en autentisk, mere indiansk befolkning. Turen her er med arrangeret transport, men vi kan også tilbyde den i lejebil og med mere luksuriøse hoteller, flere udflugter og meget mere.

Dag 1: Ankomst til Costa Rica, San José lufthavn og transport til jeres hotel
Dag 2: Med minibus fra San José til Arenal
Dag 3: Oplevelser på egen hånd i Arenal
Dag 4: Med minibus fra Arenal til Monteverde
Dag 5: Udflugt i Monteverdes tågeregnskov
Dag 6: Oplevelser på egen hånd i Monteverde
Dag 7: Transport fra Monteverde over grænsen til Nicaragua, San Juan del Sur
Dag 8: Oplevelser på egen hånd i San Juan del Sur
Dag 9: Med båd til øen Ometepe, besøg på museum og kaffeplantage
Dag 10: Fridag på Ometepe
Dag11: Transport til Granada, byrundtur i hestevogn samt bådtur omkring øerne
Dag 12: Udflugt til Masaya vulkanen, små landsbyer og markeder
Dag 13: Udflugt til Mombacho vulkanen
Dag 14: Transport til Managua lufthavn for hjemrejse

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Costa Rica
2 Transport fra San José til Arenal
3 Oplevelser på egen hånd i Arenal
4 Transport fra Arenal til Monteverde
5 Halvdagstur i Monteverdes tågeregnskov
6 Oplevelser på egen hånd i Monteverde
7 Transport fra Monteverde til San Juan del Sur, Nicaragua
8 Afslapning og oplevelser i San Juan del Sur
9 Transport fra San Juan del Sur til Ometepe Island
10 Afslapning og oplevelser på Ometepe
11 Transport fra Ometepe til Granada
12 Heldagsudflugt i og omkring Granada
13 Heldagstur til Volcán Mombacho
14 Transport fra Granada til Managua lufthavn

Dag 1 : Ankomst Costa Rica

I ankommer til San José lufthavn. Her bliver I mødt af vores lokale agent og kørt til jeres hotel. I har en enkelt overnatning i San José.

Dag 2 : Transport fra San José til Arenal

Idag kører I fra San José til Arenal. Turen foregår i minibus. I har to overnatninger i Arenal på et godt hotel tæt ved nationalparken.

Dag 3 : Oplevelser på egen hånd i Arenal

Dagen idag er fri til at nyde området omkring Arenal og La Fortuna på egen hånd. Mod tillæg kan vi også arrangere ture i omegnen f.eks. vandretur omkring selve Arenal vulkanen.

Dag 4 : Transport fra Arenal til Monteverde

I dag er der igen delt transport fra hotellet i Arenal til hotellet i Monteverde - på vejen tilbagelægges noget af turen i båd over søen, der adskiller de to steder. I Monteverde overnattes tre nætter på et hyggeligt lodge tæt på regnskoven.

Dag 5 : Halvdagstur i Monteverdes tågeregnskov

Nu er det tid til at stifte bekendtskab med tågeskoven. Dagens udflugt går til Monteverde Reserve, der er spredt ud over 10.500 hektar og over ikke mindre end 6 forskellige habitater. Klimaet og terrænet skaber til sammen en enorm biodiversitet, hvor der er ikke mindre end 400 forskellige fugle arter i skoven. En af dem, der er værd at nævne, er den farvestrålende Quetzal, der var mayaernes hellige fugl. Man finder deslige ikke mindre end 100 pattedyr, 120 padder og krybdyr og ikke mindre end 2.500 planter, der til sammen danner Monteverde, naturelskernes paradis.

Dag 6 : Oplevelser på egen hånd i Monteverde

Dagen idag er fri til på egen hånd at udforske det fantastiske område omkring tågeregnskoven og nationalparken Monteverde. Mod tillæg kan vi arrangere en lang række udflugter som f.eks. guidede vandreture i skoven, besøg ved kaffeplantager, canopytours/zip lines i trætoppene og meget mere.

Dag 7 : Transport fra Monteverde til San Juan del Sur, Nicaragua

Turen går i dag over grænsen ved Peñas Blancas til Nicaragua og hotellet i San Juan del Sur, et attraktivt strandområde ved Stillehavet.

Dag 8 : Afslapning og oplevelser i San Juan del Sur

Dagen idag er til fri disposition til at slappe af eller selv tage på tur i San Juan del Sur.

Dag 9 : Transport fra San Juan del Sur til Ometepe Island

Der er transport til havnen, hvorfra turen går med båd til den spændende vulkanø Ometepe. Der er guidet tur til det interessante præ-colombianske museum samt naturreservatet Chaco Verde. Efter frokost er der også besøg ved en kaffefarm. Herfter der der transport til hotellet, hvor der overnattes to nætter.

Dag 10 : Afslapning og oplevelser på Ometepe

Fridag til at nyde øen på egen hånd eller tilvælge flere udflugter.

Dag 11 : Transport fra Ometepe til Granada

Transport og båd til Granada, nok den smukkeste by i Nicaragua, med dens fantastiske arkitektur fra kolonitiden. Der er byrundtur til fods og i hestevogn samt en afslappende bådtur rundt om de smukke øer i søen. Overnatning tre nætter på et historisk hotel.

Dag 12 : Heldagsudflugt i og omkring Granada

På denne udflugt kører man først fra byen til havnen ved søen, hvorfra man sejler på søen Cocibolca - "Nicaraguas sore sø"- til en verden med over 300 små øer skabt af vulkansk eruption fra Mombacho vulkanen. Dernæst er det Granada by som skal udforskes.

Den gamle by Granada er en kolonial juvel i Centralamerika. Den er grundlagt af Fransisco Hernández de Córdoba i 1524 og er den ældste by på det amerikanske kontinent, der har været beboet hele tiden. Eksemplerne på kolonial og neoklassisk arkitektur er overvældende. Der er mange historiske steder og derudover ligger byen lige ved søen Lago Cocibolca/Lago Nicaragua.

Nationalparken Volcan Masaya, der er kendt for sin rolige skønhed. Santiago krateret er et af de mest aktive i Centralamerika med dets konstante udledning af gasser der kommer op som høje søjler mod himlen. Floraen og faunaen i den tørre tropiske skov ligger på en baggrund af lava marker. Vi besøger museet ved indgangen til parken og lærer mere om vulkaner. Senere går turen til Masaya, kendt som Nicaraguas folklore-vugge. Her vil vi besøge det smukke marked for kunsthåndværk og en stor variation af typisk håndværk som hængekøjer, lædervarer, trævarer og meget andet. Her er der inkluderet frokost.

Dag 13 : Heldagstur til Volcán Mombacho

På denne heldags udflugt tager man afsted fra Granada tidligt om morgenen for at køre til Volcan Mombacho Natural reserve. Regnskoven indeholder en fantastisk diversitet af flora og fauna med arter unikke for egnen heroppe i 1344 meter over havet. I skal I dag ud at zipline og får derved mulighed for at beundre de forskellige arter af fugle og sommerfugle fra oven. Den sidste tur op til krateret foregår i firehjulstrækkere, og langs vejen kan man observere mere end 80 slags orkideer. Ved toppen når man et af naturens højdepunkter, en fantastisk panoramaudsigt over Lago Nicaragua og øerne. Der er frokost indkluderet i turen i dag.

Dag 14 : Transport fra Granada til Managua lufthavn

Efter morgenmaden er der transport til lufthavnen i Managua, hvorfra turen går hjemover.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 14.270,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Alle transfers til og fra lufthavne
* Al landtransport fra hotel-hotel i delte shuttles, både eller private biler
* Nævnte udflugter private eller delte grupper med engelsktalende guide og entré
* 13 nætter på 3* hoteller m/morgenmad
* 4 frokoster inkluderet dag 9,11,12, 13.
* Bidrag til rejsegarantifonden

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10446 260121 CAT

Andre rejseforslag

Familieeventyr Med Chauffør I Costa Rica

Tag familien med til Costa Rica. Her venter frodig regnskov, vulkaner og dejlige strande. Turen inkl…

Kør Selv Gennem Fantastiske Costa Rica

Kør selv og oplev Costa Rica i eget tempo. Kendte steder kombineres med ukendte. Naturen er overvæld…

Kør Selv Til Det Uopdagede Costa Rica

Tag med til Costa Ricas mere ukendte perler, hvor I får fantastiske naturoplevelser. I kører i egen…

Trustpilot