FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

8 dage / 7 nætter | Priser fra: kr. 37.769,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Flying Namibia, Namibia

Sammen med vores lokale samarbejdspartner, tilbyder vi en række spændende grupperejser i Namibia, Botswana og Zimbabwe. Grupperejserne er både for dem med "spejderånd" og for dem, der foretrækker lidt mere komfort. Nogle ture er campingture med overnatning i telt, mens andre bruger turistklasse hoteller/lodges.

Dette er den perfekte grupperejse til jer, der måske er lidt presset på tid, men stadig ikke vil gå glip af noget. Vi har nemlig samlet nogle af de største oplevelser, man kan få i Namibia, på en 8-dages rejse. For at det er muligt at dække så stor en del af Namibia som muligt, foregår transporten med et mindre propelfly mellem de forskellige destinationer. Derfor kommer i hele vejen ned til det sydlige Namibia og den anden største kløft i verden - Fish River Canyon - og til det nordlige Namibia, hvor man finder en af de mest diverse nationalparker i Afrika - Etosha nationalpark. Derudover er der også tid til at opleve den namibiske ørken i Sossusvlei, marinelivet på et cruise i Atlanterhavet ved Walvis Bay og de stejle bjerge, der tårner over bugtende flodlejer, i Damaraland. Og så får i endda lov til at opleve det hele både fra jorden og luften.

Dag 1: Turen starter i Windhoek, Namibia, hvorfra den går mod Fish River Canyon
Dag 2 & 3: Sossusvlei - den namibiske ørken
Dag 4: Swakopmund
Dag 5: Damaraland
Dag 6 & 7: Etosha nationalpark
Dag 8: Etosha nationalpark - Windhoek

I kan se det spændende program her Flying Namibia.

Afrejsedatoer* i 2017: 3. april, 17. april, 1. maj, 15. maj, 5. juni, 19. juni, 3. juli, 17. juli, 31. juli, 14. august, 28. august, 11. september, 2. oktober og 16. oktober.

*Afrejsedatoen er den dag, I bliver hentet i Windhoek, Namibia. Det kan være nødvendigt at ankomme til Windhoek dagen før.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 37.769,00 pr. person
Varighed:8 dage / 7 nætter
Inkluderet:* 7 overnatninger på lækre lodges
* 7 * morgenmad og 6 * aftensmad
* Nationalpark afgifter
* Udflugter som angivet i programmet

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly - transporten med propelfly under rejsen er selvfølgelig inkluderet

Bemærk, at oversøiske flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12534 200317 SoA

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.