Loading…

Kør-selv i det nordlige Argentina

En fantastisk luksus kør-selv tur i det nordlige Argentina. Oplev smukke koloniale byer, kontrastfyldte landskaber og dejlige vingårde. Vi har kræset for detajlen på denne rejse!
Oplev to af de smukkeste koloniale byer i det nordlige Argentina, Salta & Tucuman. Kør igennem de smukke Calchaqui dale og udforsk traditionelle bjerg landsbyer mens landskabets kontrastfyldte farver imponerer. I vil opleve Cachis smukke kløfter og Cafayates vingårde. Nyd den traditionelle kultur i de to regioner på denne 9 dages luksus kør-selv rejse gennem det nordlige Argentina.

Dag 1: Ankomst til Tucumán og kør-selv til Tafí del Valle
Dag 2: Tafí del Valle på egen hånd
Dag 3: Kør-selv. fra Tafí del Valle til Cafayate
Dag 4: Cafayate på egen hånd
Dag 5: Kør-selv fra Cafayate til Cachi
Dag 6: Kør-selv fra Cachi til Salta
Dag 7: Oplevelser i Salta
Dag 8: Udflugt til Humahuaca kløften samt de indianske landsbyer Purmamarca og Tilcara
Dag 9: Afrejse

Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Tucumán - kør-selv til Tafí del Valle
2 Tafi del Valle
3 Kør selv fra Tafí del Valle til Cafayate
4 På egen hånd i Cafayate
5 Kør selv fra Cafayate til Cachi
6 Kør-selv fra Cachi til Salta
7 Salta på egen hånd
8 Heldagstur til Humahuaca kløften
9 Afrejse Salta

Dag 1 : Ankomst Tucumán - kør-selv til Tafí del Valle

Om eftermiddagen ankommer I der til San Miguel de Tucuman lufthavn, hvor leje bilen står klar til afhentning. I kører ca. 125 km til jeres hotel i Tafi dalen, hvilket tager lidt over to timer. Køreturen er fascinerende fra de flade sletter med sukkerrør i Tucuman provinsen op ad de snoede veje gennem tågeskove og citron lunde, et område kendt som Selva Tucumana. I vil passere det fascinerende arkæologiske reservat, Reserva Arqueológica los Menhires, hvor en samling af 50 mystiske sten, der stammer fra præhistoriske tider. Ved ankomsten til jeres hotel, som er en typisk argentinsk estancia, gård. I vil have tid til at checke ind og møde familien, inden der er besøg ved gårdens egen oste fabrik. I vil opleve hele den traditionelle oste proces, som jesuitterne bragte til området for ca. 300 år siden. Der vil selvfølgelig være mulighed for at få oste smags prøver.

Estancia Las Carreras har været i den samme families varetægt siden 1779 og er i dag en arbejdsgård med 2000 køer. Gæsteværelserne er beliggende i hovedhuset og dekoreret med lokale tekstiler og antikke møbler. Værelserne åbner op ud mod en lille patio, gårdhave, ligesom opholdsstuen og restauranten.

Dag 2 : Tafi del Valle

I dag er dagen til at udforske området omkring Estancia Las Carreras, hvor I kan vælge mellem aktiviteter såsom vandring, cykling, rideture eller gårdens daglige aktiviteter. Der er desuden et lille museum, hvor I kan lære mere om Tafi dalens og gårdens historie. I vil også kunne køre ind til selve byen Tafi, ca. 12 km fra gården, som er en lille by beliggende på en bjergside ved en sø. Dette er stedet hvor indbyggerne i Tucuman ofte tager udfor at slippe for sommerens varme og nyde mulighederne for at fiske, vandre og sejle. Byen har en afslappet atmosfære med en dejlig frisk bjergluft.

Dag 3 : Kør selv fra Tafí del Valle til Cafayate

Det er tid til forlade Tafi dalen og køre mod den smukke vinby Cafayate beliggende ca. 160 km væk. Turen tager ca. 2 timer uden stop. Ruten byder på oprindelige indianske landsbyer såsom Amaicha del Valle, hvor det er muligt at besøge Pachamama museet. Pachamama er for Andes folkene en meget vigtig gudinde for såning og høstning. Fra Amaicha er der ikke langt til næste seværdighed, nemlig Quilmes ruinerne, der daterer til tilbage til år 1.000 e.K. Quilmes var en kompleks beboelse med 5000 indbyggere spredt ud over 5 hektar. Quilmes indbyggerne overlevede kontakten med Inkaerne, men kunne ikke stå mål med Spaniernes belejring, hvor de sidste 2000 indbyggere blev deporteret til Buenos Aires. Stedet betragtes i dag som et af de vigtigste præ-Colombianske steder i Argentina.

Om eftermiddagen ankommes der til Cafayate og jeres hotel, Patios de Cafayate, som byder på pool, spa og lounge faciliteter samt en god restaurant. Udsigten giver stedet et særligt præg, hvor I kan se til vinmarkerne og de rødbrune bakker i horisonten. Hotellet er omgivet af vinmarker, så man føler at man er langt fra alting selv om man er ikke langt fra byen. Hotellet er restaureret efter det tidligere hus historie og har skønne gårdhaver. Værelserne har en antik og charmerende indretning.

Dag 4 : På egen hånd i Cafayate

Dagen er fri til at nyde hotellets faciliteter eller besøge nogle af de mange vingårde i området. Cafayate by er en farverig palet, som består af lyserødt støv, røde bakker og olivengrønne bjerge og majs gult sand ligger i gaderne med æsler græsser på den centrale plads, Plaza'en. I byen vil I se den brune katedral, vin butikker, kunst butikker og et vinområde, som også kaldes Argentinas Toscana. I november fejrer byen festivalen for Torrontés vine.

Dag 5 : Kør selv fra Cafayate til Cachi

I dag er det tid til at køre nordpå langs Rute 40 mod den charmerende by Cachi, beliggende ca. 160 km. væk. Forvent dog at køreturen tager ca. fire en halv time, da I vil krydse bjerge og smukke landskaber med vigtige arkæologiske steder og pittoreske landsbyer langs ruten Animana, San Carlos og Angastaco er kun nogle af de attraktive landsbyer I vil passere, som lever af landbrug og hjemmelavede marmelader og vine. I kommer igennem den overvældende Las Flechas kløft, hvor sandspir virker bevægelige på grund af lyset. Denne tur betragtes som en af de smukkeste i Argentina.

Senere vil I passere den berømte landsby Molinos, en lille hyggelig krog med adobe bygninger. Byen er opkaldt efter den stadig funktionelle mel-mølle beliggende ved Cachi flodens bred. Molinos var engang et vigtigt stop på den trans-andinske rute til Chile og Peru og fyldte godstoge kørte langt op i det 20. århundrede med uld og træ. Det kan anbefales at spise frokost på den udsøgte restaurant, Hacienda de Molinos, den tidligere bolig for den sidste af Saltas koloniale guvernører. Efter at have passeret Seclantás er det endelig ankomsttid til Cachi, en lille rolig bebyggelse omgivet af smukt sceneri og bjerge. Cachi byder på solrige dage, friske natter og god højlandsluft. De brostensbelagte gader og den rolige plaza er bestemt værd at udforske med det gamle kapel af kaktustræ og et af de bedste arkæologiske museer i Argentina.

I skal bo på hotel La Merced del Alto, et boutique hotel indrettet med typiske karakteristika fra det nordlige Argentina og en personlig service. Hotellet blev bygget i 2006 men oser af en forgangen tid på bedste vis. Beliggende mellem to vandløb og byen Cachi nedenfor. Værelserne er rummelige og træ og jern møbler. Derudover er der et godt lounge område med bøger, bar, vinkælder og restaurant. I en separat bygning er der spa med jacuzzi og udvalg af udflugtsmuligheder.

Dag 6 : Kør-selv fra Cachi til Salta

Dagen byder på kørsel gennem Los Cordones nationalpark samt Encantado-dalen på vej mod Salta, som ligger ca 160 km væk. I skal regne med, at turen tager godt 4 timer - uden stop.

I overnatter på House of Jasmin i Salta, som er blevet kåret til et af de mest romantiske hoteller i verden.

Dag 7 : Salta på egen hånd

I dag har I tid til at udforske Salta by og dens katedraler og museer. Der er et udvalg af butikker med lokalt håndværk, et hyggeligt marked med mad og et utal af antikke pladser at udforske. Det er muligt at tage kabelbanen op til toppen af Cerro San Bernardo og nyde udsigten over byen og de omgivende landskaber.

Udflugtsmulighed: Toget til skyerne

Det er muligt at vælge at tage på udflugt med toget til skyerne. Denne togtur tager ca. 15 timer og tager jer op i højderne, helt præcist op i 4.200 meter på et punkt. Turen er ca. 215 km lang og krydser 29 broer, 21 tunneller og 13 viadukter. Toget kører fra Salta beliggende i 1.187 meter og passerer 4.200 meter ved La Polvorilla viadukten inden det ender ved San Antonio de los Cobres stationen inden der køres retur til Salta. Der er spisekupe og 8 første klasses vogne med plads til 468 passagerer.

Dag 8 : Heldagstur til Humahuaca kløften

I dag er der udflugt til Humahuaca kløften samt de indianske landsbyer Purmamarca og Tilcara. Quebrada de Humahuaca er et af mest berømte steder omkring Salta. Det er en lang tur, som tager ca. 10 timer, men bestemt et besøg værd. Turen fører jer langs flod dalen med de omkringliggende bjerge hvor sedimenterer har eroderet og formationer i alle farver humahuacadukker frem. Adskillige indianske landsbyer passeres, visse har deres helt egen særprægede sten formationer. I Purmamarca landsby, som er kendt for de Syv Farvers Bjerg, Cerro de los Siete Colores, kan I vandre rundt i byen og besøge det lokale håndværksmarked. I Tilcara er det det arkæologiske museum og de Pucara ruinerne der tiltrækker besøgende. Efter at have passeret landsbyerne Huacalera og Uquía ankommes der til Humahuaca, en gammel pittoresk landsby beliggende i 2.936 m, som er ideelt for frokost stop. Om eftermiddagen, returneres der til Salta via San Salvador de Jujuy, hvor det er værd at besøge byens seværdigheder.

Dag 9 : Afrejse Salta

Der er kun en kort køretur til Salta lufthavn, beliggende ca. 20 km fra hotellet. Her vil I aflevere bilen og tage afsked med det nordlige Argentina.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 9.784,00 pr. person

Varighed: 9 dage / 8 nætter

Inkluderet

For at gøre denne kør-selv tur helt speciel er der blevet udvalgt helt specielle rurale overnatningssteder, som byder på specielle oplevelser. Herved får I mulighed for at opleve de smukke landskaber, indblik i det daglige arbejde på gårdene, udflugter til områderne samt den gæstfrihed regionen er kendt for.

* 2 nætter på Estancia Las Carreras i Tafí del Valle, inkl. morgenmad
* 2 nætter på Estancia Patios de Cafayate i Cafayate, inkl. morgenmad
* 1 nat på La Merced del Alto i Cachi, inkl. morgenmad
* 3 nætter i Salta, inkl. morgenmad
* Heldagstur til Humahuacakløften
* 9 dages billeje

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Indenrigsfly til/fra Tucaman/Salta
* Måltider udover nævnte morgenmåltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10632 020120 S

Andre rejseforslag

Tango for to i Argentina

En forrygende 12-dages tango-rejse gennem Argentinas åbne landskaber, underskønne natur og dyreliv,…

Argentina, Uruguay & Chile

Oplev tre af Sydamerikas store metropoler på denne rundrejse med vandfald, verdensarv og vin - fra A…

10 dages krydstogt til den antarktiske halvø

Dette er vores mest populære rejse til Antarktis. Programmet er relativt koncentreret og er derfor p…