Kultur, natur og fortryllende strande på Koh Samet

Tag med på en fantastisk rejse i Thailand, der byder på kultur, historie, natur og lange sandstrand. Højdepunkterne indkluderer Bangkok, River Kwai, Ayutthaya, Khao Yai og Koh Samet.
Vandfald i Khao Yai nationalpark
Du er her:
 • Kultur, natur og fortryllende strande på Koh Samet
location Thailand
location Badeferier og eksotiske øer
location 16 dage / 15 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 17.636 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
Tag med på en fantastisk rejse til Thailand, hvor I får kultur, natur og kridhvide strande. Rejsen starter i Bangkok, hvor der er tid til at få en fornemmelse af det pulserende storbyliv. Fra Bangkok går turen til River Kwai. Her er der spændende 2. verdenskrigshistorie ved Dødens Jernbane og River Kwai broen. Næste stop er i Ayutthaya, der er fyldt med imponerende templer, som tidligere har huset thailandske konger. Derefter skal I til Khao Yai nationalpark - parken er Thailands tredjestørste og byder på smukke naturscenarier og et rigt dyreliv. Rejsen ender med seks dage på Koh Samet, hvor I skal nyde de kridhvide bountystrande.

Dag 1: Ankomst Bangkok
Dag 2: Cykeltur og sejlads i Bangkok
Dag 3: Bangkok på egen hånd
Dag 4: Bangkok – Samut Songkhram – Kanchanaburi
Dag 5: River Kwai Bridge, dødens jernbane og 2. verdenskrigshistorie
Dag 6: Erawan vandfaldet og Ayutthaya
Dag 7: Ayutthaya-ruinerne
Dag 8: Khao Yai: den buddhistiske tempelgrotte og flagermusegrotten
Dag 9: Khao Yai nationalpark og Haew Suwat vandfaldet
Dag 10: Khao Yai – Koh Samet
Dag 11: Koh Samet
Dag 12: Koh Samet
Dag 13: Koh Samet
Dag 14: Koh Samet
Dag 15: Koh Samet
Dag 16: Afgang fra Koh Samet

Se detaljeret program under rejseplan

Billeder fra Kultur, natur og fortryllende strande på Koh Samet

Detaljet program

 • P5131990

  Dag 1 : Ankomst Bangkok

  Når I lander i Bangkok lufthavn, samler en chauffør jer op og kører jer til jeres hotel. Resten af dagen er fri til at slappe af og eventuelt kigge jer omkring i nabolaget.
 • Dag 2 : Cykeltur og sejlads i Bangkok

  Bangkok skal i dag opleves på en cykel. Det første stop er i et af de fattigere lokalsamfund i Bangkok. Lokalbefolkningen er venlige og generøse på trods af, at de ikke har meget. I cykler videre gennem de grønnere dele af byen, hvor kokosnødpalmer og banantræer står sidde om sidde med bebyggelser. I gør holdt ved et af de gamle buddhist templer og lærer om de buddhistiske traditioner. Det sidste stop på cykelturen er ved en udendørs Muay Thai skole – Muay Thai, der er en kampsport, er Thailands nationalsport. Om eftermiddagen besøger I det imponerende Grand Palace, hvor de thailandske konger engang boede. Derefter skal I på sejltur ned af Bangkoks kanaler. Det giver jer et spændende indblik i de lokale thaiers hverdag i Bangkok. I afslutter en lang dag med en gåtur i verdens største Chinatown, Yaowarat.
 • Dag 3 : Bangkok på egen hånd

  Dagen er fri til at udforske Bangkok på egen hånd. Tag for eksempel ud og se Den Liggende Buddha eller udforsk et af Bangkoks spændende markeder, hvor der handles grøntsager, fisk, kød og tekstiler.
 • Dag 4 : Bangkok - Samut Songkhram - Kanchanaburi

  Fra morgenstunden går turen mod Samut Songkhram-provinsen. Her skal I besøge Maeklong jernbane markedet. Der sælges hver dag friske frugter, grøntsager, kød, fisk, tøj og tilbehør på markedet. En del af markedet ligger direkte på skinner, hvorfor en klokke ringer 8 gange om dagen, og derefter pakkes boderne midlertidigt sammen, så toget kan passere. I kører herefter til det flydende marked Damnoen Saduak, hvor thaierne handler frugt, grønt osv. fra små både. Dagen fortsætter med en bådtur til et fiskersamfund. Her ser I skaldyrsdambruget og mangroveskoven, hvor en flok makak-aber holder til. Fremme i Kanchanaburi checker I ind på jeres hotel.
 • Dag 5 : River Kwai Bridge, dødens jernbane og 2. verdenskrigshistorie

  I dag skal I se broen over floden Kwai, der især er kendt på grund af den oscarvindende film af samme navn. I kører med tog på dødens jernbane, der blev bygget af japanerne med brug af krigsfanger under 2. verdenskrig. For at lære mere om jernbanen besøger I det tilhørende museum og Hell Fire Pass mindesmærket.
 • Dag 6 : Erawan vandfaldet & Ayutthaya

  Først på dagen skal I besøge Erawan vandfaldet. Gå op på det 7. niveau, hvor udsigten er spektakulær. I vandrer derefter ned til det laveste niveau. Turen er smuk, og der er rig mulighed for at slappe af og svømme mellem vandfaldene. Senere på dagen kører I til Ayutthaya – den gamle hovedstad i Siam. Byen var i starten af 1700-tallet en af de største byer i verden indtil den burmesiske hær invaderede og ødelagde byen.
 • Dag 7 : Ayutthayas templer med tuk tuk og båd

  Udforsk Ayutthaya-templerne. Med tuk tuk kører I til Wat Mahathat, Wat Pra Sri Sanphet og Wat Chai Wattanaram. Jeres guide lærer jer om Ayutthayas historie med byens templer og konger. Derefter går turen med båd til Bang-Pa-In, der engang var de royales sommer residens.
 • Dag 8 : Khao Yai: Buddhistgrotten og flagermusegrotten

  I kører til Khao Yai. Her skal I besøge den buddhistiske tempelgrotte, som munkene bruger til meditation. På vejen til den næste grotte er der et glimrende udsigtspunkt, hvor I kan beundre området. Næste stop er flagermusegrotten. Her letter millioner af flagermuse i formation, hvis de bliver forstyrret.
 • Dag 9 : Khao Yai nationalpark

  Denne dag skal I vandre igennem nationalparken. På stierne bliver der ofte spottet gibboner, aber og næsehornsfugle. Efter vandringen bliver I kørt til Haew Suwat vandfaldet – også kendt som vandfaldet, hvor Richard (spillet af Lenardo DiCaprio) og hans kammerater springer ud fra i filmen The Beach. Her spiser I frokost tæt ved vandfaldet. Efter middag kører I til Khao Yais næsthøjeste punkt, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt. Hvis man er heldig spotter man vilde elefanter i området.
 • Dag 10 : Khao Yai - Koh Samet

  I dag bliver I kørt til kajen ved Seree Ban Phe og tager derfra en speedbåd ud til Koh Samet. Her tjekker I ind på jeres resort, hvor I skal tilbringe de næste seks nætter.
 • Krystalklart vand på Koh Samet, Thailand

  Dag 11 : Koh Samet

  Find solcremen frem, nyd udsigten til palmer og azurblåt hav og sørg så ellers for at få koblet helt af.
 • Dag 12 : Koh Samet

  Tilbring dagen på stranden med en god bog – meget mere afslappende bliver det ikke.
 • Dag 13 : Koh Samet

  Hvad med at tage ud at snorkle eller dykke i dag? Der er smukke koralrev omkring Koh Samet, og vi hjælper gerne med at arrangere turen.
 • Dag 14 : Koh Samet

  Endnu en dag med afslapning ved havet. Husk at prøv den lokale seafood!
 • Dag 15 : Koh Samet

  Nyd udsigten over vandet fra jeres hytte tæt ved vandet og spring i de lune vand, lige når I får lyst.
 • Krystalklart vand på Koh Samet, Thailand

  Dag 16 : Afgang fra Koh Samet

  I tager en speedbåd tilbage til Seree Ban Phe. Tilbage på fastland bliver I kørt til Bangkok, hvorfra I flyver hjem.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 17.636 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* Alle transfers på land
* 15 nætter på hotel med morgenmad - herunder seks overnatninger på Koh Samet
* Nedenfornævnte udflugter
* Indgange til templer, nationalparker og lignende

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


12668 300120 AT

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/