FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

14 dage / 13 nætter | Priser fra: kr. 18.685,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Indisk tiger safari, Indien

Dette er den perfekte rejse for dyreelskere og eventyrlystne rejsende. I skal opleve nogle af de fineste nationalparker, Indien har at byde på. Her får I gode muligheder for at spotte nogle af Indiens majestætiske dyr, såsom den bengalske tiger. I besøger hele fire nationalparker, som alle har et rigt dyreliv og en fantastisk natur. Udover de smukke nationalparker, skal I ikke snydes for at opleve den fascinerende storby Delhi, her vil der både være mulighed for at udforske med guide og på egen hånd.

Dag 1: Ankomst Delhi
Dag 1: Byrundtur i Delhi
Dag 2: Delhi - Khajuraho
Dag 3: Safari i Panna National Park
Dag 4: Khajuraho - Bandhavgarh
Dag 5: Safari i Bandhavgarh National Park
Dag 6: Bandhavgarh - Kanha
Dag 7: Safari i Kanha National Park
Dag 8: Safari i Kanha National Park
Dag 9: Kanha - Pench
Dag 10: Safari i Pench National Park
Dag 11: Pench - Delhi
Dag 12: Udforsk Delhi på egen hånd
Dag 13: Afgang mod Danmark

Se detaljeret program under rejseplanFå et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 18.685,00 pr. person
Varighed:14 dage / 13 nætter
Inkluderet:* 4 overnatninger i Delhi
* 2 overnatninger i Khajuraho
* 2 overnatninger i Bandhavgarh
* 3 overnatninger i Kanha
* 2 overnatninger i Pench
* Morgenmad, frokost og aftensmad i Kanha, Bandhavgarh og Pench
* Morgenmad og aftensmad i Delhi og Khajuraho
* Frokost i Panna National Park
* Alt transport på land mellem byerne, udflugter og sightseeing
* 3 safariture i Pench National Park, Bandhavgarh National Park og Panna National Park
* 5 safariture i Kanha National Park
* Togbillet mellem Delhi og Jhansi
* Indgang til alle inkluderede monumenter (til et besøg)
* Engelsk talende guide til sightseeing ture
* Rickshaw tur i Old Delhi

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Personlige shopping udgifter
* Flybilletter
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visa udgifter
* Forsikringer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15317 130220 S

Dag 1 : Ankomst + Delhi byrundtur

Når i ankommer til Delhi, og efter alle formaliteterne i lufthavnen er overstået, vil vores repræsentant køre jer til hotellet. Herefter kan i opleve alt, hvad Delhi har at byde på. Jeres tur starter i det gamle Delhi, hvor i først skal besøge Raj Ghat, et mindesmærke for Mahatma Gandhi. Hvorefter i kører til det spektakulære Røde Fort, inden i når til en af Asiens største og mest fascinerende moskéer Jama Masjid. Nyd derefter en tur med rickshaw gennem Chandani chowks basarer. Med smalle gader og boder i massevis i får et helt specielt indblik i Old Delhi hverdagen. Turen tager jer nu til New Delhi, hvor i vil opleve den store kontrast fra det gamle til det nye. Med brede boulevarder og moderne kvarterer, er det som at komme til en anden verden. Her skal i besøge Indiens højest tårn Qutub Minar samt Humayun's tomb, som er et enestående monument i indo-persisk stil og en forløber til det majestætiske Taj Mahal. På hjemturen kører i forbi India Gate, parlaments bygningen og præsidentens bolig, Rastrapati Bhawan.

Dag 3 : Panna National Park - Safari

Tidlig morgen går turen mod Panna National Park, hvor i vil få serveret en buffet morgenmad. Efter morgenmaden starter jeres eventyr i den smukke park endelig. Under turen vil i få mulighed for at opleve parkens rige og fascinerende dyreliv samt den spektakulære natur. Efter morgen safarien vil der blive serveret frokost i parken. Men inden turen går tilbage til hotellet, skal i have en eftermiddags tur.

Dag 4 : Panna National Park - Bandhavgarh

Inden morgenmaden går turen endnu engang til Panna National Park, hvor programmet står på safari. Hvis i ikke har spottet dem dagen inden, skal i holde ekstra øje med både læbebjørne, leoparder og selvfølgelig de majestætiske tigere. Men det handler om at være vågen, de lever i deres naturlige omgivelser, så der er ingen, der præcis ved, hvor de befinder sig under jeres besøg. Der vil blive serveret morgenmad efter Safarien, hvorefter safari eventyret tager jer videre til Bandhavgarh National Park.

Dag 5 : Bandhavgarh - Safari

I dag skal i opleve endnu en af Indiens fantastiske nationalparker. Bandhavgarh National Park er en del i Project Tiger, hvilket gør det til et fantastisk sted at se det smukke dyr. I vil komme tilbage til hotellet for at spise frokost, men om aftenen er der planlagt endnu en safari.

Dag 6 : Bandhavgarh - Kanha National Park

Inden turen går videre, får i en sidste mulighed for at opleve den smukke park med den højeste koncentration af tigere i Inden, Bandhavgarh. Efter safarien bliver der serveret frokost, og så går turen til Kanha National Park.

Dag 7 : Kanha National Park - Safari

I starter dagen med en safari tur i et af Indiens fineste tiger reservater. Da dyrene lever i deres naturlige omgivelser, kan man ikke på forhånd vide, hvor man skal lede efter de forskellige dyr. Derfor er der større chance for at se lige de dyr i ønsker, hvis i besøger parken flere gange. Derfor står aftenen på endnu en safari, hvor i får mulighed for at gense nogle af de dyr i så om morgenen, men også mulighed for at se nogle af de dyr i ikke fandt.

Dag 8 : Kanha National Park - Safari

Endnu en dag i safariens tegn. Kanha er en største nationalpark i Madhya Pradesh og byder på hele fire forskellige safari zoner med smuk natur og et fascinerende dyreliv. Derfor er en dag langt fra nok til at opleve alt, dette fantastiske sted har at byde på.

Dag 9 : Kanha National Park - Pench National Park

Efter et sidste besøg i Kanha går turen videre til det sidste stop på safari rejsen. Ved ankomst til Pench vil der være tid til at slappe af og lade op efter alle de indtryk, de sidste dage har budt på.

Dag 10 : Pench National Park - Safari

Dagen byder på rejsens sidste to safari ture, og det skal ske i intet mindre en junglebogens oprindelsessted. I starter dagen med en morgen safari, og efter frokost kommer i tilbage for en eftermiddags tur. I skal både holde øje med de smukke og fascinerende dyr men også naturen. Parken består nemlig hovedsagelig af teaktræ og bambus, i modsætning til mange af de andre, som hovedsagelig har sal træer.

Dag 11 : Pench National Park - Nagpur - Delhi

Efter morgenmaden vil i blive kørt til Nagpur, hvorfra i skal flyve videre til Delhi. Sidst på eftermiddagen tjekker i ind på jeres hotel, og i vil derefter have mulighed for at slappe af efter mange dages safari eller slå jer løs i den fantastiske by.

Dag 12 : Delhi - Frit program

Rejsens sidste dag er overladt helt til jer selv. I har mulighed for at booke yderligere guidet ture, udforske byen på egen hånd, eller bare nyde en afslappende dag på hotellet.

Dag 13 : Afgang mod Danmark

Når det er tid til at vende hjem mod Danmark vil i blive kørt fra hotellet til lufthavnen.

Dag 14 : Afgang mod Danmark

Når det er tid til at vende hjem mod Danmark vil i blive kørt fra hotellet til lufthavnen.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.