Rejser til Grækenland


Vidste du, at Grækenland har omkring 6000 øer? Almindeligvis er det de græske øer Kreta, Rhodos og Kos, som mange danskere vælge at besøge, når man rejser til Grækenland. Der findes dog mange, mange flere spændende øer, du kan udforske i Grækenland, og hvor du samtidig undgår de mange turister.
Du behøver altså ikke tage på charterferie og følge turisternes fodspor, hvis du rejser til Grækenland – hvorfor ikke vælge en af de cirka 5997 andre øer?
Vores rejser til Grækenland og de mange smukke øer byder både på badeferie, hvor du kan nyde det bløde sand mellem tæerne og lyden af det brusende Middelhav, der har en fantastisk flot turkisblå farve. Vores rejser til Grækenland giver du også mulighed for at få en dybdegående introduktion til både den græske kultur, det græske køkken og ikke mindst den græske historie. Hvis du har hørt om Homer og hans digte ”Odysseen” eller ”Iliaden”, så aflæg Ios et besøg når du rejser til Grækenland.

Når du rejser til Grækenland, skal disse mindre turistede øer opleves


Har du hørt om ø-gruppen Kykladerne? Du har måske hørt om Santorini - denne ø danner den cirkelformede ø-gruppe Kykladerne sammen med Naxos, Folegandros, Milos, Amorgos, Sifnos, Ios og mange andre flotte øer. Hvis du helst vil undgå turismen men ikke vil undvære de fantastiske muligheder, som Grækenland og de græske øer har, er netop disse øer oplagte at besøge, når du rejser til Grækenland. De fire sidstenævnte øer betragtes desuden som nogle af Grækenlands ’Covid-19-fri øer’, da hele befolkningen på disse øer er vaccineret. Øerne er derfor oplagt at besøge, både fordi de rummer mange muligheder for gode oplevelser uden at være overturistet, og de er samtidig fri for Corona-virus og er derfor oplagte at vælge, hvis du rejser til Grækenland.

Kykladernes mange muligheder


Fælles for Kykladernes øer er først og fremmest de smukke sandstrande og det flotte hav, der lægger op til masser af vandsportsaktiviteter eller blot et par dasende dage med en fantastisk udsigt ud over Middelhavet.
Øerne ligger tæt på hinanden, og de mange færgeforbindelser på kryds og tværs mellem øerne gør det ideelt at tage på ø-hop på Grækenlands paradisøer.
Hvis du vælger at tage på ø-hop i Kykladerne, når du rejser til Grækenland, er det synet af de flotteste sandstrande, små bjergtoppe, hvidkalkede huse med flade tage, kirker med blåmalede kupler, og ikke mindst duften af det græske køkken, der møder dig. Og så skal man ikke gå glip af de flotteste solopgange og solnedgange på paradisøerne.