Loading…

Kør Selv På Fugletur I Costa Rica

Fugle, fugle, fugle. Denne rejse er tætpakket af store oplevelser, hvor I får mulighed for at opleve tukaner, hejrer, kolibrier og den farverige quetzal - og så er det endda kun et lille udpluk af alle de fugle, som Costa Rica gemmer på.

Turen er sammensat af spændende hoteller og lodges, udflugter med fokus på fuglekig, og lejebil, så I er frie til tage omveje, gøre stop og køre som det passer jer bedst.

Dag 1: Ankomst til San José
Dag 2: San Jose - Sarapiqui
Dag 3: Tidlig fugletur i La Selva
Dag 4: Sarapiqui - Arenal
Dag 5: Udflugt Caño Negro(Rio Frìo)
Dag 6: Tidlig fugletur Arenal
Dag 6: Eftermiddagstur - Safari Float på Penas Blancas Floden
Dag 7: Arenal - Carara
Dag 8: Fugletur i Carara National Park
Dag 9: Fridag til at udforske området på egen hånd
Dag 10: Carara - Uvita
Dag 11: Sejltur i Terraba Sierpe Mangroven
Dag 12: Tidlig fugletur i Oro Verde
Dag 13: Uvita - San Gerardo de Dota
Dag 14: Udforsk Nationalparken Los Quetzales
Dag 15: San Gerardo de Dota - San Jose afrejse Costa Rica


Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 San Jose
2 San Jose - Puerto Viejo de Sarapiqui
3 La Selva Biological Station fugletur
4 Puerto Viejo de Sarapiqui - Arenal
5 Caño Negro Sejltur
6 Fugletur og safari på floden
7 Arenal - Carara
14 Parque Nacional Los Quetzales
15 San Gerardo de Dota - San Jose

Dag 1 : San Jose

Ved ankomsten til lufthavnen i San Jose bliver I hentet og kørt til jeres hotel, hvor I tilbringer den første nat, så I kan komme jer ovenpå flyveturen.

Dag 2 : San Jose - Puerto Viejo de Sarapiqui

I dag får I jeres lejebil udleveret og kører mod Sarapiqui. Her checker I ind på Tirimbina Rainforest Center, hvor der er fokus på naturen og fugleeventyret kan begynde!

Dag 3 : La Selva Biological Station fugletur

I dag er der guidet fugletur ved La Selva Biological Station, som er et stort område med ældgamle træer og uforstyrret tropisk regnskov. Mangfoldigheden af arter her er spektakulær, herunder mere end 1.850 arter af planter, 350 arter af træer, 448 fuglearter og ca. 500 arter af myrer. Med sine laboratorier, online-geografisk informationssystem (GIS), meteorologiske data, herbarium, digital flora database, omfattende stier og stor skovreservat, der grænser op til Braulio Carrillo National Park, er La Selva en af verdens vigtigste steder for tropisk økosystemforskning. Hvert år kommer mere end 250 videnskabsfolk fra omkring 25 lande og tusindvis af internationale studerende til La Selva for at studere tropisk økologi. Jeres kyndige guide vil tage jer på en sonderende gåtur langs nogle af de 35 miles af velholdte stier - og I får selvfølgelig rig lejlighed til at se nogle af de farverige fugle.

Dag 4 : Puerto Viejo de Sarapiqui - Arenal

I dag køres til Arenal, hvor I skal bo på Arenal Observatory Lodge.

Arenal Observatory Lodge er beliggende 1,8 km væk fra det aktive Arenal vulkan krater på en kant 120 m over Arenal søen. Beliggenheden var specifikt valgt af forskere fra Smithsonian Institute, som manglede et tæt men sikkert sted at observere vulkanen fra.

Dag 5 : Caño Negro Sejltur

I dag besøges med guide Caño Negro Wildlife Refuge Center. Der er glimrende muligheder for at observere fugle i området, og derudover er der dovendyr, aber, kaimaner, Jesus øglen, flagermus, skildpadder og leguaner. Centeret er beliggende nær den lille landsby Los Chiles tæt på den Nicaraguanske grænse. Som en del af besøget skal I på sejltur på Rio Frio floden. Her fra floden får I rig lejlighed til at beundre dyrelivet.

Dag 6 : Fugletur og safari på floden

Fra morgenstunden bliver I kørt til Mundo Aventura Natural Park for at tage på 'birding'. På turen besøges den frodige skov, en af de vigtigste floder i området, en regenererende skov med åbne græsarealer, græsgange og små bække. I får dermed mulighed for at se fugle, der typisk findes i åbne områder, i skovene og ved vandet.

Om eftermiddagen skal I på safari På Peñas Blancas floden og herfra får I mulighed for at opleve Arenals flora og fauna. I flyder med strømmen, i en båd uden motor, så I vil kun høre padlen, der rammer vandet, lydene fra junglen og guidens fortællinger om omgivelserne.

Dag 7 : Arenal - Carara

I dag kører I selv videre til Carara, hvor I checker ind på det fantastiske fugle lodge kaldet Macaw, tæt ved nationalparken.

Dag 8 : Fugletur i Carara National Park

I dag inviterer guiden på tur i Carara National Park, der er det absolut bedste sted at se fugle ved det centrale Stillehav i Costa Rica. Parkens geografiske placering gør skoven til en overgangszone, hvor den tropiske regnskov møder den tørre skov. Det gør Carara til det perfekte sted for både flora og fauna, der har brug for fugt og for mere tørre forhold.

Dag 10 : Carara - Uvita

I dag fortsætter I til Uvita, hvor I checker ind på hotel Manoas, der omgivet af junglen. Her skal I bo i skønne telte i pagt med naturen!

Dag 12 : Fugletur ved Oro Verde

Costa Rica er jo en top destination for fugleentusiaster. Hvis du elsker at se farverige fugle af enhver art, så er denne tur den helt rigtige for dig! Oro verde er et privat reservat på 155 hektar med primær og sekundær skov, der forvaltes af en lokal familie. I første omgang vil en tosproget naturguide med alt det nødvendige udstyr lede dig rundt i skoven og fortælle dig om de forskellige fuglearter, der bor her.

Dag 13 : Uvita - San Gerardo de Dota

Fra morgenstunden fortsætter I til San Gerado de Dota, hvor I checker ind på jeres hotel i bjergene.

Dag 14 : Parque Nacional Los Quetzales

I dag skal I udforske en af Costa Ricas nyeste nationalparker: Parque Nacional Los Quetzales. Den enorme nationalpark omfatter tre skovområder og 14 økosystemer. Formålet er at bevare højlandsskov og beskytte de vandkilder, der blev fundet der. Ved ankomsten til parken hjælper jeres guide jer til at søge efter endemiske fuglearter. Efter en kort gåtur fra parkeringspladsen vil I se et af de mest imponerende panoramaer, I nogensinde har set. Til højre ser I Talamanca Cordillera og vulkanerne i Central Volcanic Cordillera. Foran jer ser I det centrale Stillehav.Til venstre ser I det sydlige Stillehav, der fører mod Valle del General og Osa-halvøen. Og bag jer ligger Chirripó, Costa Ricas højeste top. De næste timer går med at udforske parkens og dens mange fuglearter.

Dag 15 : San Gerardo de Dota - San Jose

I kører til San Jose Lufthavn, hvor I afleverer bilen og flyver hjem


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 15.013,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Alle transfers til og fra lufthavne
* 14 nætter på 3-4* lodges og hoteller med morgenmad (helpension på Macaw Lodge)
* Leje af bil i 14 dage med basis CDW forsikring og fri km
* De nævnte udflugter er med engelsktalende guide i mindre grupper - husk vi kan tilføje, udskifte eller fjerne udflugter, så rejsen passer perfekt til jer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16745 061120 CRS

Andre rejseforslag

Familieeventyr Med Chauffør I Costa Rica

Tag familien med til Costa Rica. Her venter frodig regnskov, vulkaner og dejlige strande. Turen inkl…

Kør Selv Gennem Fantastiske Costa Rica

Kør selv og oplev Costa Rica i eget tempo. Kendte steder kombineres med ukendte. Naturen er overvæld…

Kør Selv Til Det Uopdagede Costa Rica

Tag med til Costa Ricas mere ukendte perler, hvor I får fantastiske naturoplevelser. I kører i egen…