Fiji
Hvid strand med palmer, Fiji
Du er her:
  • Fiji

Rejser til Fiji


En rejse til Fiji er en rejse til et sandt tropeparadis. De kridhvide sandstrande er flankeret af palmetræer, og fra en liggestol under palmernes skygge har man udsigt til det klareste blå hav og de farverige koraller under havoverfladen.

Man behøver dog ikke være bange for at komme til at kede sig på en rejse til Fiji - heller ikke selvom man ikke gider ligge på stranden hele dagen. Øriget er det land i Stillehavet, som har den bredeste sammensætning af etniske grupper blandt befolkningen på cirka 900.000 indbyggere. Så her er rige muligheder for at stifte bekendtskab med en række forskellige kulturer. Det sætter naturligvis sit præg på det lokale køkken, som er en skøn blanding af alt godt fra havet "spicet" op med krydderier fra alle verdenshjørner.
Man rejser sjældent så langt uden at besøge andre rejsemål i området. Det er oplagt at kombinere Australien, New Zealand og Fiji eller Fiji øerne og Salamonøerne.

Udvalgte rejseforslag i Fiji

Områder i Fiji

Hvid strand med palmer, Fiji

Fiji øerne


Fiji øerne ligger i Stillehavet 2.800 km øst for Australien og cirka 2.500 km nord for New Zealand. Til sammenligning svarer det cirka til afstanden fra Skagen til Madrid i Spanien. Fiji består af i alt ni større øer samt 300 mindre øer og atoller af vulkansk eller koral oprindelse, hvoraf kun omkring 100 er beboede.


Hovedøen er Viti Levu, hvor den international lufthavn ligger. I Nadi på Viti Levu kan man opleve Swadi-templet, som er det største hindutempel på den sydlige halvkugle, samt øens sydlige kyststrækning, The Coral Coast med den flotte strand Natadola.


Mange er enige om, at Yasawa-øgruppen er nogle af Stillehavets smukkeste øer. Det er ikke mindst  lagunerne og de flotte, hvide sandstrande, som har gjort øgruppen til en populær destination at holde ferie. Yasawa øerne ligger 40 km fra Viti Levu.


Gå heller ikke glip af de kokospalmeklædte Mamanuca-øer, der med deres store koncentration af koraller og fisk er et af de mest populære dykkerområder. Her er der blandt andet mulighed for at krydre ferien ved at opleve hajer og skildpadder på nærmeste hold eller svømme rundt blandt tætte stimer af kulørte klovnefisk og flagermusfisk på slap line.


Det er oplagt at kombinere en rejse til Fiji med oplevelser i f.eks. Australien eller New Zealand. Man kan også lave turen hele vejen rundt om jorden og stoppe  f.eks. Hong Kong eller L.A.

I:\AXUMIMAGES\Oceanien\Fiji\Blåt med blåt, Fiji

Hvornår skal man rejse til Fiji?


Det bedste tidspunkt at rejse til Fiji er fra maj til oktober, fordi det regner mindre, temperaturerne er mildere og der er mindre risiko for cykloner.

Billeder fra Fiji

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/