FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

15 dage / 14 nætter | Priser fra: kr. 14.308,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Kør Selv På Fugletur I Costa Rica, Costa Rica

Fugle, fugle, fugle. Denne rejse er tætpakket af store oplevelser, hvor I får lejlighed til at opleve tukaner, hejrer, kolibrier og den farverige quetzal - og så er det endda kun et udpluk af alle de fugle, som Costa Rica gemmer på.

Turen er sammensat af spændende hoteller og lodges, udflugter med fokus på fuglekig, og lejebil, så I er frie til tage de omveje, gøre stop og køre, når det passer jer bedst.

Dag 1: Ankomst til San José
Dag 2: San Jose - Sarapiqui
Dag 3: Tidlig fugletur i La Selva
Dag 4: Sarapiqui - Arenal
Dag 5: Udflugt Caño Negro(Rio Frìo)
Dag 6: Tidlig fugletur Arenal
Dag 6: Eftermiddagstur Safari Float på Penas Blancas Floden
Dag 7: Arenal - Carara
Dag 8: Fugletur i Carare National Park
Dag 9: Fridag til at udforske området på egen hånd
Dag 10: Carara - Uvita
Dag 11: Sejltur i Terraba Sierpe Mangroven
Dag 12: Tidelig fugletur i Oro Verde
Dag 13: Uvita - San Gerardo de Dota
Dag 14: Udforsk Nationalparken Los Quetzales
Dag 15: San Gerardo de Dota - San Jose afrejse Costa Rica


Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.308,00 pr. person
Varighed:15 dage / 14 nætter
Inkluderet:* Alle transfers til og fra lufthavne
* 14 nætter på lodges og hoteller med morgenmad
* Leje af bil i 14 dage
* De nævnte udflugter er med engelsktalende guide - husk vi kan tilføje, udskifte eller fjerne udflugter, så rejsen passer perfekt til jer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16745 041119 CRS

Dag 1: San Jose

Ved ankomsten til lufthavnen i San Jose bliver I hentet og kørt til jeres hotel, hvor I tilbringer den første nat, så I kan komme ovenpå efter flyveturen.

Dag 2: San Jose - Puerto Viejo de Sarapiqui

I dag samler I jeres bil op og kører mod Sarapiqui. Her checker I ind på jeres hotel, hvor der er fokus på nærheden til naturen.

Dag 3: La Selva Biological Station

I kører selv til La Selva Biological Station, som ligger i på den caribiske side af Costa Rica og omfatter 1.614 hektar (3.888 hektar) ældgamle træer og uforstyrret tropisk regnskov. Mangfoldigheden af arter her er spektakulær, herunder mere end 1.850 arter af planter, 350 arter af træer, 448 fuglearter og ca. 500 arter af myrer. Med sine laboratorier, online-geografisk informationssystem (GIS), meteorologiske data, herbarium, digital flora database, omfattende stier og stor skovreservat, der grænser op til Braulio Carrillo National Park, er La Selva en af verdens vigtigste steder for tropisk økosystemforskning. Hvert år kommer mere end 250 videnskabsfolk fra omkring 25 lande og tusindvis af internationale studerende til La Selva for at studere tropisk økologi. Jeres kyndige guide vil tage jer på en sonderende gåtur langs nogle af de 35 miles af velholdte stier - og I får selvfølgelig rig lejlighed til at se nogle af de farverige fugle.

Dag 4: Puerto Viejo de Sarapiqui - Arenal

I kører til Arenal, hvor I skal bo på Arenal Observatory Lodge.
Arenal Observatory Lodge er beliggende 1,8 km væk fra det aktive Arenal vulkan krater på en kant 120 m over Arenal søen. Beliggenheden var specifikt valgt af forskere fra Smithsonian Institute, som manglede et tæt men sikkert sted at observere vulkanen fra.

Dag 5: Caño Negro Sejltur

I dag besøger I Caño Negro Wildlife Refuge Center. Der er glimrende muligheder for at observere fugle i området, og derudover er der dovendyr, aber, kaimaner, Jesus øglen, flagermus, skildpadder og leguaner. Centeret er beliggende nær den lille landsby Los Chiles tæt på den Nicaraguanske grænse. Som en del af besøget skal I på sejltur på Rio Frio floden. Her fra floden får I rig lejlighed til at beundre dyrelivet.

Dag 6: 'Birding' og safari på floden

Fra morgenstunden bliver I kørt til Mundo Aventura Natural Park for at tage på 'birding'. På turen besøges den frodige skov, en af de vigtigste floder i området, en regenererende skov med åbne græsarealer, græsgange og små bække. I får dermed mulighed for at se fugle, der typisk findes i åbne områder, i skovene og ved vandet.

Til eftermiddag skal I på safari På Peñas Blancas floden og herfra får I mulighed for at opleve Arenals flora og fauna. I flyder med strømmen, i en båd uden motor, så I vil kun høre padlen, der rammer vandet, lydene fra junglen og guidens fortællinger om omgivelserne.

Dag 7: Arenal - Carara

I dag kører I selv videre til Carara, hvor I checker ind på et eco resort tæt ved nationalparken.

Dag 8: Fugletur i Carara National Park

I kører selv til Carara National Park, der er det absolut bedste sted at se fugle ved det centrale Stillehav i Costa Rica. Parkens geografiske placering gør skoven til en overgangszone, hvor den tropiske regnskov møder den tørre skov. Det gør Carara til det perfekte sted for både flora og fauna, der har brug for fugt og for mere tørre forhold.

Dag 9: Carara

I har dagen på egen hånd, til at udforske området.

Dag 10: Carara - Uvita

I dag fortsætter I til Uvita, hvor I checker ind på jeres hotel, der omgivet af junglen.

Dag 11: Sierpe mangrove-tur

I kører selv til Sierpe, hvorfra I stiger på en båd, der bringer jer ind i mangroven. Det komplicerede Terraba Sierpe mangrove økosystem gør det til et paradis for fugle. Det er en af Costa Ricas største mangroveskove og spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af Osa-halvøen. Naturelskere og fugleentusiaster kan roligt forberede sig på en stor oplevelse.

Dag 12: Uvita

Bird Waching At Oro Verde
I kører selv til Oro Verde. Costa Rica er en top destination for fugleentusiaster. Hvis du elsker at se farverige fugle af enhver art, så er denne tur bare den rigtige for dig! Oro verde er en privat reserve på 155 hektar med primær og sekundær skov, der forvaltes af en lokal familie i mere end 40 år. I første omgang vil en naturalistisk tosproget guide med alt det nødvendige udstyr lede dig rundt om skoven og undersøge med dig de forskellige fuglearter, der bor her. Du vil være i en lille gruppe mennesker og lære meget om fuglens levested.

Dag 13: Uvita - San Gerardo de Dota

Fra morgenstunden fortsætter I til San Gerado de Dota, hvor I checker ind på jeres hotel i bjergene.

Dag 14: Parque Nacional Los Quetzales

I dag skal I udforske en af Costa Ricas nyeste nationalparker: Parque Nacional Los Quetzales. Parken dækker 5000 hektar (12.350 hektar) og omfatter tre skovområder og 14 økosystemer. Formålet er at bevare højlandsskov og beskytte de vandkilder, der blev fundet der. Ved ankomsten til parken hjælper jeres guide jer til at søge efter endemiske fuglearter. Efter en kort gåtur fra parkeringspladsen vil I se et af de mest imponerende panoramaer, I nogensinde har set. Til højre ser I Talamanca Cordillera og vulkanerne i Central Volcanic Cordillera. Foran jer ser I det centrale Stillehav.Til venstre ser I det sydlige Stillehav, der fører mod Valle del General og Osa-halvøen. Og bag jer ligger Chirripó, Costa Ricas højeste top. De næste timer går med at udforske parkens og dens mange fuglearter.

Dag 15: San Gerardo de Dota - San Jose

I kører til San Jose Lufthavn, hvor I afleverer bilen og flyver hjem

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.