Route 62 & Garden Route

Kør langs den sydafrikanske kyst og lad dig overvælde af synet af overdådig natur, smagen af fine vine og lyden af vilde dyr!
Båd på vandet, Knysna, Garden Route, Western Cape Province, Sydafrika
Du er her:
 • Route 62 & Garden Route
location Sydafrika
location Kør-selv rejser
location 14 dage / 13 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 17.869 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Velkommen til en fantastisk eventyrrejse ad Route 62 & Garden Route gennem Sydafrikas naturskønne terræn! Turen starter i Cape Town, en kulturel perle. Herefter kan læne jer tilbage og køre gennem langstrakte vinmarker og maleriske landskaber på den legendariske Route 62, mens I smager på nogle af verdens fineste vine. På denne strækning vil i bl.a. besøge byerne Franschhoek og Montagu. Derefter fortsætter I jeres rejse langs Garden Route, hvor kystens betagende skønhed vil overraske jer gang på gang med sine dramatiske klippeformationer, frodige skove og idylliske strande. Turen leder jer gennem byer som Oudtshoorn, Knysna og Plettenberg Bay, før i tilbringer de sidste dage på fascinerende safari i Kariega Game Reserve. Denne tur giver jer friheden til at sætte jer bag rettet og udforske alle Sydafrikas facetter.

Billeder fra Route 62 & Garden Route

Detaljeret program

 • Bo Kaap_1

  Dag 1 : Cape Town

  I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Cape Town.
 • Dag 2 : Cape Town

  Cape Town byder på en rig kulturel arv, smukke omgivelser samt et væld af aktiviteter og oplevelser. Denne tur inkluderer mange af de attraktioner, man bør se i byen. Mærk historiens vingesus når I kører forbi parlamentsbygningerne, rådhuset og Slave Lodge museet, før I gør et kort stop ved Castle of Goof Hope (valgfrit), som er den ældste bygning i Sydafrika. Alternativt til Castle of Good Hope er at nyde stemningen på Grand Parade Square, hvor Nelson Mandela talte til sine følgere første gang efter han blev frigivet. På vej til Company Gardens, som er det vidunderlige åndehul i bymidten med fontæner, eksotiske træer og rosenhaver, hører I om historien bag District Six. I besøger også det multikulturelle, farverige og maleriske Bo-Kaap kvarter samt Malay Quarter. På en lokal diamandfabrik kan I følge en diamandskærers arbejde på nært hold, når han skaber enhver piges drømmesten. Herefter går turen forbi V&A Waterfront, Cape Town Stadium, Sea Point og Clifton and Camps Bay på vejen til Table Mountain. Her er der mulighed for at tage kabelbanen til toppen (billet for egen regning) og tage fantastiske feriebilleder. Hvis banen holder stille pga. vejret, kan I opleve den spektakulær udsigt over byen og Atlanterhavet fra den nedre kabelbane. Turen slutter tilbage på hotellet eller I kan stå af på toppen af Table Mountain og selv finde hjem.
 • Dag 3 : Cape Town

  I bliver hentet på hotellet mellem kl. 07.45 - 08.45 og er tilbage omkring kl. 18.00 Kør langs Millionaires Paradis fra Clifton til Camps Bay og videre til Llandudno før en sejltur tæt på Cape-pels sælerne på Seal Island. Strej langs Chapmans Peak Drive med frokost (egen regning) ved Cape of Good Hope -delen af Table Mountain National Park, før der køres tilbage langs kysten, besøger maleriske koloni-by Simon's Town og slutter dagen ved pingvinkolonien ved Boulder's Beach, hvor I kan se disse underholdende , vraltende karakterer (egen regning).
 • Dag 4 : Cape Town - Franschhoek

  I bliver hentet på hotellet og kørt hen til jeres billeje. Herfra kører i fra Cape Town til jeres hotel i Franschhoek.
 • Dag 5 : Franschhoek

  Franschhoek Wine Tram tilbyder to hop-on-hop-off-linjer, der hver besøger forskellige vingårde i Franschhoek-dalen. Der er transport til hver vingård hver time med en kombination af sporvogn og sporvognsbusser. Hvert stop er på en ny vingård, så du kan hoppe på og af på en hvilken som helst af gårdene. Sporvognen eller sporvognsbusserne passerer hvert stop en gang i timen. En fantastisk tur rundt i vinlandet uden man skal tænke på bil eller at følge et bestemt tidsskema! Man er velkommen til at købe vin på en hvilket som helst af vingårdene og overlade det til en af sporvognschaufførerne, som vil sikre, at det kommer sikkert med tilbage.
 • Klassisk vingård, Sydafrika

  Dag 6 : Franschhoek - Cape Town - Montagu

  I kører fra Franschhoek til Montagu, hvor i overnatter i nat.
 • Dag 7 : Montagu - Oudtshoorn

  I kører fra Montagu til Oudtshoorn.
 • Dag 8 : Oudtshoorn - Knysna

  I kører fra Oudtshoorn til Knysna
 • Dag 9 : Knysna - Plettenberg Bay

  I kører fra Knysna til Plettenberg Bay
 • Dag 10 : Plettenberg Bay

  I har dagen til fri disponering
 • Jeffreys Bay, Sydafrika

  Dag 11 : Plettenberg Bay - Kariega Game Reserve

  I kører fra Plettenberg Bay til Kariega Game Reserve, hvor i skal på et lodge de næste dage. Under jeres ophold ved Kariega Main Lodge vil der være daglige safarioplevelser, bl.a. game drives, hvor i får reservatet og dets vilde dyr at se.
 • Dag 12 : Kariega Game Reserve

  Safariaktiviteter
 • Dag 13 : Kariega Game Reserve

  Safariaktiviteter
 • Dag 14 : Kariega til Port Elizabeth

  I kører til lufthavnen i Port Elizabeth hvor I afleverer bilen.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 17.869 pr. person
14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 10x overnatninger på 6* hoteller
* 3x overnatninger på Kariega Main Lodge i Kariega Game Reserve inkl. helpension, udvalgte drikkevarer og safariaktiviteter
* Guidet city tour i Cape Town
* Guidet tour til Cape Peninsula, inkl. Seal Island Cruise
* Hop On Hop Off-billet til Franschhoek Wine Tram, inkl. smagsprøve på lokal vin og transfer t/r
* Alt lufthavnstransport
* 11 dages billeje, inkl. fri km, forsikringer, ekstra chauffør og wifi-router

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Vi tilbyder også muligheden for at opgradere sidste del af rejsen.
I kan opgradere fra Kariega Main Lodge til Kariega River lodge, som er en fantastisk safarilodge beliggende i smukke omgivelser helt ned til Bushman's River i Kariega Game Reserve. Pris pr. person fra 19.800 kr.
I kan også opgradere til Kariega Settlers Drift, en særdeles eksklusiv lodge i Kariega Game Reserve, som ligger i et afsides og fantastisk naturskønt område af reservatet på en skråning med bjergtagende udsigt over Bushman's River og sletterne. Pris pr. person fra 25.600 kr.

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

CP647 190723 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/