Loading…

Cape Town og Safari

Super pris på individuel rejse i Sydafrika! Seks dage i vidunderlige Cape Town med god tid til oplevelser og tre dages Big Five-safari i Greater Kruger National Park.
Super pris på individuel rejse i Sydafrika! Turen begynder med seks dage i vidunderlige Cape Town med god tid til at opleve byens mange attraktioner og tage på udflugt til Cape of Good Hope, Vinlandet og på Whale Watching i Hermanus. Derefter fortsætter I til Greater Kruger National Park, hvor tre dages Big Five-safari venter jer. I Greater Kruger har vi givet jer nogle forskellige muligheder alt efter, om I er til lækre lodges eller smarte bushcamps.

Great Value:
Bo på et hyggeligt guesthouse i Cape Town og på Mohlabetsi Safari Lodge i Balule Game Reserve i Greater Kruger National Park.

Den Rustikke:
Bo på et hyggeligt guesthouse i Cape Town og på Umlani Bushcamp i Timbavati Game Reserve i Greater Kruger National Park.

Vores favoritter:
Bo på et lækkert 4-stjernet hotel i Cape Town og på Simbavati River Lodge i Timbavati Game Reserve i Greater Kruger National Park.
Bemærk at Simbavati er familievenligt!

eller

Bo på et lækkert 4-stjernet hotel i Cape Town og på Arathusa Safari Lodge i Sabi Sand Game Reserve i Greater Kruger National Park.
Bemærk: ingen børn under 12 år på Arathusa

Dag 1: Ankomst Cape Town - transport til hotellet
Dag 2-6: Dagene er til fri disposition til at gå på oplevelse i og omkring Cape Town
Dag 7: Transport til lufthavnen, hvorfra I flyver direkte til Hoedspruit. Her bliver I hentet og kørt til jeres lodge eller camp
Dag 8-9: Dagene I vildtreservatet går med safari, afslapning og god mad & drikke.
Dag 10: Transport til lufthavnen, hvorfra I flyver via Johannesburg og videre mod Danmark

Rejsen kan selvfølgelig også starte med safari og slutte i Cape Town.

Husk at booke i god tid! Vores udvalgte lodges er meget populære og bliver derfor reserveret i god.

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst Cape Town
2 Oplevelser på egen hånd i og omkring Cape Town
7 Cape Town - Hoedspruit - Greater Kruger
8 Safarioplevelser
11 Transport til lufthavnen for afrejse mod Danmark

Dag 1 : Ankomst Cape Town

I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har 6 overnatninger.

Dag 2 : Oplevelser på egen hånd i og omkring Cape Town

De næste dage er I på egen hånd. I har god tid til at gå på opdagelse i Cape Town, besøge Vinlandet, se på hvaler i Hermanus og tage turen til Cape of Good Hope. Der er et væld af muligheder og spændende attraktioner både i byen og omegnen. Vi booker selvfølgelig gerne jeres udflugter eller billeje.

Dag 7 : Cape Town - Hoedspruit - Greater Kruger

Ved ankomsten til Hoedspruit bliver I mødt og kørt til et private vildtreservat i Greater Kruger National Park. Her har I tre overnatninger, hvor den står på spændende safari. De foreslåede lodges og camps ligger i de fantastiske private safariområder Timbavati, Sabi Sand og Balule.

Dag 8 : Safarioplevelser

Dagene i vildtreservatet går med safari, afslapning og god mad & drikke. En typisk dag på safari foregår således:

Omkring kl. 05 bliver man vækket med te, kaffe og en bid brød eller frugt. Herefter er der safari i åben jeep i det private vildtreservat. Her om morgenen vågner bushen langsomt, og der er aktivitet blandt dyrene, da det endnu ikke er for varmt. Da det er et privat reservat, er det tilladt for rangeren af køre ”off road”, så man kan komme helt tæt på dyrene. En lokal "tracker” er med, og der er ikke mange spor, der forbigår hans overvågne og trænede blik.

Undervejs er der kaffe/tepause i bushen, inden det så småt går retur til lodgen. Her er man omkring kl. 09.30, hvor en tiltrængt brunch venter. Herefter kan man slappe af ved poolen, læse en bog i loungen eller tage med rangere på bush walk. Her i middagsvarmen holder dyrene sig i ro, og det er sikkert at bevæge sig rundt med en ranger. Han vil fortælle om floraen, fuglene, dyrene og alle de små ting, man ikke lige lægger mærke til, når man sidder i en bil.

Frokost serveres kl. 13:45, og herefter kan man så småt begynde at klæde om til næste safari. Men inden da er der lige lidt at spise - igen. Kage, frugt, kaffe og te så man er klar til de næste tre timers safari.

Ved 16-tiden går turen så igen ud i bushen. Dyrene er atter aktive, og mange vandrer mod vandhuller for at slukke tørsten. Inden solen går ned, gøres der stop og den velkendte sundowner-drink serveres i solnedgangen. Himmelen overtages langsomt af en fantastisk stjerneparade, som rangeren også er kyndig i. På turen tilbage til lodgen bruges en kraftig spotlampe, så der er chance for at møde nogle af de sky nat-aktive dyr.

Tilbage på lodgen er der tid til et bad inden folk mødes i baren for lige at snakke om dagens oplevelser. Middagen serveres for så vidt muligt udendørs i bomaen med den spektakulære stjernehimmel som tag. En lang og begivenhedsrig dag er slut, og de fleste trækker sig tilbage for at være klar til morgendagens tidlige vækning.

Dag 11 : Transport til lufthavnen for afrejse mod Danmark

Det er sidste morgen i bushen, og der er tid til en morgensafari inden morgenmaden. Herefter bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem via Johannesburg. I kan selvfølgelig også forlænge jeres rejse med nogle flere dages safari eller oplevelser i andre dele af Sydafrika.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 7.961,00 pr. person

Varighed: 10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Privat transfer Cape Town Lufthavn - hotellet t/r
* 6 nætter på guesthouse eller hotel i Cape Townl, inkl. morgenmad
* Privat transfer fra Hoedspruit til lodge eller camp
* 3 nætter på lodge eller camp inkl. helpension og daglig game drives i åben jeep

Great Value
Pris pr. person fra kr. 7.960,-

Den Rustikke
Pris pr person fra kr. 8.915,-

Vores favoritter
med Simbavati River Lodge (i perioden 1. maj-30. juni får I en fjerde gratis nat med på lodgen)
Pris pr person fra kr. 14.940,-

med Arathusa Safari Lodge
Pris pr person fra kr. 16.915,-

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10581 071218 SW

Andre rejseforslag

Cape Town, Panorama & Safari

13 dages uforglemmelig rejse til Sydafrikas absolutte højdepunkter med både Cape Town, Vinlandet og…

Camps Bay og safari i egne villaer

Den perfekte Sydafrika-rejse, hvis I ønsker at rejse sammen som en stor familie eller venneflok. I f…

Aktiv Garden Route

Cape Town og Garden Route indbyder til aktiv ferie. Derfor har vi sammensat en rejse, hvor I får rig…

Trustpilot