FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

16 dage / 15 nætter | Priser fra: kr. 19.994,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Guatemala Og Belize Fastland Med Privat Chauffør, Guatemala

Denne rundrejse går først gennem naturskønne og kulturelle Guatemala hvorefter man kører over grænsen til Belize og ser mere natur efterfulgt af nogle dage ved en dejlig strand.

Turen her foregår med privat chauffør, som dog ikke er guide. Dermed kan prisen holdes meget nede. I stedet er der indlagt nogle få udflugter med lokal, engelsktalende guide. Ønsker man at have en engelsktalende guide med hele vejen rundt kan dette selvfølgelig tilkøbes, men ellers anbefaler vi af hensyn til pris at tilkøbe ture med vores lokale guider de steder, man måtte ønske det. Spørg endelig om vores forslag og priser på dette.

Dag 1: Ankomst til Guatemala City og transport til Antigua
Dag 2: Fridag i Antigua
Dag 3: Udflugt til kaffeplantage udenfor Antigua
Dag 4: Fridag i Antigua
Dag 5: Transport til Chichicastenango med stop - videre til Atitlan søen
Dag 6: Fridag ved Atitlan Søen
Dag 7: Fridag ved Atitlan Søen
Dag 8: Transport fra Atitlan søen til Guatemala City og fly til Flores
Dag 9: Udflugt ved Tikal Mayaruiner
Dag 10: Transport til San Ignacio i Cayo distriktet, Belize
Dag 11: Fridag San Ignacio
Dag 12: Transport til Hopkins
Dag 13-15: Fridage ved Hopkins strand
Dag 16:Transport til Belize City lufthavn.

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 19.994,00 pr. person
Varighed:16 dage / 15 nætter
Inkluderet:* Al nævnte transport med private, spansktalende chauffører.
* Engelsktalende guider på udflugt ved Antigua og Tikal
* 15 overnatninger på 3-4* hoteller med morgenmad
* Ovennævnte to udflugter

Ønsker I at opgradere hotellerne eller tilføje flere guidede ture så kontakt os endelig, vi skræddersyr efter jeres behov..

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse.
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly & inkluderbare skatter
* Lokale skatter og afgifter
* Drikkepenge
* Lommepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

17724 250221 VV

Dag 1: Ankomst til Guatemala City og transport til Antigua

I bydes velkommen i lufthavnen i Guatemala City og køres til Antigua, hvor der overnattes tre nætter.

Dag 2: Dagen er til fri disposition

Dagen er til at udforske Antigua på egen hånd. Antigua er en smuk by, man umuligt kan undgå at blive fortryllet af. Den koloniale charme blander sig med med fineste kulturcentre i verden.

Dag 3: Besøg på en kaffefarm

I dag er der besøg på en af de mange smukke kaffeplantager, der ligger umiddelbart udenfor Antigua. Kaffehøst sæsonen er fra november til marts, men man kan følge processen og få en oplevelse på alle tider af året.

Dag 4: Dagen er til fri disposition

I dag har man endnu en fridag til at nyde Antigua på egen hånd. Man kan også tilkøbe en guidet tur til en af de store vulkaner eller til de små landsbyer udenfor byen.

Dag 5: Fra Antigua til Chichicastenango markedet og videre til Atitlan

I dag køres man først til Chichicastenango markedet, som er et af de bedste i hele Latinamerika. Her har man noget tid til at gå rundt på egen hånd. Senere køres til Atitlan søen, som er en af verdens smukkeste med de tre omkransende vulkaner, hvis spejlbillede reflekteres i overfladen. Der overnattes på hotellet i tre nætter.

Dag 6: Fridage på egen hånd

Man har nu to fridage ved søen. Man kan vælge at slappe af eller arrangere udflugter. Vi kan for eksempel anbefale - og også tillægge - en smuk bådtur på 30 minutter over søen til landsbyen San Juan La Laguna, hvor man kan besøge kvindernes tekstil-kooperativ for vævning og farvning af stoffer. Det er også her man kan se den lokale Arte Naif kunst. Senere fortsættes til landsbyen Santiago, hvor der er frokost på et lokalt hotel efterfulgt af en byrundtur med besøg i huset, hvor Maximon-figuren er udstillet.

Dag 8: Fra Atitlan til Guatemala City og fly til Flores

I dag afhentes man på hotellet og køres fra Lake Atitlan til Guatemala City. Herfra er der et aftenfly til Flores og deroppe køres man til sit hotel, hvor man skal overnatte to nætter.

Dag 9: Flores

I dag er der udflugt med privat guide til Tikal, hvor dagen bruges på at udforske de smukke og mystiske Mayaruiner, der ligger gemt i junglen. Turen er inkl guide, privat transfer i minibus, indgang til parken og frokost.

Dag 10: Transport fra Flores over grænsen til San Ignacio

Man afhentes på hotellet og køres over grænsen til San Ignacio i den naturskønne Cayo region i Belize, hvor man skal overnatte to nætter.

Dag 11: Fridag

Dagen er til fri disposition. Typisk kan hotellerne her tilbyde mange udflugter i naturen eller til nærliggende Maya ruiner. Vi kan også præarrangere mange af dem.

Dag 12: Transport fra San Ignacio til Hopkins

I dag går turen til kysten, hvor man kan nyde de sidste dage i en dejlig, hyggelig badeby ved Hopkins. Her får man både folklore og strand. Der overnættes 4 nætter ved vandet.

Dag 16: Transport Hopkins - Belize City

I dag afhentes man og kører til lufthavnen i god tid inden hjemrejsen.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.