Asien - alletiders rejse destination

Se vores forslag til individuelle rundrejser i Asien eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Asien er verdens største kontinent og er et sandt skatkammer af kontraster og oplevelser. Her er nogle af verdens største og mest hektiske storbyer og nogle af verdens smukkeste strande. Her er unikke dyreoplevelser og enestående kulturskatte. Asien udfordrer, begejstrer og overvælder.

Rejser i Brunei
Sultanatet Brunei ligger på øen Borneo, men adskiller sig markant fra resten af den malaysiske ø.

Rejser i Cambodia
Verdens største religiøse bygningsværk, Angkor Wat finder man i Cambodia tæt ved den lille by Siam Reap. Men Cambodia er mere end blot Angkor Wat. Snyd ikke jer selv for en sejltur på Tonle Sap-søen og oplev Phnom Phens franske koloniarkitektur.

Rejser i Hong Kong
Hong Kong er en oplagt destination at kombinere med en tur til Australien, New Zealand eller et af de asiatiske lande. Hong Kong bliver refereret til som østens New York på grund af den imponerende skyline.

Rejser i Indonesien
Indonesien er et af verdens største ø-riger med ikke mindre end 13.700 øer. Kontrasterne er store, både kulturelt og i naturen. Oplev Sumatras vilde jungle med orangutanger, tag på komodo-spotting på Komodo øerne og bestig vulkanen Mount Bromo på Java. Indonesien har berigende kultur, store naturoplevelser, fantastiske dykkerspots og lange sandstrande.

Rejser i Laos
Laos er en perle, der let overses ved siden af landets større naboer. Laos kan dog tilbyde unikke oplevelser. Tag for eksempel en sejltur ned af Mekong floden til den smukke by Luang Prabang, hvis arkitektur vækker minder om en tid med fransk herredømme.

Rejser i Malaysia
Malaysia er mest kendt for Borneo med sit fantastiske dyreliv heriblandt de truede orangutanger. Men Malaysia er meget mere end Borneo. Her er noget af verdens ældste regnskove, fantastiske strande og høje bjerge.

Rejser i Myanmar
Vil man snuse til, hvordan Thailand var, før masseturismens indtog, skal man besøge Myanmar. De gyldne pagoder og orangeklædte munke sætter her sit præg på gadebilledet og befolkningen er - som i Thailand - smilende og imødekommende.

Rejser i Singapore
På vejen hjem fra en rejse i Indonesien, Australien eller New Zealand kan man med fordel stoppe i Singapore. Den lille ø-stat er en forunderlig blanding af asiatisk og vestlig kultur.

Rejser i Sri Lanka
Sri Lanka byder på frodigt højland med endeløse teplantager, store nationalparker, hvor der lever elefanter, påfugle og leoparder og ikke mindst smukke sandstrande langs øens kyster.

Rejser i Thailand
Thailand lokker med sit fantastiske køkken, den smilende befolkning og de smukke, palmeklædte strande. På trods af turismen er her stadig masser af områder, der emmer af landlig idyl og autenticitet. Thailand egner sig også fortrindeligt til en familieferie.

Rejser i Vietnam
I Vietnam finder man store kontraster - fra rismarker i nord via kongelige paladser i Hue til Mekong deltaets flydende markeder. Vietnameserne vil frem i verden. Her er sket meget siden landet åbnede dørene for turister i 1991, og Vietnam er idag en forunderlig blanding af traditionsrig kultur og pulserende storbyer.