Vietnam
HalongBay-aa0f7e71a1db
Du er her:
  • Vietnam

Rejser til Vietnam


Vietnam er alt, hvad man forventer sig af Østen - og mere til. I hele landets længde breder der sig et patchwork af grønne rismarker. Her er uspolerede strande, himmelstræbende bjerge, smukke vandfald og overvældende bjerglandskabe med stammeminoriteter. Uanset hvor man bevæger sig hen, er cyklen og knallerten de mest benyttede transportmidler. Piger cykler yndefuldt i deres traditionelle dragter, ao dai'en, med kegleformede hatte og lange handsker, imens Honda'erne suser forbi i høj fart. Sjældent oplever man sådan et venligt og smilende folkefærd. Deres motto er: selv om du ikke har succes, er der ingen grund til ikke at være glad.

Se vores forslag til individuelle rejser i Vietnam eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud!
Udvalgte rejseforslag i Vietnam

tron-le-wUk2U5Wirxg-unsplash
Vietnam Fra Nord Til Syd
Traditionel klædedragt, Vietnam
Det bedste af Midt- og Sydvietnam
Cykler er et foretrukkent transportmiddel, Vietnam
Fra Saigon til Hanoi på cykel
Flotte hatte og smilende ansigter, Vietnam
Familieeventyr i Vietnam
DSCN3817
Grønne Nordlige Vietnam
Adstadig sejlads i Mekong deltaet, Vietnam
Grønne Sydlige Vietnam
cambodia_rockpools.original
Vietnam & Cambodia for de unge & unge af sind
Hanoi, Vietnam

Hanoi


Hanoi er Vietnams hovedstad og er en pragfuld by beliggende i den nordige del af landet. Byen er rig på historie og er meget charmerende med en blanding af fransk kolonitidshistorie og asiatiske traditioner. Her er brede boulevarder, hvor der til tider hersker kaos med de - efter sigende - godt 3 millioner scooter, der er i byen og masser af interessante seværdigheder og museer.

Solnedgang, Ha Long Bay, Vietnam

Ha Long Bay


Nord for Hanoi lokker Ha Long Bugten med sit jadegrønne hav. Her rejser kalkstensformationerne sig brat op af vandet og danner en skærrende kontrast til det smukke, grønne vand. En del af de mere end 3000 øer rummer flotte drypstenshuler med dertilhørende myter og sagn. Den bedste måde at opleve Ha Long Bay er en sejltur, hvor man overnatter på båden.

Book Halong Bay Day Tour from Hanoi, Vietnam

Sa Pa


Helt mod nord - tæt på grænsen til Kina - ligger Sapa. Området omkring Sapa er hjemsted for lang række etniske minoriteter, og det er også her, man finder Vietnams højeste bjerg. Flotte, grønne risterrasser ligger spredt ud over bjergsiden og hele egnen indbyder til vandreture i de smukke landskaber mellem etniske minoriteter ikældt de mest farvestrålende klædedragter.

Både i Ha Long Bay, Vietnam

Hue


Hué er Vietnams tidligere hovedstad og har vræet hjemby for hele 13 kejsere. Hué er en sandt skatkammer for dem, som er historieinteresserede! Her er citadeller, kejsergrave og pagoder, som rummer mange hundrede års drabelig, fascinerende og betagende historie. Sejl på Parfumefloden og tag på cykeltur i den tildigere kejserby.


HalongBay-aa0f7e71a1db

Hoi An


Når man går rundt i Hoi An føles det lidt, som at gå rundt i et postkort. Byen er egentlig relativ stor, men selve bykernen er så charmerende, at det føles som om, man er i verdens mindste og hyggeligste landsby. Når solen går ned, oplyses gaderne af farverige lanterne, hvilket bestemt ikke mindsker den hyggelige stemning.


Ho Chi MinhSelvom Ho Chi Minh er Vietnams største by, er den ikke hovedstad. Taler man med den ældre generation i Vietnam, vil mange af dem af gammel vane stadig kalde Ho Chi Minh for Saigon, selvom byen officielt skiftede navn i 1976. Byen har en del historiske bygninger og alt, hvad en storby ellers byder på. Og så er den et fremragende undgangspunkt for besøg i Mekong Deltaet.


Mekong Deltaet


Mekong Deltaet er Vietnams spisekammer. Her er floder, kanaler og bifloder, som alle bidrager til den enorme ris- og grønstsag- og frugt produktion. En bådtur på Mekong er et must, når man er i Vietnam. Vi kan varmt anbefale, at man overnatter i Mekong - enten på en båd eller måske på et homestay.

Billeder fra Vietnam

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/