FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

12 dage / 11 nætter | Priser fra: kr. 31.641,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Autentisk lodge- & campingsafari i Botswana, Botswana

Vi kan ikke helt lade være med at være en smule misundelige på de heldige, der skal på denne rejse. I får noget af det bedste safari i Botswana i Moremi / Khwai, i Savuti i Chobe Nationalpark og ved Chobe-floden. Ikke nok med det, så skal I overnatte i telte med eget "badeværelse". Derfor er I hele tiden så tæt på naturen og dyrelivet som muligt. Herefter tager I videre til Victoria Falls, hvor I nyder de sidste dage af rejsen ved de imponerende vandfald.

Dag 1: Maun
Dag 2: Okavango-deltaet
Dag 3: Okavango-deltaet
Dag 4: Moremi / Khwai
Dag 5: Moremi / Khwai
Dag 6: Savuti/Zwezwe - Chobe National Park
Dag 7: Savuti/Zwezwe - Chobe National Park
Dag 8: Chobe floden - Chobe National Park
Dag 9: Chobe floden - Chobe National Park
Dag 10: Chobe National Park - Kasane - Victoria Falls
Dag 11: Victoria Falls
Dag 12: Victoria Falls

I kan se det samlede program for Autentisk lodge- og campingsafari i Botswana her eller læse mere under Rejseplan nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@hannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 31.641,00 pr. person
Varighed:12 dage / 11 nætter
Inkluderet:Prisen ovenfor er pr. person i lavsæson. I højsæson er prisen pr. person fra DKK 33.840

* En overnatning i Maun inkl. helpension og lufthavnstransfers t/r
* Flytransfer til og fra Okavango Delta
* To overnatninger i teltcamp på en ø i deltaet
* Seks nætters campingsafari i komfortable kanvastelte med eget toilet/bad
* To overnatninger på hotel i Victoria Falls
* Helpension og drikkevarer under de ni dages safari
* Morgenmad på hotellet i Victoria Falls
* Afgifter til nationalparker og game drives
* Transfer fra Kasane til Victoria Falls
* Transfer fra hotel til lufthavn i Victoria Falls


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly
* Drikkepenge
* Frokost og aftensmad samt drikkevarer i Victoria Falls
* Aktiviteter i Victoria Falls

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12497 051218 SDB

Dag 1: Maun

Når I ankommer til Maun Lufthavn efter en lang flyrejse, bliver I mødt og kørt til jeres hotel lidt udenfor Maun. Her kan I få slappet lidt af, nyede en middag med de

Dag 2: Okavango Delta

I bliver hentet på hotellet og flyver nu videre til Okavango Deltaet. Okavango Deltaet er en af Botswanas vigtigste livskilder. Som fingre spreder deltaet sine vandveje fra landets nordvestlige hjørne ned mod Kalahari-ørkenens tørre landskaber i syd. Et unikt økosystem og fantastisk dyreliv sat sammen med en følelse af isolation fra resten af verden og en nærmest tidløs atmosfære gør Okavango Deltaet til en af Afrikas største naturoplevelser.
I en ”mokoro” kan I lydløst glide forbi deltaets palmeklædte småøer og gennem kanaler og laguner, hvis vande er fyldt med åkander. Det frodige delta er fuglenes paradis. Blandt siv og åkander, i træer og palmer kan man bl.a. se afrikansk jakana, isfugl, næsehornsfugl, ibis, afrikansk fiskeørn samt flere forskellige arter af hejrer og papegøjer. Deltaet tiltrækker også elefanter, flodheste og en del forskellige antiloper, bl.a. den truede sumpantilope og den sky sitatunga-antilope, der forsvinder under vandets overflade med kun næseborene synlige, når den føler sig truet.

Dag 3: Okavango Delta

I Okavango Deltaet venter jer en masse store naturoplevelser - enten til fods eller i kano. Et "must" når man besøger Okavango Deltaet er en tur i mokoro - en slags kano, lavet af en udhulet træstamme. Det kan se lidt usikkert ud, men en mokoro er overraskende stabil og det perfekte transportmiddel i det lavvandede delta.

Dag 4: Okavango Delta - Moremi / Khwai

I flyver fra Okavango Deltaet til Khwai. I mødes med jeres guide tidligt for at starte turen mod Moremi/Khwai, der er et af de bedste safariområder i Botswana og dækker både sump og tørre områder. Her skal I bruge to dage på at suge alle de natur- op dyreoplevelser til jer, som området giver mulighed for. I skal blandt andet på Mokoro udflugt, hvor I sejlader ned af Khwai floden for at komme tæt på de vilde dyr. Game drives vil især foregå, når solen står op og ved solnedgang.

Dag 5: Moremi / Khwai

Jeres anden dag i Moremi / Khwai går ligesom den første med at opleve de imponerende landskaber og det fantastiske dyreliv. Dagen står blandt andet på Game drives, hvor I udforsker regionen omkring Khwai floden.

Dag 6: Moremi / Khwai - Savuti/Zwezwe

I kører i dag til Savuti i Chobe nationalpark. Store grupper af mandlige elefanter holder til her, men Savuti er også særligt kendt for regionens mange rovdyr såsom løver, leoparder og geparder. Savuti regionen har i mange år været et tørt område efter Savuti kanalen tørrede ud. Kanalen er dog begyndt at flyde igen, hvilket stille og roligt ændrer landskabet og dets beboere. Blandt andet tiltrækker det store flokke af elefanter og bøfler, der kommer for at formere sig.

Dag 7: Chobe floden - Chobe National Park

Dagen er afsat til at udforske Savuti-regionens dyreliv.

Dag 8: Chobe floden - Chobe National Park

Der venter en god køretur nordpå til Chobe floden, hvor de næste dages game drive kommer til at foregå. Flodsletten ved Chobe floden tiltrækker store flokke af zebraer, elefanter, bøfler og andre planteædere. Det skaber naturligt gode muligheder for bytte til rovdyrene, og de er derfor også velrepræsenteret i området.

Dag 9: Chobe Nationalpark - Chobe National Park

Game drives ved Chobe floden, hvor den afrikanske fiskeørn vogter. Solnedgangen er spektakulære i dette område.

Dag 10: Chobe nationalpark - Kasane - Victoria Falls

Om morgenen skal i på cruise på Chobe floden. Det giver jeg mulighed for at komme tættere på de dyr og fugle, der lever i eller tæt ved vandet. Efter jeres cruise bliver I kørt til Kasane, hvor jeres safari ender. Herfra fortsætter I til Victoria Falls, hvor I nyder de sidste dage af rejsen.

Dag 11: Victoria Falls

Dagen er til fri disposition til at opleve Victoria Falls.

Dag 12: Afrejse fra Victoria Falls

I dag er det tid til at tage afsked med Zimbabwe. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.