Portugal
Porto, udsigt over byen fra vandet
Du er her:
  • Portugal

Rejser til Portugal


Velkommen til Portugal – landet der har alt, hvad feriegæster kan ønske sig: Behageligt vejr, smukke, gyldne sandstrande, pulserende storbyer, imponerende bygningsværker, overkommelige priser og sidst, men ikke mindst, portugiserne.
Sjældent møder man et folk, der udviser så megen hjertelig gæstfrihed og imødekommenhed. Her føler man sig ikke blot velkommen som turist, men i allerhøjeste grad også velkommen som gæst. Portugiserne er stolte af deres land og sætter altid en ære i, at man som besøgende får en god oplevelse.

Portugals rige historie og naturskønne landskaber gør landet til noget helt unikt. Små landsbyer, spændende storbyer, billedskønne dale, der huser paladser og kirker og smukke sandstrande med krystalklart vand - alt sammen ligger blot og venter på at blive opdaget.

Det nordlige Portugal byder udover portvin, charmerende byliv i de smalle, snoede gader og den fascinerende arkitektur i Porto også på Guimarães' historiske centrum, der er på UNESCO's verdensarvliste, små bjerglandsbyer og spændende vandreruter i nationalparken Peneda Geres'.

Lissabon er en pulserende storby rig på historie, forskelligartede og interessante kvarterer, spændende museer samt restauranter og barer, der behager enhvert publikum. Ud mod kysten vest for Lissabon ligger smukke Sintra, der byder på historiske bygningsværker og borge fra maurernes tid - altsammen i naturskønne omgivelser. Skal der slappes af på stranden, ligger den tidligere fiskerlandsby, Cascais, med sine ekslusive hoteller og gode badestrande lige syd for Sintra.

Udvalgte rejseforslag i Portugal

Cascais, fyrtårn og smuk bygning
Lissabon & Cascais
Guimarães, Detail of 17th century windows
Porto, pousadas og portvin
Algarve vandring
Vandretur Ved Algarvekysten
PalmaresPrincipal
Golf På Den Smukke Algarvekyst
Terras da Comporta Golf
Golf i Fantastiske Lissabon
Douro-dalens vinmarker og flod
Luksuriøs Golfrejse til Porto
Porto, udsigt over byen fra vandet

Portugals øer


Madeira har gennem historien været et yndet stop for de søfarende, der her kunne få et tiltrængt hvil, inden de videre strabadser over Atlanten. I dag er det et elsket rejsemål for dem, som holder af den smukke natur, de mange muligheder for aktiviteter og ikke mindst Madeiras imødekommende indbyggere.Øen anses som Portugals smukkeste ø og har fået tilnavnet ”Atlantens Perle”. Ofte beskrevet som en flydende have, da det milde klima og den rige vulkanske jord har sørget for store kontraster i landskabet -  fra dale med småsøer, frodige skove og åer til dramatiske bjergtinder og bløde bakker med vin- og bananplantager. Sammen med øen Porto Santo, der ligger et par timers færgesejlads fra Madeira og lokker med en næsten 9 km lang gylden sandstrand, har Madeira det hele!

Billeder fra Portugal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/