Loading…

Aconcagua Trekking Tur

Fantastisk, middelsvær trekkingtur til Aconcuguas sydmur og vandring op til 4.200 m.o.h. i Andesbjergene.
Det er få mennesker forundt at opleve sådan et skue: Cerro Aconcaguas mytiske sydlige ansigt. En imponerende 3.000 meter høj mur , hvor enorme gletsjere og klipper hænger og tager pusten fra de fleste erfarne klatrere. Denne vandring tager 3 dage og har en middel sværhedsgrad. Dette vil give os mulighed for at se den højeste top i Amerika i al sin pragt. Man sover to nætter i basecampen "Confluencia" i 3.400 m.o.h.. Man vil også tage til den velkendte camp "Plaza Francia", der ligger 4.200 m.o.h., og som er stedet med en af de bedste udsigter til bjerget.

Dagen før ekspeditionens afgang mødes man i byen Mendoza for at få tilladelsen på plads i parkens hovedkvarter. Man mødes også med guiderne for at tjekke udstyret og sikre, at der ikke er behov for mere ens hold. Guiderne kan hjælpe med at leje det, der mangler.

Dag 1
Man bliver hentet på sit hotel om morgenen og køres til Aconcagua Provincial Park. Efter 3 timers rejse mellem tunneler og Andes landskabet, ankommer man til Horcones. Der vil man klare adgangsprocedurerne. I Horcones er der bade samt et besøgscenter, der giver information om parken og med udsigtspunktet til Cerro Aconcagua.

Når adgangen er på plads, starter man trekkingen til Camp Confluencia. Efter cirka en time ankommer man til Durazno-broen. Dette er en hængebro over Horcones-floden, som markerer begyndelsen af stien ad den normale rute. Man vil gå omkring 4 timer ad en godt afmærket sti, hvor man kan stoppe for at tage billeder og genoplade energien med den udleverede frokostmadpakke. Ved ankomsten til Camp Confluencia tager man til lejren, hvor man skal bo de næste tre dage. Man modtages i lejren med en velkomstreception i en af kuplerne, hvor der bydes på drinks, te, kaffe, buddinger, småkager for at genvinde energien. Det er også denne kuppel, hvor måltiderne spises mens man er i lejren. Teltene bliver tildelt og resten af dagen er fri til at hvile, spise godt og slendre rundt i lejren. Man vil ofte kunne opleve at andre ekspeditioner er ved at akklimatisere til deres tur. Man kan også se muldyrene, der kommer og går bærende på bjergbestigernes og ekspeditionernes udstyr.

Dag 2
Morgenmaden spise tidligt i kuplen og herefter tager man afsted til Plaza Francia. Dagens vandring er på omtrent 8 timer i alt. Stien er godt markeret og vil tage gruppen langs Lower Horcones-floden og senere langs kanten af gletscheren, hvor vandet til floden kommer fra. De imponerende landskaber vil føre gruppen frem til det enorme amfiteater. Det er vigtigt at drikke rigeligt langs stien og gå meget stille, da man nu begynder at klatre i store højder for at nå op omkring 4.200 m.o.h. Man stopper til frokost på "udsigtspunktet" foran det naturlige plateu foran Aconcaguas skræmmende 3.000 meter høje sydmur. Undervejs vil guiderne fortælle om deres oplevelser i bjergene, deres bestigninger til toppen, hvad det vil sige at gå op i det store højder og hvordan der leves i de andre lejre.

Ved ankomsten til lejren står programmet på middag og hvile.

Dag 3
Efter at have klargjort sine ting, spiser man morgenmad og vender tilbage til dalen ned mod Horcones. Efter 3 timers trekking møder man bussen for at vende tilbage til Mendoza.

Vejret på turen
Det er nødvendigt at vide, at krydsningen af Aconcagua gennemføres fra november til marts, det vil sige i deres sommersæson. På denne tid i Confluencia kan klimaet være relativt varmt. Om natten falder temperaturen til omkring 0 ° C, og i løbet af dagen kan den variere mellem 20 ° C til 30 ° C. Når man er på Plaza Francia, er højden større, og temperaturen kan falde et par grader. Om natten falder temperaturen til omkring -10 º C og om dagen fra 10 º C til 20 º C. Det er vigtigt altid at have læ og vindjakker, for i Aconcagua er der normalt meget vind.

Sværhedsgrad: Middelsvær
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Mendoza - Uspallata
3 Uspallata - Mendoza

Dag 1 : Mendoza - Uspallata

Mendoza - Uspallata

Transporten til Aconcagua sker normalt i en minivan. I tilfælde af at man er få personer, normalt ned til 2, så køres man til busterminalen for at tage bussen, der kører til parken. Den lokale guide vil altid ledsage jer.

Aconcagua Trekking Tur

Det er få mennesker forundt at opleve sådan et skue: Cerro Aconcaguas mytiske sydlige ansigt. En imponerende 3.000 meter høj mur , hvor enorme gletsjere og klipper hænger og tager pusten fra de fleste erfarne klatrere.

Dette vil give mulighed for at se den højeste top i Amerika i al sin pragt. Man sover to nætter i basecampen "Confluencia" i 3.400 m.o.h.. Man vil også tage til den velkendte camp "Plaza Francia", der ligger 4.200 m.o.h., og som er stedet med en af de bedste udsigter til bjerget.

Dagen før ekspeditionens afgang mødes man i byen Mendoza for at få tilladelsen i parkens hovedkvarter. Man mødes også med guiderne for at tjekke udstyret og sikre, at der ikke er behov for mere ens hold. Guiderne kan hjælpe med at leje det, der mangler.

På den første dag køres I fra hotellet til Aconcagua Provincial Park. Når adgangen til parken er klaret, starter man trekkingen til Camp Confluencia, hvor man efter 4 timers vandring fortsætter til lejren, som er jeres hjem på turens tre dage.

Næste dag gennemfører man dagens 8 timers vandring op til Plaza Francia i 4.200 m.o.h.. Herfra er der fantastisk udsigt til Aconcaguas skræmmende3.000 meter høje sydmur. Tilbage i lejren er der middag og hvile.

Sidste dag giver 3 timers trekking ned i dalen til Horcones inden man transporteres tilbage til Mendoza.

Denne vandring varer 3 dage/ 2 nætter og har en middel sværhedsgrad.

Dag 3 : Uspallata - Mendoza

Uspallata - Mendoza


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 5.165,00 pr. person

Varighed: 3 dage / 2 nætter

Inkluderet

* Transfer fra Mendoza - Provincial Park Aconcagua - Mendoza.
* Trekkingguide, der vil ledsage på hele turen.
* Madpakke til hver dag.
* Alle måltider, som en nøje planlagt af fagfolk for at få en afbalanceret kost under bjergdagene. Alle måltider tilberedes af kokkene oppe i lejrene. Hvis man har behov for en specialdiæt, f.eks. vegetar, så skal vi vide det når turen bookes.
* Kommunikation: Man har faste punkter på hele bjerget og et netværk af VHF-radio, som forbinder Plaza de Mulas, Confluencia, Puente del Inca og Mendoza. Man har også satellit internet til kommunikation mellem bjergene og Mendoza. På denne måde kan man reagere hurtigt på ethvert beredskab.
* Telte: Normalt er Aconcagua et bjerg med godt vejr på denne årstid. Men storme kan forekomme, så derfor bruges telte af høj kvalitet fra North face og Mountain Hardwear.

Prisen er pr. person i delt telt.

Ikke Inkluderet

* Tilladelse til trekking i 3 dage i Aconcagua Park.
* Muldyr til at bære bagage og udstyr, så man skal selv bære sin rygsæk og personlige ejendele inklusiv sovepose og madpakke.
* Sovepose og personligt udstyr, som du skal bruge under vandringen. Guiden kan rådgive dig om det udstyr du skal leje i Mendoza.
* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

18189 07012022 SC

Andre rejseforslag

Den Klassiske Peru Rundrejse

Er det første gang, du skal til Peru? Så er dette rejsen! Oplev Machu Picchu, Cuzco, Titicacasøens d…

Det autentiske Colombia

På denne grupperejse skal I på opdagelse i det autentiske Colombia, hvor I bl.a. skal opleve smukke…

Guyana & Suriname

Tag med til Guyanas skønne natur på den åbne savanne og mød brøleaber, tukaner og araer og få et ku…