Bolivia
sifan-liu-Ry6Imrao4hE-unsplash
Du er her:
  • Bolivia
Bolivia er opkaldt efter den sydamerikanske frihedshelt Simon Bolivar, som frigjorde Bolivia fra spansk koloniherredømme.

Rejser til Bolivia


På en rejse i Bolivia oplever man, at det i sandhed er et kontrasternes land. Uanset om man er til mylderet i hovedstadens La Paz gader og markeder, larmen fra junglens rige dyreliv eller den dybe stilhed ved solopgang over Titicacasøen, så kan Bolivia tilbyde det hele - på nær strande.

Se vores forslag til individuelle rejser i Bolivia eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.
 
En Bolivia rejse vil bestemt efterlade et dybt indtryk på den, der vil ofre tid på dets enestående kultur og storslåede natur, hvor tropiske strande er det eneste, der synes at mangle.

Bolivia er kontrasternes land, alt under en bowlerhat!

Udvalgte rejseforslag i Bolivia

Bolivias flag med udsigt til bjergene
Bolivias Højdepunkter
Båd i Titicaca-søen
Bolivias Natur & Kultur
rød lagune

Bolivia åndeløs skønhed

Bolivia ligger verdens højest beliggende navigerbare sø og verdens højest beliggende by, Potosí. Klimaet spænder fra de ekstremt tørre sletter i Chaco provinsen i sydvest til den tætte fugtige jungle på den østlige side af Andesbjergene. Bolivia er åndeløs skønhed, som man oplever det ved den dybblå Titicacasø mod nord og på de bare og kridhvide saltsletter ved Salar de Uyuni mod syd.

geyser

La Paz og Sucre

Hovedstaden La Paz, verdens højest beliggende hovedstad, er en moderne by med en imponerende skyline i bunden af en dal. Bolivia byder også på Sucre, der, beliggende i højlandet, lyser op som en perle af hvidkalkede huse i spansk kolonistil. Gennem et smukt grønt landskab til toppen af verden - her ligger Potosí med de fantastiske sølvminer, hvor meget lidt er forandret, siden spanierne i 1600-tallet begyndte at bryde sølv her. Bolivia er i sandhed et mikro kosmos på vores planet, da det tilbyder alle typer flora, fauna og mineraler.

grøn lagune

Sydamerikas lillebror

Bolivia opfattes som lillebroderen i sammenligning med sine berømte naboer, der i tidligere tider har bekriget Bolivia og har afskåret Bolivia fra at have en kyststrækning. Flåden eksisterer dog stadig i Bolivia, men er forvist til at skulle navigere på Titicacasøen. Turister i Peru krydser ofte grænsen til Bolivia for at sejle på besøg på Solens Ø og Månens Ø i Titicacasøen. Det er dog at snyde sig selv for de mange betagende og smukke oplevelser, som Bolivia vil byde interesserede rejsende på.

bolivia

Bolivias indianere

Bolivia er blevet synonym med dets indianske befolkning og deres rige kulturer, som synligt ses i gadebilledet med deres farverige klædedragter. De indianske kvinder springer i øjnene med deres mange broderede lag på lag skørter, store oppakninger på ryggen og sorte bowlerhatte, der er så specielle for deres kultur. Størstedelen af befolkningen lever i højlandet, som nogle steder synes at være det mest vidtstrakte og mennesketomme område, man kan forestille sig, men som samtidig byder på gamle koloniale byer - en koloniarv på højde med Colombias. Rejser man ned mod junglen i det nordlige lavland, vil man blive omsluttet af en utrolig frodighed og opleve et rigere dyreliv end noget som helst andet land, der grænser op mod Amazon-bassinet, kan byde på.

Billeder fra Bolivia

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/