FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Louise Sørensen


Louise står bag en del af teksterne her på hjemmesiden, og det er hende, I får fat på, når I skriver til os på Facebook og Instagram. Derudover skriver hun vores nyhedsbreve og hjælper til med produktudvikling mm.

Louise er cand. mag i Retorik og har en bachelor i Virksomhedskommunikation og Spansk. Det er derfor åbenlyst, at hun interesserer sig meget for kommunikation og sprog. Derudover har hun en meget stor passion for rejser, særligt i Latinamerika, og hun nyder at kunne kombinere sine interesser hos os.

Den store interesse for rejser har indtil videre ført til 35 besøgte lande, og der kommer mange flere fremadrettet. I Latinamerika har nogle af de oplevelser, der har gjort mest indtryk på Louise været vandreturene til Machu Picchu i Peru og The Lost City i Colombia, at bo hos lokale peruvianere ved Lake Titicaca, at studere og have en hverdag i livlige Santiago i Chile, at opleve roen og det smukke vinterlandskab på busturen mellem Punta Arenas og Puerto Natales for at se det imponerende Torres del Paine. Der bliver med garanti føjet mere til hendes liste i fremtiden.