FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Colombia, Sydamerika

Rejser til Colombia - døren til Sydamerika


Strande, jungle, bjerge, indianere, dyreliv, kultur og natur - en rejse til Colombia kan byde på det hele.

Colombia er beliggende i det øverste hjørne af Sydamerika, solidt plantet mellem Stillehavet og Atlanterhavet, gennemskåret af Andesbjergene og med rødder i Caribien. Man kan i sandhed betragte Colombia som døren til Sydamerika.

Colombia byder på nogle af verdens smukkeste nationalparker med mere end 90.000 ha fordelt over hele landet. Parkerne er under kyndigt opsyn af Indirenas vagter, der sætter en ære i at bevare og fremvise deres nationalparker, hvor stisystemer og lodges på naturskønne steder bestemt ikke er en mangelvare. I nationalparkerne kan man møde en bred blanding af indianere, der lever i harmoni med naturen og en rig flora og fauna fordelt på alle klimatiske zoner, fra Amazonjunglen, Andesbjergene, den caribiske kyst og Stillehavskysten til de store centrale sletter.

Se vores forslag til individuelle rejser i Colombia eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Mangfoldighedernes land
På en rejse I Colombia møder man kontrasterne i alt: fra et af verdens største pattedyr, pukkelhvalen, til et af de mindste jejen-insektet, fra den fugtige jungle til de snedækkede Andesbjerge. Krystalklart blåt og grønt vand ved den caribiske kyst med rev, koraller og farverige fisk, til de dybtsorte vande i junglen, hvor de lyserøde delfiner lever. Fra den evige sne på de høje tinder i Andesbjergene, hvor temperaturen konstant ligger omkring O grader, til kysten hvor temperaturen konstant ligger omkring 30 grader alle årets dage.

Kolonibyer og storbyer
Colombia rummer nogle af Sydamerikas bedst bevarede spanske kolonibyer, der til stadighed bliver renoveret. Dette er i skærende kontrast til storbyerne, som i teknologi ikke lader noget tilbage for det, vi kender fra Europa. Infrastrukturen gør det nemt og billigt at komme omkring, og hvad mere kan man så ønske sig, når landets befolkning samtidigt er blandt de mest venlige og veluddannede i denne del af Sydamerika. Af de fire Andeslande har Columbia en af de mest veludviklede turistindustrier. På enhver plet med nationale mindesmærker og steder af særegen skønhed, kan man finde overnatningsmuligheder og andre faciliteter for turister.

Det er på landet, i bjergene og i de små landsbyer, man skal møde colombianerne og det land, de selv er så stolte af.

Colombia, et uforligneligt rejseland og et af de smukkeste lande i Sydamerika.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Gennemsnitstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}