FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Guyana, Sydamerika

Rejser til Guyana


Guyana giver den besøgende en oplevelse af på én og samme gang være i Caribien og i Sydamerika. 90 % af landet er dækket af den utrolig store og frodige regnskov, sporadisk beboet af indianersamfund samt åbne savanner, som minder én om, at man er på rette kontinent.

Kyststrækningens befolkning og kultur emmer af Caribien, og nationalsproget er engelsk. Guyana, som er på størrelse med Storbritanien, putter sig ind i det nordøstlige hjørne af Sydamerika med store uberørte områder, hvor 90 % af befolkningen bebor blot 10 % af landets areal, primært langs kysten og Essequibo flodmundingen. Landet kalder på naturelskere, som kan klare, at overnatningerne til tider er lidt rustikke, når blot man er omgivet af superb landskaber.

Se vores forslag til individuelle rejser i Guyana eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Jungleoplevelser i Guyana
At vågne ved morgengry af junglens naturlige vækkeur, brøleabens gennemskærende brøl, vækker en fra selv den dybeste regnskovsdrøm. At være omgivet af junglen er på én og samme tid en så rolig og fordybende oplevelse, samtidig med at et kor af insekter, fugle og pattedyr fletter sig sammen til et konstant larmende baggrundstæppe.

Stor biodiversitet
Guyana betyder "Vandets Land" og de mægtige brune floder giver næring til en skøn regnskov bestående af grønne nuancer og tæt vegetation, som de fleste af dyrene skjuler sig bag, men de utrolige guider kan dufte, se . De utrolig store frodige områder bestående af regnskov og savanne med en høj biodiversitet og meget interessant bestand af dyreliv - der venter et hav af spændende oplevelser!

Guyana for de fugleinteresserede
Især for de fugle interesserede har Guyana noget af byde på med i alt 815 dokumenterede arter. Er man ikke fugle ekspert, skal man nok alligevel blive fascineret af nogle af de smukke og farverige fugle der flyver gennem luften. Den Orange Klippehane, nationalfuglen Hoatzin, den kæmpestore og sjældne Harpy-ørn, Ara'er i blå, grøn. blå og gule fjerdragter samt Tukanerne er øverst på manges lister. Derudover er der dokumenteret 225 arter af pattedyr og 300 amfibie og reptil arter.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}