Loading…

Grønne Brasilien

På denne grønne rejse til Brasilien kommer I tæt på de lokale, den brasilianske kultur og naturen. Udflugterne foregår nemlig primært til fods og på cykel, uanset om det er i de smukke nationalparker og naturområder eller, om det er i metropolerne Rio eller Salvador. Vi har udvalgt hoteller, der har fokus på bæredygtighed, og derfor kan tilbyde en oplevelse med lidt ekstra krydderi tilsat. Har man god tid, kan rejsen med fordel forlænges med Amazonas og Pantanal, hvor vi har bæredygtige lodges.

Dag 1: Ankomst til Rio de Janeiro
Dag 2: Vandretur I Tijuca skoven
Dag 3: Cykeltur til Rios strande og lagune
Dag 4: Rio på egen hånd
Dag 5: Rio de Janeiro – Salvador da Bahia
Dag 6: Salvador byrundtur til fods
Dag 7: Salvador på egen hånd
Dag 8: Salvador da Bahia - Lençois
Dag 9: Chapada Diamantinas grotter
Dag 10: Vandretur til Fumaça vandfaldet
Dag 11: Lençois – Salvador Da Bahia – Praia do Forte
Dag 12: Afslapning på stranden
Dag 13: Afslapning på stranden
Dag 14: Praia do Forte – Afrejse Salvador da Bahia

Se detaljeret program under rejseplan


Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Rio de Janeiro
2 Vandretur til Tijuca skoven
3 Cykeltur Rio rundt
4 Rio på egen hånd
5 Rio - Salvador Da Bahia
6 Salvador byrundtur til fods
7 Madlavningskursus
8 Salvador Da Bahia - Lençois
9 Chapada Diamantinas grotter
10 Vandretur til Fumaça Vandfaldet
11 Lençois - Salvador Da Bahia - Praia Do Forte
12 Praia Do Forte
13 Praia Do Forte
14 Hjemrejse via Salvador

Dag 1 : Ankomst til Rio de Janeiro

I lander i Rio de Janeiros lufthavn. Her bliver I hentet og kørt til jeres hotel i byen.

Dag 2 : Vandretur til Tijuca skoven

Via en sti i Tijuca skoven, vandrer I til en af de smukkeste bjergtoppe i Rio. Fra toppen af Pedra Bonita, vil I fra en unik vinkel opleve Pedra de Gavea, der med sine 844 meter er verdens højeste monolit. Vandrestien går gennem Atlanterhavsskoven inde i Tijuca nationalparken. Skoven er en af de største urbane skove i verden. Undervejs på vandreturen vil I lære om Rio og Brasiliens historie siden kolonitiden samt om Tijuca skoven og kaffeplantagerne, som tidligere voksede på selvsamme sted. I forlader bjerget via en anden sti, så I kan opleve mest muligt af byen og bjergets udsigtspunkter. Turen tager cirka fem timer med to timers vandring.

Dag 3 : Cykeltur Rio rundt

Fra Copacabana til Ipanema, Sugarloaf og downtown. På denne cykeltur rundt i Rio skal I opleve alt Rio har at byde på, på to hjul. Forbered jer på at brænde en masse kalorier mens I cykler byen tynd. I skal lære om byens udvikling, se olympiske områder, udforske haver og se smuk arkitektur og street art. Til sidst skal i nyde solnedgangen fra en udkigspost, som er elsket af de lokale.

Dag 4 : Rio på egen hånd

I dag har I mulighed for at udforske Rio på egen hånd.

Dag 5 : Rio - Salvador Da Bahia

En chauffør henter jer på hotellet og kører jer til lufthavn. Herfra flyver I til Salvador, hvor I igen samles op og køres til jeres hotel. Resten af dagen er fri til at lære området at kende.

Dag 6 : Salvador byrundtur til fods

I dag skal I på en historisk byrundtur i Salvador, hvor I besøger nogle af Salvadors vigtigste landemærker. Gå gennem de brolagte gader i Pelourinho-distriktet – Salvadors gamle bydel – med de smukke historiske huse, kirker og museer. Besøg det forgyldte São Francisco kloster, katedralen og Pelourinho-torvet.

Dag 7 : Madlavningskursus

Dyk ned i Bahia statens madkultur og lær at lave de regionale retter fra bunden med lokale ingredienser I selv har været med til at købe. I tager hen til det farverige lokale marked, Feria de São Joaquim, hvor I skal lære ingredienserne at kende til den lokale fiskeret samt nationaldrikken caipirinha. På det store marked, hvor I går rundt blandt velduftende frugt, grøntsager, fisk, kød, urter og meget mere. I køber ind med guiden og derefter kører I til restauranten for at kokkerere fiskestuvning, moqueca samt caipirinha drinks. Efter undervisningen er det tid til at smage på jeres Bahia retter.

Dag 8 : Salvador Da Bahia - Lençois

Fra Salvador går turen med offentlig bus til Lencois. Turen tager omkring seks timer afhængig af trafikken. Der er transfers til/fra busstationen og hotel i begge ender af busturen.

Når I er checket ind på hotellet, skal I på en guidet byrundtur til fods i den charmerende by Lencois. Her vil I høre om byens lokale historie, kultur og unikke arkitektur. Regionen var i slutningen af 1800-tallet berømt for og rig på diamantminer. Et interessant indblik i den charmerende by og Chapada Diamantinas historie.

Dag 9 : Chapada Diamantinas grotter

Programmet i dag er tilrettelagt, så I skal på flere små vandreture ved den nordlige kant af nationalparken Chapada Diamantina. I starter ved Iraquara, hvor I vandrer gennem den enorme kalkstensgrotte Lapa Doce med store klippeformationer, stalaktitter og kolonner. Derefter er der frokost på Pratinha gården, hvor I vil få en lille rundvisning, inden I tager videre mod den imponerende blå grotte, Poco Azul. Grotten har en krystalklar sø, som solens lys farvemæssigt påvirker. Om eftermiddagen vandres der til toppen af Morro do Pai Inácio, hvorfra I har en betagende udsigt over nationalparkens toppe og dale, alt imens solen går ned.

Dag 10 : Vandretur til Fumaça Vandfaldet

En dagsvandretur til et af de højeste vandfald i Brasilien, Fumaça. I bliver kørt til Capão dalen, hvor vandreturen begynder. Først går stien cirka to kilometer op af bjerget efterfulgt af fire kilometer på en flad strækning. Her er der en smuk udsigt til Capão dalen og de omkringliggende bjerge. Fra vandfaldets top kan I se 400 meter ned i dalen. Der er tid til at spise den medbragte frokost ved det særlige udsigtspunkt. Derefter vandrer I ned igen og kører til Riacinho floden og vandfaldet. I floden kan I tage en dukkert inden det går retur til Lençois.

Dag 11 : Lençois - Salvador Da Bahia - Praia Do Forte

Med offentlig bus kører I tilbage til Salvador. Turen tager cirka seks timer afhængig af trafikken. Fremme I Salvador bliver I hentet og kørt til Praia Do Forte stranden, hvor I skal tilbringe de næste dage.

Dag 12 : Praia Do Forte

Dagen er fri til at slappe af ved stranden.

Dag 13 : Praia Do Forte

Endnu en strand dag. I kan vælge at besøge Tamar projektet, som fokuserer på at redde havskildpadder.

Dag 14 : Hjemrejse via Salvador

I bliver kørt til lufthavnen i Salvador, hvorfra jeres hjemrejse begynder.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 15.085,00 pr. person

Varighed: 14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Al landtransport
* 13 nætter på bæredygtige hoteller med morgenmad
* Alle nævnte udflugter med engelsktalende guide
* 1 x Frokost
* Entre

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


12755 281119 GW

Andre rejseforslag

Den klassiske Peru rundrejse

Er det første gang, du skal til Peru? Så er dette rejsen! Oplev Machu Picchu, Cuzco, Titicacasøens d…

Grønne Chile

På denne grønne rejse oplever i Chile til fods, på cykel og i kajak - den perfekte indgang til lande…

Familieeventyr i Peru

Denne familierejse til Peru er IKKE for jer, som bare vil slappe af. Til gengæld lover vi en oplevel…