Loading…

Indisk tiger safari

Fantastisk tur, hvor man kommer helt tæt på det rige dyreliv i Indiens fascinerende og smukke nationalparker.
Dette er den perfekte rejse for dyreelskere og eventyrlystne rejsende. I skal opleve nogle af de fineste nationalparker, Indien har at byde på. Her får I gode muligheder for at spotte nogle af Indiens majestætiske dyr, såsom den bengalske tiger. I besøger hele fire nationalparker, som alle har et rigt dyreliv og en fantastisk natur. Udover de smukke nationalparker, skal I ikke snydes for at opleve den fascinerende storby Delhi, her vil der både være mulighed for at udforske med guide og på egen hånd.

Dag 1: Ankomst Delhi
Dag 1: Byrundtur i Delhi
Dag 2: Delhi - Khajuraho
Dag 3: Safari i Panna National Park
Dag 4: Khajuraho - Bandhavgarh
Dag 5: Safari i Bandhavgarh National Park
Dag 6: Bandhavgarh - Kanha
Dag 7: Safari i Kanha National Park
Dag 8: Safari i Kanha National Park
Dag 9: Kanha - Pench
Dag 10: Safari i Pench National Park
Dag 11: Pench - Delhi
Dag 12: Udforsk Delhi på egen hånd
Dag 13: Afgang mod Danmark

Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst + Delhi byrundtur
12 Delhi - Frit program
13 Afgang mod Danmark

Dag 1 : Ankomst + Delhi byrundtur

Når I ankommer til Delhi, og efter alle formaliteterne i lufthavnen er overstået, vil vores repræsentant køre jer til hotellet. Herefter kan i opleve alt, hvad Delhi har at byde på. Jeres tur starter i det gamle Delhi, hvor I først skal besøge Raj Ghat, et mindesmærke for Mahatma Gandhi, hvorefter I kører til det spektakulære Røde Fort, inden I når til en af Asiens største og mest fascinerende moskéer Jama Masjid. Nyd derefter en tur med rickshaw gennem Chandani chowks basarer. Med smalle gader og boder i massevis får I et helt specielt indblik i Old Delhi hverdagen.

Herefter tager I til New Delhi, hvor I vil opleve den store kontrast fra det gamle til det nye. Med brede boulevarder og moderne kvarterer er det som at komme til en anden verden. Her skal I besøge Indiens højeste tårn, Qutub Minar, samt Humayun's tomb, som er et enestående monument i indo-persisk stil og en forløber til det majestætiske Taj Mahal. På hjemturen kører I forbi India Gate, parlamentsbygningen og præsidentens bolig, Rastrapati Bhawan.

Dag 2 : Delhi - Khajuraho

I dag bliver I hentet på hotellet i Delhi og kørt ned til togstationen, hvorefter turen først går med tog til Jhansi og derefter med bus til Khajuraho

Dag 3 : Panna National Park - Safari

Tidlig morgen går turen mod Panna National Park, hvor I vil få serveret morgenmad. Efter morgenmaden starter jeres eventyr i den smukke park. Under turen vil I få mulighed for at opleve parkens rige og fascinerende dyreliv samt den spektakulære natur. I bruger det meste af dagen i parken, hvor I også får serveret frokost.

Dag 4 : Panna National Park - Bandhavgarh

I dag starter dagen med morgensafari. Der er stor forskel på morgen- og eftermiddagssafari, da man på morgensafai "står op sammen med" dyrene og oplever deres morgenrutiner. Hvis I ikke har spottet dem dagen inden, skal I holde ekstra øje med både læbebjørne, leoparder og selvfølgelig de majestætiske tigere. Men det handler om at være vågen, for dyrene lever i sine naturlige omgivelser, så der er ingen, der præcis ved, hvor de befinder sig under jeres besøg. Der vil blive serveret morgenmad efter safarien, hvorefter safarieventyret tager jer videre til Bandhavgarh National Park.

Dag 5 : Bandhavgarh - Safari

I dag skal I opleve endnu en af Indiens fantastiske nationalparker. Bandhavgarh National Park er en del af Project Tiger, hvilket gør det til et fantastisk sted at se det smukke dyr. I vil komme tilbage til hotellet for at spise frokost, men om aftenen er der planlagt endnu en safari.

Dag 6 : Bandhavgarh - Kanha National Park

Inden turen går videre, får I en sidste mulighed for at opleve den smukke park med den højeste koncentration af tigere i Inden, Bandhavgarh tigeren. Efter dagens safari bliver der serveret frokost, og så går turen til Kanha National Park.

Dag 7 : Kanha National Park - Safari

I starter dagen med en safaritur i et af Indiens fineste tigerreservater. Da dyrene lever i deres naturlige omgivelser, kan man ikke på forhånd vide, hvor man skal lede efter de forskellige dyr. Derfor er der større chance for at se netop de dyr, I ønsker, hvis I besøger parken flere gange. Derfor står aftenen på endnu en safari, hvor I får mulighed for at gense nogle af de dyr I så om morgenen, men også mulighed for at se nogle af de dyr I ikke fandt.

Dag 8 : Kanha National Park - Safari

Endnu en dag står i safariens tegn. Kanha er en af de største nationalparker i Madhya Pradesh og byder på hele fire forskellige safarizoner med smuk natur og et fascinerende dyreliv. Derfor er kun én dag langt fra nok til at opleve alt dette fantastiske sted har at byde på.

Dag 9 : Kanha National Park - Pench National Park

Efter et sidste besøg i Kanha går turen videre til det sidste stop på safarirejsen. Ved ankomst til Pench vil der være tid til at slappe af og lade op efter alle de indtryk, de sidste dage har budt på.

Dag 10 : Pench National Park - Safari

Dagen byder på rejsens sidste to safariture, og det skal ske i intet mindre end junglebogens oprindelsessted. I starter dagen med en morgensafari, og efter frokost kommer I tilbage for at komme på en eftermiddagssafari. I skal både holde øje med de smukke og fascinerende dyr men også naturen. Parken består nemlig hovedsageligt af teaktræ og bambus i modsætning til mange af de andre, som hovedsageligt har saltræer.

Dag 11 : Pench National Park - Nagpur - Delhi

Efter morgenmaden bliver I kørt til Nagpur, hvorfra I flyver videre til Delhi. Sidst på eftermiddagen tjekker I ind på jeres hotel, og I vil derefter have mulighed for at slappe af efter mange dages safari eller slå jer løs i den fantastiske by.

Dag 12 : Delhi - Frit program

Rejsens sidste dag er overladt helt til jer selv. I har mulighed for at booke yderligere guidede ture, udforske byen på egen hånd eller bare nyde en afslappende dag på hotellet.

Dag 13 : Afgang mod Danmark

Når det er tid til at vende hjem mod Danmark, bliver I kørt fra hotellet til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 20.698,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 4 overnatninger i Delhi
* 2 overnatninger i Khajuraho
* 2 overnatninger i Bandhavgarh
* 3 overnatninger i Kanha
* 2 overnatninger i Pench
* Morgenmad, frokost og aftensmad i Kanha, Bandhavgarh og Pench
* Morgenmad og aftensmad i Delhi og Khajuraho
* Frokost i Panna National Park
* Alt transport på land mellem byerne, udflugter og sightseeing
* 3 safariture i Pench National Park, Bandhavgarh National Park og Panna National Park
* 5 safariture i Kanha National Park
* Togbillet mellem Delhi og Jhansi
* Indgang til alle inkluderede monumenter (til et besøg)
* Engelsk talende guide til sightseeing ture
* Rickshaw tur i Old Delhi

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Personlige shopping udgifter
* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15317 130220 S

Andre rejseforslag

Det nordlige Indien

Ta på eventyr i Indien, og oplev nogle af de helt store højdepunkter. Det er en rundrejse fyldt med…

Golden Triangle deluxe

Bliv fortryllet af fascinerende kultur, arkitektur og natur på denne udvidede Golden Triangle tur i…

Rundrejse i Indien og Nepal

Kombiner to enestående lande på en fantastisk rejse. Indien byder på en fascinerende storby og relig…