FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

12 dage / 11 nætter | Priser fra: kr. 7.991,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Lombok, Gili & Bali, Indonesien

Dette er rejsen for jer, som søger en afslappende ferie – men alligevel mere end ”blot” en badeferie på Bali. Her er både lokale oplevelser og med masser af mulighed for selv at bestemme over dagene og tiden. Lombok er meget anderledes end sin nabo, Bali. Både naturen, kulturen og befolkningen er anderledes. Gili er et paradis. Så er det sagt! Man skal kunne nyde det stille liv, hvis man besøger Gili. Her bader man, snorkler, dykker og har dovne dage på stranden. Derfor slutter rejsen her da også af med nogle dage på Bali, hvor der er plads til lidt flere oplevelser . Først med et besøg i Ubud - Balis kulturelle centrum og dernæst nogle dage på et godt hotel i badebyen Sanur.

Dag 1: Ankomst til Lombok
Dag 2: Guidet rundtur til Lomboks kulturelle seværdigheder
Dag 3: Lombok – Gili Trawangan
Dag 4-5: Fri til at nyde Gili
Dag 6: Gili – Ubud, Bali
Dag 7-8:Fri til oplevelser i Ubud
Dag 9: Ubud - Sanur
Dag 10-11: Afslapning i Sanur
Dag 12: Afrejse Bali

Se detaljeret program under rejseplanFå et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 7.991,00 pr. person
Varighed:12 dage / 11 nætter
Inkluderet:* Alle overnatninger
* Alle transfers og færgeoverfart som nævnt
* Guidet udflugt på Lombok
* Morgenmad alle dage samt 2 X frokost

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

Dag 1 : Ankomst til Lombok

Ved ankomsten til Lombok bliver I modtaget og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er fri til at slappe af eller selv gå på opdagelse.

Dag 2 : Guidet rundtur til Lomboks kulturelle seværdigheder

Dagen begynder med et besøg i den lille landsby, Banyumulek, der er berømt for sin smukke keramik. Sasak folket har opøvet deres håndværkerfærdigheder gennem mange generationer og her i landsbyen har man mulighed for at komme helt tæt på kunsterne. Ikke langt herfra ligger Sukarare, hvor det især er vævning, man er dygtig til. Det er ganske imponerende at se, hvilke teknikker der bruges for at skabe de mange forskellige mønstre i klædestykkerne!

Nogle af Lomboks bedste stranden findes på sydkysten, så her kører man typisk ned for at spise frokost på en loka restaurant. På vejen tilbage mod hotellet gøres endnu et stop i en lille landsby – denne gang i Sade, som er den ældste landsby på hele øen. De fleste af indbyggerne i den lille by bor i helt traditionelle huse med stråtag og mudderklinede vægge. Et besøg hos en lokal familie her, giver jer en enestående mulighed for at komme helt tæt på Lomboks lokale befolkningsgruppe, sasak.

Dag 3 : Lombok – Gili Trawangan

Fra Lombok tager I både til Gili-øerne. I bliver mødt på havnen og kørt til jeres hotel. Det foregår på helt traditionel vis med hestvogn, da der ikke er nogle motoriserede køretøjer på Gili. Forestil jer roen!

De næste dage er fri til at nyde Gili. Øen er omgivet af det klareste vand med flotte farverige fisk og de smukkeste koraller. Det er et af de bedste snorkelsteder på hele Lombok. I kan også leje en cykel og tag på tur rundt på øen. Fald i snak med de lokale og hør lidt om livet på den lille ø. I må heller ikke snyde jer selv for en solnedgang fra øens vestlige side. Med udkig til Bali bliver det næsten ikke smukkere!

Dag 6 : Gili - Ubud, Bali

Typisk har man formiddagen til fri disposition inden hurtigfærgen afgår mod Bali. Her bliver I modtaget og kørt til jeres hotel i Ubud, hvor I tilbringer tre nætter.

Dagene er til rådighed i Ubud. Byen er Balis kulturelle centrum og kunstnere fra hele verden samles her. Når man ser de smukke omgivelser forstår man godt, det er nemt at finde inspiration her! Nyd dagene eller tag på udflugt. Tiden er jeres.

Dag 9 : Ubud -Sanur

I bliver hentet på hotellet i Ubud og kørt til Sanur, hvor I overnatter de sidste tre nætter på et dejligt hotel, Puri Santrian.

Dagene er til rådighed. Hotellet er et dejligt førsteklasses resort beliggende ned til stranden i den sydlige ende af Sanur. Haven er stor og frodig og rummer 2 lækre swimmingpool områder, den ene med udsigt over havet. Værelserne er velholdte og har alle forventelige faciliteter samt balkon eller terrasse. Der er desuden en spa-afdeling hvor I kan forkæle jer selv med en af de mange behandlinger.

Dag 12 : Afrejse Bali

Ved afrejse bliver I hentet på hotellet og kørt i lufthavnen.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.