Loading…

Oplev 5 øer på Azorerne

Oplev 5 af Azorernes 9 øers smukke natur og spændende historie. I besøger Sao Miguel, Flores, Faial, Pico og Terceira.
Azorerne dækker på 9 fantastiske øer, der hver har deres kendetegn og gemmer på smuk natur, historie og kultur. Derfor skal man selvfølgelig opleve mere end én ø på en rejse til Azorerne.

På denne rejse besøger I Sao Miguel, Flores Faial, Pico og Terceira. I får dermed lejlighed til at opleve store bjerge, vilde vandfald, der løber ned i naturlige pools, charmerende vingårde, barske vulkaner og meget mere.

Øerne er fyldt med spændende opleveler, og derfor har vi sammensat rejsen, så der er udflugter på alle øer, men samtidig nogle dage til at gå på opdagelse på egen hånd.

Dag 1: Ankomst til São Miguel
Dag 2: Sete Cidades søer
Dag 3: Furnas dalen
Dag 4 & 5: Oplev Sao Miguel på egen hånd
Dag 6: São Miguel - Flores
Dag 7: Flores' højdepunkter
Dag 8: Oplev Flores på egen hånd
Dag 9: Flores - Faial
Dag 10: Pico og øens vingårde
Dag 11: Det bedste af Faial
Dag 12: Oplev Horta på egen hånd
Dag 13: Faial - Terceira
Dag 14: Terceiras højdepunkter
Dag 15: Afgang fra Terceira
Dag Beliggenhed Vis alle
1 São Miguel
2 São Miguel
3 São Miguel
4 São Miguel
5 São Miguel
6 São Miguel - Flores
7 Flores
8 Flores
9 Flores - Faial
10 Faial
11 Faial
12 Faial
13 Faial - Terceira
14 Terceira
15 Terceira

Dag 1 : São Miguel

Når I lander på Sao Miguel bliver I hentet og kørt til jeres hotel i Ponta Delgada.

Dag 2 : São Miguel

Fra Ponta Delgada kører dagens udflugt via bjergvejen til Sete Cidades søerne. På turen er der masser smukke udsigter over den flade del af øen. Første stop er Vista do Rei (Kongens udsigtspunkt), hvorfra man har en fantastisk udsigt over søerne - og hvis årstiden er hertil, de mange flotte hortensia. Derefter køres I til den lille by Sete Cidades nede i krateret og gør stop. På vejen tilbage mod Ponta Delgado besøger I øens ananasplantager.

Dag 3 : São Miguel

Fra Ponta Delgada køres I af øens sydlige vej mod Furnas dalen. På vejen besøger I den charmerende landsby Vila Franca do Campo. Når I kommer til Furnas dalen besøger I den botaniske have, hvor der er tid til at svømme i de naturligt opvarmede pools. På en hyggelig restaurant spiser I den traditionelle frokost, cozido, som er lavet ved at nedgrave gryden i den varme jord fra vulkanen i mange timer. Herefter går turen tilbage mod Ponta Delgado. Denne gang kører I via øens nordlige vej og besøger en af Europas eneste teplantager samt det smukke og vilde udkigspunktet, Santa Iria.

Dag 4 : São Miguel

Dagen er fri til at udforske øen på egen hånd. Vi kan for eksempel foreslå en tur på havet for at spotte hvaler eller svømme med delfiner. Ønsker I at holde jer til landjorden, er det bestemt også værd at bruge en dag på at udforske Ponta Delgada.

Dag 5 : São Miguel

Dagen er fri til at udforske øen på egen hånd

Dag 6 : São Miguel - Flores

I dag flyver I fra Sao Miguel til Flores, hvor I indkvarteres i Santa Cruz.

Dag 7 : Flores

Fra Santa Cruz kører I til Ribeira da Cruz og besøger flere af de smukke søer i området. Derefter fortsætter I videre og på strækningen mellem Fajãzinha og Ponta da Fajã Grande er der mange smukke vandfald, som er et stop værd. Hvis man har lyst kan man vandre til Poco da Alagoinha, hvor der er en lille sø, og man kan beundre de smukke vandfald. Næste stop er Rocha dos Bordões, der er en imponerende klippeformation skabt af lava. På vejen tilbage mod Santa Cruz stopper I ved Caveira.

Dag 8 : Flores

Dagen er fri til at udforske øen på egen hånd

Dag 9 : Flores - Faial

I flyver fra Faial til Flores, hvor I skal bo I den hyggelige havneby Horta.

Dag 10 : Faial

Fra Horta kører I mod Flamengos for at besøge øens frodige botaniske have. Derefter kører I op til naturreservatet ved Faials Caldeira. I den rette sæson er man her omgivet af de blå hortensia, som Azorerne er så kendte for. I fortsætter til udsigtspunktet ved Ribeira das Cabras og spiser derefter frokost. Efter frokosten kører I ned mod Praia do Norte og besøger Capelinhos Volcano Interpretation Centre - vulkanen var i udbrud fra 1957-1958. På vejen tilbage mod Horta stopper I ved Varadouro for at beundre den imponerende Morro de Castello Branco og ender dagen i Monte da Guia, hvor der er en fantastisk udsigt over Horta og Porto Pim bugten.

Dag 11 : Faial

Fra morgenstunden bliver I kørt til havnen, hvorfra I sejler med en færge til Pico. I har nu hele dagen til at opleve Pico. Fra Madalena kører I af nordkysten mod Cachorro og Lajido. I S. Roque gør I et stop og besøger de naturlige pools og den gamle hvalfabrik. Derfra kører I ad bjergvejen mod Capitão søen i cirka 900 meters højde. I Lajes besøger I hvalmuseet og spiser frokost. Efter frokost kører I langs sydkysten. I gør et kort stop ved Misterios de São João og kører så til São Mateus for at besøge kirken. Derfra kører I mod Criacão Velham, hvor Picos charmerende vingårde ligger. I slutter igen I Madalena, hvor I tager færgen tilbage til Faial.

Dag 12 : Faial

Dagen er fri til at udforske Faial. Brug for eksempel dagen på at tage på opdagelse i Horta.

Dag 13 : Faial - Terceira

I dag flyver I fra Faial til Terceira.

Dag 14 : Terceira

I dag går turen til Terceiras højdepunkter - og en række af de mere ukendte steder. I besøger øens centrum, Biscoitos, vingården, naturlige pools, Raminho, Serreta, Algar do Carvao og Serra do Cume. Selvom det kan lyde som en travl dag, så er tempoet roligt, og I får rig lejlighed til at opleve øens kultur, natur og historie. I løbet af dagen skal I selvfølgelig også have en typisk Alcata frokost på en lokal restaurant.

Dag 15 : Terceira

Sidste dag på Azorerne. I bliver kørt til lufthavnen, hvor I tager afsked på Terceira for denne gang.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 16.812,00 pr. person

Varighed: 15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 14 overnatninger på hotel: 5 nætter på Sao Miguel, 3 nætter på Flores, 4 nætter på Faial og 2 nætter på Terceira
* Udflugter på alle øerne: Indgangsbilletter er betalt og på flere af dagene er frokost inkl.
* Fly mellem Sao Miguel, Flores, Faial og Terceira
* Færge Faial - Pico - Faial

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Rejseforslaget her er også velegnet til familier:

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

17761 150322 ME

Andre rejseforslag

Oplev 4 øer på Azorerne

På denne rejse oplever I hele 4 af øgruppens smukke øer: Sao Miguel, Terceira, Faial og Pico.

Ø-hop til naturrervater og UNESCOs kulturarv

På denne tur når man rund til 6 af de 9 smukke Azoriske øer: Pico, São Jorge, Flores, Corvo, Terceir…