FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

11 dage / 10 nætter | Priser fra: kr. 12.506,00 pr. person Få et tilbud på rejsen

Safari, Sol og Strand i Kenya, Kenya

Tag på oplevelse blandt Kenya's fantastiske dyreliv, se Kilimanjaro's sneklædte top, indsnus atmosfæren på Karen Blixens gamle farm og nyd strandlivet ved Mombasa's smukke sydkyst! En virkelig god "lille" Kenya-rejse, hvor I på hele safarituren har egen bil og guide.

Dag 1: Ankomst til Nairobi og udflugt til Karen Blixens farm & Giraffe Manor
Dag 2: Nairobi - Amboseli
Dag 3: Amboseli - Lake Naivasha
Dag 4: Naivasha - Masai Mara
Dag 5: Msai Mara
Dag 6: Masai Mara - Nairobi - Diani Beach
Dag 11: Diani Beach - Mombasa Lufthavn

Se detaljeret program under rejseplan


Få et uforpligtende tilbud på rejsen, send os en e-mail på info@jesperhannibal.dk eller ring til vores rejsespecialister på 70 270 370.

Du kan også tilføje rejsen til din ønskeliste - du trykker blot på det lille hjerte i øverste højre hjørne af billedet.

Priser fra:kr. 12.506,00 pr. person
Varighed:11 dage / 10 nætter
Inkluderet:* Lufthavnstransfers i Nairobi
* Privat udflugt til Karen Blixen Museum og Giraffe Centre
* Safaritur til Amboseli, Lake Naivasha og Masai Mara
* Bil og guide på safarien
* Helpension under safarituren
* Parkskatter
* Lufthavnstransfer i Mombasa t/r
* 5 overnatninger på Diani Marine Village inkl. morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet:* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

11156 211218 NE

Dag 1 : Ankomst Nairobi

Ved ankomsten til Nairobi, Kenya, bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I har en enkelt overnatning i Nairobi. Senere på dagen skal I på udflugt til Karen Blixen Museum og Giraffe Manor.

Dag 2 : Nairobi - Amboseli

Efter morgenmaden går turen mod sydøst til Amboseli Nationalpark. Her tjekker I ind på Amboseli Sopa Lodge, og efter frokost kører I på safari. Amboseli er især kendt for sine store flokke af elefanter, og det siges at flere af de gamle hanelefanter bærer på nogle af Afrikas største stødtænder. I godt vejr kan man være heldig at få det perfekte baggrundsbillede til dyrelivet - nemlig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Dag 3 : Amboseli - Lake Naivasha

I forlader Amboseli og kører gennem frodige te- og kaffeplantager, ned til Great Rift Valley og Lake Naivasha - den første af Rift Valley-søerne. Her skal I bo på Lake Naivasha Country Club, og efter frokosten har I resten af dagen til fri disposition

Dag 4 : Naivasha - Masai Mara

Tidlig morgenmad og afgang mod Masai Mara Game Reserve. Dette er hjemstedet for verdens største koncentration af store pattedyr, og betragtes af mange som Afrikas ultimative vildtreservat. Masai Mara udgør den nordlige del af det store Serengeti-Mara økosystem, hvor den berømte "Big Migration" hvert år finder sted. Under opholdet i Masai Mara bor I to nætter på Sentrim Mara.

Dagene bruges på at stifte nærmere bekendtskab med Masai Maras fantastiske dyreliv. Der er chance for at se bl.a. giraffer, løveflokke, elefanter, geparder, flodheste og hundredvis af impalaer, gnuer og gazeller.

Dag 6 : Masai Mara - Nairobi - Diani Beach

Efter morgenmaden kører I gennem reservatet på vejen tilbage mod Nairobi. Her bliver I kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver til Mombasa. Ved ankomst hertil bliver I hentet og kørt til jeres hotel for de næste 5 dage, Diani Marine Village - et rigtigt hyggeligt turistklasse "hotel" med plads til omkring 30 gæster. Diani Marine ligger på sydkysten, lidt væk fra de store ressorts, og har eget femstjernet PADI-dykkercenter.

Dagene her er fri til afslapning på stranden, dykning eller andre vandsportsaktiviteter.

Dag 11 : Diani Beach - Mombasa Lufthavn

I bliver kørt fra hotellet til lufthavnen i Mombasa, hvorfra hjemrejsen begynder.

Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl. 

Med mindre andet er anført, er fraprisen beregnet på afrejse i lavsæson og på to personer i delt dobbeltværelse. Kontakt os og hør nærmere om prisen på dit ønskede afrejsetidspunkt. 

Husk, at alle vores rejser er skræddersyede. Vi tilrettelægger din rejse, så den passer til dine ønsker og behov.