FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 14.038,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Det Ukendte Thailand, Thailand

Gå på opdagelse i metropolen Bangkok inden I forlader alfarvejen i det sydlige Thailand for at udforske den uberørte natur og Thale Noi Water Fowl reservatet. Besøg hyggelige fiskerlandsbyer, bo hos lokale familier og oplev naturen på rafting- og cykelture. Slut af med afslapning ved de skønne sandstrande på Koh Lanta.

Dag 1: Ankomst Bangkok
Dag 2: Bangkoks kanaler
Dag 3: Bangkok – Phattalung
Dag 4: Ankomst Phattalung – Nan Mot Daeng vandpark
Dag 5: Nan Mot Daeng – Pak Pra
Dag 6: Pak Pra – Phattalung
Dag 7: Koh Mak
Dag 8: Koh Mak – Phattalung - Koh Lanta
Dag 9: Tung Yee Peng
Dag 10: Koh Lanta
Dag 11: Koh Lanta – Afrejse Phuket

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 14.038,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:* Al land transport
* 10 nætter på hotel/homestay med morgenmad
* Nævnte udflugter med lokal engelsktalende guide
* Entre ved Grand Palace & Wat Phra Kaew
* 7 x Frokost
* 5 x Aftensmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12561 221217 NA

Dag 1 : Ankomst Bangkok

I lufthavnen bliver I modtaget af en chauffør, som kører jer til jeres hotel i Bangkok. Eftermiddagen er reserveret til besøg ved det ikoniske Grand Palace. Særligt interessant er Wat Phra Kaew – templet hvor den imponerende smaragd Buddha befinder sig. Templet er et af de helligste i Thailand. Den fine smaragd Buddha er skåret ud af en enkelt jadesten.

Dag 2 : Bangkok

I dag tager I med flodtaxaen på Chao Phraya floden til Nonthaburi provinsen – en charmerende kolonial landsby med klokketårn, cykeltaxaer, marked og europæisk inspirerede bygninger. Gå på opdagelse på markedet inden I tager med en long-tail båd til beboelseskvarteret i Nonthaburi med et tempel en med liggende Buddha, næsten lige så stor som den i Bangkok. Derefter sejles der med en hurtig lille båd gennem kanalerne, hvor I får et indblik i dagligdagen ved kanalerne. Efter en typisk thai frokost fortsætter turen gennem kanaler og vandveje tilbage til hotellet

Dag 3 : Bangkok - Phattalung

Formiddagen er fri til på egen hånd at udforske Bangkoks pulserende liv yderligere. Om eftermiddagen tager I med nattoget til Phattalung provinsen. Der serveres aftensmad ombord på toget.

Dag 4 : Ankomst Phattalung – Nan Mot Daeng rafting

Dagen starter tidligt med ankomst til Phattalung. Her spiser I morgenmad på det lokale marked, inden I bliver kørt til Nan Mot Daeng, hvor I skal rafte. Undervejs er der indlagt en vandretur i den skønne nationalpark Pu Khao. Efter frokost venter der to timers spændende raftingtur ned af floden. Hvis man har lyst er der mulighed for at bade i floden. Resten af dagen går med at nyde de skønne omgivelser. Der er aftensmad og overnatning i parken.

Dag 5 : Nan Mot Daeng – Pak Pra

I dag venter en aktiv dag med en cykeltur på 50 kilometer til Ban Pak Pra. Der er tid til stop undervejs, så I kan beundre landskabet og nyde frokost på en lokal restaurant. Check ind på en spændende lokal lodge ud til søen omgivet af vådlandets spændende natur. Sæt jer til rette på terrassen og nyd udsigten inden aftensmaden serveres.

Dag 6 : Pak Pra – Phattalung

Dagen starter tidligt med sejltur i long-tail båd ad Pak Pra kanalerne til Thale Sap søen, hvor de lokale fiskeplatforme er sat på stylter. I ser solopgangen inden I sejler videre til Thale Noi Waterfowl reservatet, som er hjemsted for 180 arter af fastboende og nomadefugle. Søens lotusblomster, strå, pil og græs tiltrækker fuglene, som blandt andet kan observeres fra fugletårnet. Efter frokosten kommer I tæt på de lokale værksteder, hvor der stadig udføres håndarbejde efter traditionelle metoder. Her laves måtter, kurve, hatte og andre produkter af det lokale græs. I checker ind på hotel i Phattalung, og har derefter mulighed for at udforske byen på egen hånd.

Dag 7 : Phattalung - Koh Mak

Toget afgår om morgenen til Han Thao, hvorfra I cykler de 20 kilometer til Koh Mak. Der er indlagt et stop ved den lokale landsby Pal Payoon, så I kan opleve det lokale markeds daglige gang. I overnatter lokalt hos en familie med helpension. Der vil være tid til at udforske fiskerlandsbyen, møde de lokale indbyggere og lære at lave fiskenet og fiskeruser. Derefter går turen med båd til en nærliggende grotte, som er hjemsted for lokale fuglearter.

Dag 8 : Koh Mak – Phattalung - Koh Lanta

Tag en tidlig morgengåtur og se hvad fiskerne bringer med af fangst. Der er tid til at opleve naturen og se vandbøflerne, der svømmer i søen. Efter frokost kører I til Phattalung med besøg undervejs ved det smukke Prai Wan vandfald. I er nu nået til den mere afslappende del af turen. Med båd sejler I til Koh Lanta. Her skal I nyde strandene og de beroligende bølger de kommende dage.

Dag 9 : Tung Yee Peng

Om formiddagen er der arrangeret udflugt til en lokal landsby, så I kan lære om livet og hverdagen på en ø i Thailand. Frokosten indtages med en lokal familie. Resten af dagen er fri til at slappe af i de paradisiske omgivelser.

Dag 10 : Koh Lanta

Hele dagen er fri på egen hånd. Gå på opdagelse i lokalområdet eller brug dagen på at slappe af ved stranden eller i poolen.

Dag 11 : Koh Lanta - Afrejse Phuket

Jeres rejse lakker mod enden, og I bliver kørt til Phuket lufthavn.
Ønsker I at forlænge strandopholdet, kan vi selvfølgelig skræddersy rejsen således.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.