Loading…

Brasiliens Beskyttede Nationalparker

Vil I med til et af de mere ukendte områder af Brasilien, hvor I kan blive betaget af unikke nationalparker, truede dyrearter såsom den smukke ozelot og mankeulven? Så se her!
Få en storslået oplevelse ved regionen Aparados da Serra, der byder på majestætiske bjerge og frodige dale. Her kan I nyde et hyggeligt ophold på det bæredygtige lodge Refugio Ecológico Pedra Afiada, hvor I kommer helt tæt på naturen og de 43 forskellige fuglearter, 48 typer af pattedyr og 39 paddearter.

Denne lodge lever efter miljørigtige principper med minimal påvirkning af naturen, da de blandt andet opvarmer lodgens vand med solvarme, sørger for korrekt affaldshåndtering gennem projektet, Minimal Waste, sørger for minimal energiforbrug, udbyder miljøundervisning til områdets skoler, og så laver de deres egne sæber. Rejsen tilhører derfor vores kategori af Grønne Rejser. I kan også læse mere om vores fokus på Bæredygtig Turisme, blandt andet Vores Grønne Politik, her.

Denne lodge er desuden kendt for sin smukke beliggenhed, langt væk fra civilisationen og tæt på Malacara-kløften. De omkringliggende omgivelser gør stedet ganske unikt. Her kan man vågne op til fuglekvidder og til lyden af vandet fra den nærliggende flod. Alle måltider er inkluderet i opholdet og er alt sammen hjemmelavet, inklusiv øllen. I løbet af rejsedagene kommer I på guiede ture til nogle af de omkringliggende beskyttede nationalparker.

Dag 1: Ankomst til Porto Alegre Lufthavn og transport til Refugio Ecológio Pedra Afiada
Dag 2: Udflugt til Malacara-kløften og nationalparken Serra Geral
Dag 3: Udflugt til Itaimbezinho-kløften og nationalparken Aparados da Serra
Dag 4: Transport til Porto Alegre Lufthavn

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst i Porto Alegre Lufthavn

Dag 1 : Ankomst i Porto Alegre Lufthavn

Efter ankomst i lufthavnen Porto Alegre bliver I kørt til lodgen, Refúgio Ecológico Pedra Afiada. Her bliver I mødt af et venligt og serviceminded personale, som bringer jer tilbage til menneskets oprindelige levested, naturen. Alle værelser på lodgen har balkon med hængekøje, hvorfra man kan nyde udsigten til det fascinerende landskab. Lodgen har desuden en lille butik og et mindre bibliotek, og i lodgens udearealer er der sørget for aktiviteter til børnene med både legeplads, forhindringsbane og klatrevæg. På lodgens fælles terrasse er der hængekøjer til fri afbenyttelse, og herfra kan man nyde udsigten til Malacara-kløften og slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Dag 2 : Malacara-kløften og nationalparken Serra Geral

I dag skal I udforske området og komme helt tæt på Malacara-kløften og nationalparken Parque Nacional Serra Geral. Nationalparkens formål er at bevare områdets økosystemer, at muliggøre videnskabelig forskning og miljøundervisning og at optimere mulighederne for friluftsliv og miljøturisme, og derfor er parken klassificeret som IUCNs kategori 2 af beskyttede områder. På denne udflugt kommer I til at opleve områdets høje bjerge, de fine floder, Atlanterhavs-regnskoven og de dejlige vandløb, hvor I kan tage jer en dukkert undervejs. Udflugten tager ca. 2-4 timer og kan foretages af alle, uanset alder og trekkingerfaring.

Dag 3 : Itaimbézinho-kløften og nationalparken Serra da Apararados

I dag bliver I hentet på jeres lodge og tager på udflugt til Itaimbézinho-kløften, som er en smal men 5800 meter lang kløft med stejle skrænter og er beliggende i nationalparken Serra da Apararados. Nationalparken åbnede i 1959 med det formål at beskytte kløften, og grundet beliggenheden med både kystskov, græsområder og regnskov, er nationalparken også rig på biodiversitet. Der er 143 forskellige fuglearter, 48 typer af pattedyr og 39 paddearter, hvoraf nogle af dem er de rødbrune Amazon-papagøjer, aber, ulve og pumaer. For at passe på nationalparken, bliver der kun lukket 1500 besøgende ind i parken per dag. Ved ankomst til parken vandrer I ca. 6 kilometer langs kanten af kløften, som er en af de smukkeste kløfter i Brasilien. I løbet af dagen kommer I også til at opleve de smukke vandfald, Bride's Veil og Swallow Waterfall. Nyd udsigten til bjergkædens klipper og kystsletten, inden I returnerer til lodgen.

Dag 4 : Afgang fra Porto Alegre Lufthavn

I dag er det tid til at sige farvel, og I bliver transporteret fra Refúgio Ecológico Pedra Afiada til Porto Alegre Lufthavn.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 3.603,00 pr. person

Varighed: 4 dage / 3 nætter

Inkluderet

* Transfer t/r Porto Alegre-Pedra Afiada
* 3 nætter med halvpension
* Velkomstdrinks
* Guidede ture

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Tilvalgsudflugter
* Nationalpark entréer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


09394 271118 GW

Andre rejseforslag

Natur & Kulturvandring

Kom med på en fantastisk kultur- og naturvandring i Bahia statens hovedstad, Salvador, samt Chapada…

Privat Bådtur På Amazonfloden

Oplev Brasiliens Amazonas fra jeres helt egen båd. På dette unikke cruise kommer I tæt på livet lang…