Loading…

Nepal - kultur og natur

Oplev noget af det bedste Nepal har at byde på. Fordyb jer i nepalesisk kultur og historie i Kathmandu og bliv fortryllet af den storslåede natur i Pokhara og Nagarkot.
Oplev nogle af Nepals højdepunkter. Rejsen byder på både kultur, natur og historie. Der vil være aktive ture, men der vil også være tid til læne sig tilbage og nyde de fantastiske landskaber, der omgiver jer. I skal opleve alt fra storby med fascinerende historie, til nationalpark med majestætiske dyr, til storslået natur ved Himalayas bjerge og Phewa-søen. Turen vil være guidet af en engelsk talende guide, så i hele tiden får baggrundsinformation om de fantastiske ting, i oplever.


Dag 1: Ankomst Kathmandu
Dag 2: Nagarkot på egen hånd
Dag 3: Nagarkot – Kathmandu
Dag 4: Sightseeing i Kathmandu
Dag 5: Kathmandu - Pokhara
Dag 6: Hiking til Damsadi
Dag 7: Sightseeing i Pokhara
Dag 8: World Peace Pagoda og Phewa-søen
Dag 9: Pokhara - Chitwan
Dag 10: Fugle safari og kanotur
Dag 11: Jeep safari og natur udflugt
Dag 12: Chitwan - Kathmandu
Dag 13: Afgang mod Danmark

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Kathmandu
2 Udforsk Nagarkot
3 Sightseeing i Bhaktapur og Patan
4 Kathmandu - Byrundtur
5 Kathmandu - Pokhara
6 Hiking i Damsadi
7 Sarangkot solopgang og Pokhara byrundtur
8 World Peace Pagoda
9 Pokhara - Chitwan
10 Fugle- og kanotur
11 Jeep safari, landsby besøg og natur hike
12 Chitwan - Kathmandu
13 Afgang mod Danmark

Dag 1 : Ankomst Kathmandu

Når i ankommer til Kathmandu, og efter alle formaliteterne i lufthavnen er overstået, vil vores repræsentant køre jer til hotellet i Nagarkot, hvor jeres rejse starter. Om aftenen har i fri til at slappe af, eller få det første indtryk af området.

Dag 2 : Udforsk Nagarkot

Dagen er fri til at udforske Nagarkot på egen hånd. Vi foreslår, at man oplever både solopgang og solnedgang, da de er helt exceptionel smukke i disse omgivelser. I løbet af dagen kan i hike rundt i området, mens i lader det synke ind, hvor smuk naturen er.

Dag 3 : Sightseeing i Bhaktapur og Patan

Efter morgenmaden går turen mod Kathmandu. På vejen er der stop i det fascinerende Bhaktapur, som oversættes til ’de hengivnes by’. Det er den bedst bevarede af middelalderbyerne i dalen, og den består af den mest enestående arkitektur i landet. Byen har tre store pladser; Taumadhi Square, Dattatreya Square og Durbar Square; og netop Durbar Square skal i udforske nærmere. Derefter går turen til Patan Durbar Square. Patan Durbar Square ligger i Patan kun 5 km fra Kathmandu. Pladsen byder på en blanding af royale paladser, smukke gårdhaver og templer. Efter i har udforsket Patan Durbar Square bliver i kørt til Kathmandu, hvor i skal overnatte.

Dag 4 : Kathmandu - Byrundtur

I dag er der heldagsprogram i Kathmandu. I starter ved Swayambhunath Stupa, som er et af de smukkeste eksempler på arkitektur fra Kathmandu. Det perfekt proportionerede monument stiger gennem en hvidkalket kuppel, og ender som et forgyldt spir, hvorfra fire ikoniske Buddha ansigter stirre udover dalen.Turen fortsætter til Kathmandu Durbar Square, som er stedet, hvor konger engang blev kronet og herskede fra. Herfra kan man opleve en blanding af den gamle bys charme og traditionel arkitektur. Derefter skal i se Pashupatinath Temple, der er et helligt tempel ved Bagmati-floden. Templet er den ultimative destination for de hengivne under Maha Shivaratri festivalen. Til sidst skal i besøge en af de største stupaer i Nepal, Boudhanath. Man finder den bedste stemning under de tibetanske munkes Kora om morgenen eller aftenen. Efter turen kører i til Kathmandu, hvor i tjekker ind på jeres hotel.

Dag 5 : Kathmandu - Pokhara

Turen tager jer idag til Pokhara, som er Nepals tredje største by. Pokhara er kendt for sin naturlige skønhed, og er kendt af mange som det smukkeste sted i Nepal. Fra byen kan man nyde udsigten over Himalaya-bjergene og de mange smukke søer i området. I vil have fri til at slappe af og udforske området, efter i har tjekket ind på hotellet.

Dag 6 : Hiking i Damsadi

Efter morgenmaden starter jeres Damsadi landsby hike. Turen er 5 km lang og varer omkring 2.5-3 timer, hvor i både starter og slutter ved Fewa kraftværket. På turen kommer i til at opleve en lokal landsby og andre steder, hvor der ikke normalt kommer turister, for at få indsigt i den lokale livsstil. I skal hike omkring en lokal rismark, og nyde udsigten til Pokhara Valley og Furse Khola George. Derudover kommer i til at se den smukke udsigt til Annapurna og Manaslu-bjergkæden.

Dag 7 : Sarangkot solopgang og Pokhara byrundtur

I starter tidligt med en tur til Sarangkot for at se den smukke solopgang over bjergtoppene. I en højde lige under 1,600 meter har Sarangot panorama udsigt over bjergene fra Dhaulagiri over Annapurana-bjergene til Manalsu. Efter turen vil der blive serveret morgenmad på hotellet. Når i har spist starter byrundturen i Pokhara, hvor i først skal besøge David's Fall, som er et smukt vandfald. Tæt ved David's Fall ligger Gupteswor Cave, der er en kalkstensgrotte, der er dedikeret til Shiva. Når I har set jer omkring i grotten, kører I til Seti Gorge, som er et naturligt vidunder med tre store grotter og den smukke flod, hvilket danner mange naturlige tunneller.

Dag 8 : World Peace Pagoda

I starter dagen med en udflugt til World Peace Pagoda, som er en buddhistisk Stupa, der er designet til at samle hele verdens befolkning i deres søgen efter verdensfred. I vil opleve, hvordan World Peace Pagoda har tilføjet charme og skønhed til et allerede smukt sted. Derefter går turen til den smukke Phewa søen, som er den største i Pokhara området, hvor i skal på sejltur. I midten af søen ligger den lille tempel ø, hvor Barahi templet står. Templet er et af de vigtigste monumenter i Pokhara, og det er vildsvinemanifestationen af guddommen Ajima, der repræsenterer den kvindelige kraft Shakti. Resten af dagen er fri, til at udforske på egen hånd.

Dag 9 : Pokhara - Chitwan

Efter i har spist morgenmad går turen mod Chitwan. Når i ankommer, tjekker i ind på jeres hotel, og får en kort introduktion til dagens program. Efter i har spist frokost står programmet på safari igennem Chitwan nationalparken i jeep. I får dermed mulighed for at bevæge jer gennem et ellers svært fremkommeligt terræn, og komme tæt på det fantastiske dyreliv, der er i nationalparken. Blandt andet lever der næsehorn, elefanter, krokodiller og bengalske tigre i parken. Derefter skal i nyde den traditionelle Tharu Stick Dance. Her viser landmænd fra de nærtliggende byer deres traditionelle færdigheder og danse.

Dag 10 : Fugle- og kanotur

Når morgenkaffen er drukket, starter dagen med at søge efter fugle. Der findes hele 276 fuglearter i Chitwan området, så det er et sandt paradis for fugleelskere. Der vil være en guide med for at forklare om de forskellige arter. Der vil blive serveret frokost på hotellet, hvorefter eftermiddagen står på kanotur på Rapti-floden. I vil nyde en rolig tur langs floden, hvor i vil få mulighed for at spotte fugle, krokodiller og de andre dyr der lever langs floden. Når i kommer tilbage fra kanotur, vil en jungle ekspert give en præsentation af området, dets historie og de fantastiske dyr, man finder der. Til aften vil der være fælles barbecue.

Dag 11 : Jeep safari, landsby besøg og natur hike

I starter dagen tidligt med en jeep safari i nationalparken. Her vil i udforske junglen, og lede efter det rige dyreliv, som består af blandt andet indiske næsehorn, læbebjørne, bisoner og selvfølgelig den majestætiske bengalske tiger. Efter safarien vil der blive serveret morgenmad. Om formiddagen skal i besøge en af de lokale landsbyer. En specialist fortæller jer om det sociale og kulturelle liv i byen, og i vil opleve den lokale livsstil. Efter frokost skal i udforske den smukke natur i Chitwan til fods. Her vil i opleve den smukke flora og fauna stedet har at byde på, og en guide vil hjælpe med at identificere de ting i ser. Efter turen vil der blive serveret aftensmad.

Dag 12 : Chitwan - Kathmandu

I dag skal i tilbage til Kathmandu. Ved ankomst tjekker i ind på jeres hotel, hvorefter i har mulighed for at udforske byen på hånd.

Dag 13 : Afgang mod Danmark

Når det er tid til at vende tilbage til Danmark, vil i blive kørt fra hotellet til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : 14.419,00 kr. pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* 2 overnatninger i Nagarkot
* 3 overnatninger i Kathmandu
* 4 overnatninger i Pokhara
* 3 overnatninger i Chitwan
* 2 jungle udflugter i Chitwan med engelsk talende guide
* Transport t/r med engelsk talende guide mellem lufthavn og hotel
* Engelsk guidet ture i Kathmandu
* Alt transport på land mellem byerne, udflugter og sightseeing
* Indgang til alle inkluderede monumenter (til et besøg)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15308 131118 S

Andre rejseforslag

Golden Triangle deluxe

Bliv fortryllet af fascinerende kultur, arkitektur og natur på denne udvidede Golden Triangle tur i…

Cambodias højdepunkter

Tag til Cambodia og oplev landets store højdepunkter. Oplev Killing Fields, som indrammer Cambodias…

Sri Lankas Natur

Spændende naturrejse til Sri Lanka med flere gode indlagte vandreture i alsidige naturlandskaber kry…