Øhop på Tobago & Barbados

Tag med på 2 ugers afslappende ferie til nogle af Caribiens mest uberørte strande. PRISEN ER INKL. FLY!
Klart vand, little Tobago, Trinidad & Tobago
Du er her:
 • Øhop på Tobago & Barbados
location Trinidad og Tobago
location Badeferier og eksotiske øer
location 5 dage / 4 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 17.381 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Tag med på ø-hop til Tobago og Barbados. Rejsen starter på den lille tropeø Tobago, der ligger lige nord for Trinidad. Øen har ikke forandret sig meget de sidste 50 år og er relativ upåvirket af international turisme. Den caribiske charme er endnu intakt på Tobago, som er en fryd for øjet med palmelunde, uberørt natur, smukke gyldne sandstrande og små fiskerlandsbyer. Næste ø er Barbados - en lille ø med knap 25 km fra øst til vest. Trods øens størrelse er der alligevel meget at se og opleve. Langs kysten finder man strande af enhver art heriblandt den fredelige Paradise Beach på vestkysten og Miami Beach på sydkysten.

Tobago og Barbados er to perfekte destinationer for naturelskere, strandløver og alle, der bare ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag!

1. uge på Sandy Point Village.
På Tobago bor I på et charmerende lille lejlighedshotel i det livlige Crown Point på Tobagos sydvestkyst, 15 minutters kørsel fra Scarborough. Sandy Point ligger direkte ned til en lille strand. Store Bay Beach ligger kun 10 minutters gang væk, og der er gratis shuttlebus til Pigeon Point. Hotellet har en hyggelig bar og restaurant direkte ned til vandet, to swimmingpools og et lille fitnesscenter.

2. uge på Butterfly Beach Hotel.
På Barbados bor I på det hyggelige Butterfly Beach Hotel beliggende på Barbados sydkyst med udsigt til stranden og havet. Fra hotellet er der direkte adgang til to hvide sandstrande. Butterfly Beach har desuden en solterrasse med solsenge og parasoller, hvor man har en fantastisk udsigt udover det klare turkisblå vand.

Dag 1: Afgang fra KBH og mellemlanding med overnatning i London
Dag 2: London - Tobago
Dag 3-4: Stranddage på Tobago
Dag 5: Bådtur til Buccoo Reef
Dag 6-8: Stranddage på Tobago
Dag 9: Fly til Barbados
Dag 10-11: Stranddage på Barbados
Dag 12: Halvdagstur til et familieejet keramikværksted & Mr. Hunts Garden
Dag 13-15: Stranddage på Barbados
Dag 16: Afrejse fra Barbados

Billeder fra Øhop på Tobago & Barbados

Detaljet program

 • Cascara, Trinidad & Tobago

  Dag 1 : Ankomst til Tobago

  Tobago er en del af Trinidad og Tobago øerne, der ligger i det sydlige Caribien. Øens befolkning er en broget blanding af afrikanske, europæiske og indiske rødder. Naturen er, sammen med de smukke strande, et af Tobagos højdepunkter. I finder alt fra vandfald til kakaoplanter og farvestrålende leguaner. På Tobago får I rig mulighed for at slappe af på de hvide sandstrande, snorkle i det krystalklare vand og nyde den caribiske stemning. Når I ankommer i lufthavnen, bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Dag 2-3 er på egen hånd med mulighed for at udforske øen.
 • Dag 4 : Udflugt til Buccoo Reef

  I dag skal I på udflugt til Bucco Reef. I bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvor I går ombord på en båd udstyret med en glasbund. Herfra sejler I til Buccoo Reef, som er et af de mest tilgængelige rev i det Caribiske hav. Desuden er det en beskyttet undersøisk marinepark med søgræs, farverige fisk og smukke koraller. En fascinerende undervandsverden åbenbarer sig for jer. Efter bådturen bliver I kørt tilbage til hotellet. Dag 5-7 er til fri disponering. Her kan I blandt andet udforske øens smukke natur.
 • Dag 8 : Tobago - Barbados

  Eventyret på Tobago er slut, og I dag flyver I videre til Barbados. Barbados byder på frodig natur, smukke sandstrande, god mad og en imødekommende kultur. Øen rummer så og sige alt det bedste, Caribien har at byde på. Dag 9-10 er på egen hånd til at opleve øens caribiske charme.
 • Dag 11 : Mr. Hunts Garden & besøg på keramikværksted

  I dag venter jer en halvdagsudflugt til Mr. Hunts Garden og et besøg på et keramikværksted. I starter med at besøge det familieejede keramikværksted, som har et stort udvalg af kopper, tallerkner, skåle, vaser og meget mere. Herefter fortsætter I til Mr. Hunts Garden, der er en meget smuk og eksotisk have, beliggende i Barbados frodige område. På jeres vandring rundt i haven støder I på blide toner af opera eller klassisk musik. Mr. Hunts Garden har mange spændende træer, planter og farverige blomster. De sidste dage, dag 12-14, er til fri disponering, så I kan afslutte ferien på bedste vis.
 • Dag 15 : Afrejse fra Barbados

  I dag tager I afsked med Barbados og rejser mod Danmark igen. I bliver kørt til lufthavnen.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 17.381 pr. person
5 dage / 4 nætter

Inkluderet

* Fly fra DK til Tobago (inkl. hotelovernatning i London) og Barbados til DK samt fly mellem øerne
* Transport mellem lufthavn og hotel
* 7 nætter på Sandy Point village inkl. morgenmad
* 7 nætter på Butterfly Beach Hotel inkl. morgenmad
* Alle de beskrevede udflugter med engelsktalende guide

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Bemærk: Eksemplet på en flyafgang er med en overnatning i London og lufthavnsskifte fra Heathrow til Gatwick. I perioder af året (vores vintermåneder) er det muligt at undgå lufthavnsskiftet.

Ikke inkluderet

* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

13658 160519 CS

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/