Loading…

Familieeventyr I Mexico - Nu Med Strandlejlighed!

Denne unikke rejse til Mexico er specielt sammensat til familier med børn, som gerne vil opleve det bedste natur og kultur i landet. De bedste strande og de mest afsides pyramider!
Denne rejse er specielt sammensat til familier med børn, som virkelig kan lide eventyr i naturen. På ruten her er der mulighed for både at kravle på eksotiske mayapyramider langt inde i junglen og svømme i underjordiske grotter. Der er også mulighed for rundtur på et kakaoværksted og en tur i hestevogn gennem gamle byer. Man kan desuden komme ud at sejle blandt lyserøde flamingoer og snorkle i det gennemsigtige, caribiske hav. Turen slutter i egen lejlighed med havudsigt!

Her forestiller vi os, at familien med mor, far og to børn på 7 og 10 år tager afsted. De kan godt lide sol, sommer, eget tempo og god infrastruktur. Så vi har holdt ruten indenfor trygge områder med ordentlige veje og god skiltning. Vi har for frihedens skyld valgt at lave turen som kør-selv, men den kan selvfølgelig også laves med bus/og eller privat chauffør.

Vi har tilrettelagt ruten og booket alle hotellerne med morgenmad. Dermed har man tiden til bare at gøre alting i eget tempo og efter eget ønske indenfor trygge rammer. Ønsker I nogle præarrangerede udflugter med guide kan vi selvfølgelig tilbyde dette også. I jeres konkrete rejseplan kommer vi med masser af forslag til aktiviteter.

Dag 1: Ankomst Cancun, bilen udleveres og I kører til Valladolid.
Dag 2: Fridag til at nyde Valladolid
Dag 3: Kør-selv fra Valladolid til Merida - for eksempel via Chichén Itzá
Dag 4: Fridag i Merida
Dag 5: Kør-selv fra Merida til Campeche
Dag 6: Fridag i Campeche
Dag 7: Kør-selv fra Campeche til Calakmul
Dag 8: Fridag til at udforske den spændende regnskov med store pyramider
Dag 9: Kør-selv fra Calakmul til Bacalar
Dag 10: Fridag til at hygge ved Bacalar lagunen
Dag 11: Kør-selv fra Bacalar til Akumal
Dag 12-14: Fridage til at dase ved stranden i Akumal
Dag 15: Kør selv fra Akumal til Cancun lufthavn, aflever bilen før hjemrejsen begynder

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst til Cancun
2 Valladolid
3 Valladolid – Merida
4 Merida
5 Merida – Campeche
6 Campeche
7 Campeche - Calakmul
8 Calakmul
9 Calakmul – Bacalar
10 Bacalar
11 Bacalar – Akumal
15 Akumal - Cancun

Dag 1 : Ankomst til Cancun

Ved ankomst i Cancun lufthavn har vi en lejet bil klar til jer, som I blot skal afhente. Herfra kører I til den hyggelige by, Valladolid, en tur på små to timer. Her står et hotel klar til jer til de næste par nætter.

Dag 2 : Valladolid

Dagen er fri til at nyde omgivelserne på egen hånd. I Valladolid kan man for eksempel svømme i en cenote (underjordisk grotte) eller tage på kakaomuseum og se, hvordan chokolade fremstilles! Man kan også køre til Rio Lagartos og Laguna Colorada og se smukke flamingo flokke.

Dag 3 : Valladolid – Merida

I dag er der kun en kort køretur til Chichén Itzá. Det tager lidt under en time. Her har I mulighed for at udforske ruinområdet med nogle af de mest imponerende pyramider fra Maya tiden - enten på egen hånd eller med en tilkøbt guide. Senere kører I til hotellet i Merida.

Dag 4 : Merida

Fridag i smukke Merida. Her er der masser af mulighed for at shoppe, se markeder eller kunst og kultur. Eller lave udflugter i omegnen - til for eksempel Celestun eller Izamal.

Dag 5 : Merida – Campeche

Denne strækning tager ca. 2 timer at køre, og ved ankomst til Campeche står der endnu et hotel klar i to nætter. Campeche er en malerisk by ved kysten, som er rigtig spændende at udforske.

Dag 6 : Campeche

I dag har I en dejlig fridag i Campeche til at nyde byen eller omegnen.

Dag 7 : Campeche - Calakmul

Nu venter et sandt Indiana Jones eventyr i junglen! Der køres en længere tur på små 4 timer til Calakmul, et fantastisk jungle område på grænsen af Guatemala. Her – langt inde i junglen - ligger Calakmul pyramiden; en højborg for mayaindianerne, som byggede masser af pyramidebyer i netop denne jungle. Her skal I sove to nætter på kanten af junglen.

Dag 8 : Calakmul

Dasgen er fri til at udforske Calakmul junglen. Pyramiden her er helt unik, da den er meget mere øde og uspoleret end de fleste andre mayapyramider. Man kan kravle helt til tops og se jungle, så langt øjet rækker. Dagen går hurtigt herinde i eventyrets verden, så tag endelig afsted tidligt om morgenen. Der er ikke så mange, der taler engelsk inde i dette område – så kan man ikke spansk, kan det være en god ide at spørge os om en pris på en guidet tur herinde

Dag 9 : Calakmul – Bacalar

Så går turen så småt mod Den Caribiske Kyst. Først er der dog en køretur på et par timer til næste stop, som er Bacalar lagunen. Lagunen med de syv blå farver, som den også kaldes. Her skal I sove et par nætter.

Dag 10 : Bacalar

Dagen er fri til at dase ved den smukke lagune. Man kan bade, sejle i kayak eller leje sig en længere sejltur rundt på søen.

Dag 11 : Bacalar – Akumal

Den sidste strækning ud til kysten er på lidt over tre timers kørsel. Så når man til vidunderlige Akumal, en stille strand med koralrev og havskildpadder. Her skal I bo på i egen lejlighed i 4 nætter.

Dagene her er fri til at dase ved stranden eller snorkle ved koralrevet - eller køre ture i omegnen. Her er masser af andre pyramider, naturreservater og cenotes at udforske.

Dag 15 : Akumal - Cancun

I kører selv til Cancun og afleverer bilen i god tid før jeres fly hjem.

Bestil rejsen.

Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 4.427,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 15 dages billeje inkl. forsikringer og fri km
* 10 overnatninger på 3-4* hoteller inkl. morgenmad
* 4 nætter i 2 værelses lejlighed med havudsigt i Akumal

Bemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (7-10 år) i delt twin værelse med to 3/4 senge.

Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalpark entréer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi endnu ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12163 220920 CV

Andre rejseforslag

Yucatan - Eventyr Med Transport

Kom med på en spændende Mexico rundrejse med lidt mere kant! Ruten er lagt for eventyreren, der gern…

Badeferie med egen lejlighed ved den caribiske kyst

Denne badeferie i Mexico er perfekt til den uafhængige familie. Man får egen lejlighed og egen bil…

Badeferie med egen villa ved den caribiske kyst

Hvis hvide bountystrande og en lækker, privat villa lyder som noget for jer, så er dette den perfekt…