Loading…

Juma Lodge 4 Days / 3 Nights Mutum

Beliggende 3 timers sejlads fra Manaus finder man Juma Lodge - ca. 100 km sydøst for Manaus. Turen derud er en oplevelse i sig selv, idet denne del af junglen er ret fjern og relativt uberørt.

Juma Lodge er et lille og komfortabelt jungle lodge, som er totalt integreret i Amazonjunglen. Man har ved byggeriet gjort meget for at beskytte miljøet, og formålet med Juma er at tilbyde en unik oplevelse af den uberørte Amazonjungle. Alle ture er organiseret i små grupper og gæsterne kan deltage i mange aktiviteter omkring lodgen - alt sammen for at øge kendskabet til denne fantastiske natur. Svømning og kanoture er blandt de populære muligheder.

Der er i alt 16 bungalows, der som resten af lodgen falder komplet ind i naturen. Det hele er bygget på fast grund oppe på høje pæle og er forbundet af gangstier. Dette er nødvendigt pga. regntiden, hvor floden omkring lodgen stiger op til 15 meter. Hver bungalow er rustikt indrettet med de nødvendige faciliteter såsom myggenet, toilet/bad (kun koldt vand) og loftsventilator. Man kan således sidde på sin veranda og nyde de smukke trætoppe med udsigt til enten skoven eller søen.

Vi anbefaler mindst 3 nætter på Juma Lodge, da vejen herud er lang - og mindre tid yder ikke stedet den retfærdighed, det fortjener!
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Manuas til Juma
2 På opdagelse i regnskoven
3 På opdagelse i regnskoven
4 Retur til Manaus

Dag 1 : Manuas til Juma

Afgang fra hotellet/lufthavnen i Manaus kl. 8:30 eller 14:30. Turen tager 3 timer med speedbåd og bil. På turen kan man opleve lyserøde delfiner og få sin første oplevelse af den fantastiske jungle - se de enorme træer, de lokale samfund og ikke mindst alle fuglene og planterne. Ved ankomst til Juma Lodge er der en velkomstdrink og frokost. Som regel en spændende fusion af det eksotiske amazon-køkken og internationalt islæt. Om eftermiddagen er der en kanotur igennem små bifloder og den oversvømmede del af skoven. Retur til lodget for at få aftensmad. Efter mørkets frembrud er der nattur i kanoer for at observere livet i junglen på denne specielle tid. Ikke mindst er der alligatorer, frøer og fugle som giver liv under stjernehimlen.

Dag 2 : På opdagelse i regnskoven

Efter morgenmaden er der gåtur i junglen. Alle ture ledes af naturguider med stor indsigt I den specielle natur heromkring. Retur til lodgen for at få frokost. Om eftermiddagen er der fisketur, hvor man bl.a. kan opleve at fange de berømte piranhas, piratfisk. På vej retur kan man nyde en spektakulær solnedgang over junglen og floden. Aftensmaden suppleres med den fisk man har fanget om eftermiddagen!

Dag 3 : På opdagelse i regnskoven

Tidligt om morgenen er der tur til solopgangen, hvor man kan oplevet skoven komme til live. Efter morgenmaden besøges en lokal familie for at lære mere om deres fascinerende kultur og måde at leve på. Frokost på lodgen og derefter mulighed for at padle i traditionelle kanoer, som de lokale gør.

Dag 4 : Retur til Manaus

Efter morgenmaden går det retur mod Manaus. På vejen tilbage stoppes der for at se det berømte vandenes møde. Hvis man ansøger om det er der mulighed for at komme ud med en guide og dykke der, hvor man kan mærke temperaturen på de to forskellige floder, der løber sammen og side om side. Ankomst til Manaus ca. kl. 12.00.

Bestil rejsen


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 7.075,00 pr. person

Varighed: 4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* Helpension (ekskl. drikkevarer)
* Guidede ture på lodgen
* Transport fra Manuas - Juma Lodge t/r

Ikke Inkluderet

* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Lommepenge


03352 020120 GW

Andre rejseforslag

Juma Lodge 4 Days / 3 Nights Mutum

Bo midt i Amazonjunglen på Juma Lodge - her kommer man virkelig tæt på naturen, og et ophold her byd…

Pantanal & Bonito 7D/6n

Oplev smuk natur og deltag i aktiviteter som safari, ridning, vandreture, sejlture og snorkling. Få…

Brasiliens Ukendte Sydstater

Oplev en ukendt side af Brasilien med vinproduktion, dejlige sandstrande og smukke nationalparker me…