Loading…

Indonesien og Bali

Udvalgte rejseforslag i Indonesien og Bali

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte udflugter i Indonesien og Bali

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Indonesien og Bali

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Bali

Velkommen til Bali - Gudernes Ø Det er intet tilfælde, at Bali er en af Indonesiens mest populære rejsemål. Intet andet sted blandt Indonesiens mange øer oplever man den imødekommenhed og gæstfrihed,…
Læs mere
Surfboards på stranden, Bali, Indonesien

Java

Java - Østens Have Java er en fantastisk frugtbar ø, der besidder en slående skønhed! Som den store naturforsker Alfred Russel Wallace formulerede det: "Den ædle og frugtbare ø - selve Østens Have". …
Læs mere
Borobudur, Java, Indonesien

Lombok, Gili, Komodo & Flores

Lombok adskiller sig meget fra sin velbesøgte nabo, Bali. Befolkningen, kulturen og naturen er meget anderledes her, hvilket gør en kombination af Bali og Lombok oplagt. Lombok er ofte også udgang…
Læs mere
Gili, Indonesien

Rejser til Indonesien


Det indonesiske ørige, verdens 4. største land, består af mere end 17.000 øer. Landet strækker sig 5.000 km langs ækvator fra Irian Jaya i øst til Sumatra i vest. Det er her, man finder Gudernes Ø, Bali.

Se vores forslag til individuelle rejser i Indonesien og Bali eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Store kontraster i Indonesien


En rejse til Indonesien byder på store kontraster, både kulturelt og i naturen. Oplev orangutanger på Kalimantan, verdens største varaner på Komodo, tigere på Sumatra og næsehorn på Java. Men også under havoverfladen er Indonesien i en klasse for sig. Jo længere øst for Bali, man kommer, jo mere uberørt og fantastisk er koralrevene.

Befolkningen i Indonesien er sammensat af mange forskellige folkeslag. Fra naturmennesket til citymennesket. Alle med egen religion og kultur. Som gæst fortrylles man af indonesernes gæstfrihed. Deres varme smil og humor.

Rejser til Bali


Den nordlige del af Bali adskiller sig på flere områder fra resten af øen. Det er frodigt og køligt i bjergene og tørt og mindre frodigt langs nordkysten selvom vand fra bjergene siver ned.

På den bjergrige centrale del af øen finder man sirligt anlagte risterrasser, ødselt udsmykkede templer og en lang række større og mindre landsbyer. Denne del af øen er centrum for den balinesiske kunst og hver landsby har sit speciale. Ubud er øens ”kreative mekka”. Stedet har altid virket som en magnet på udenlandske og lokale kunstnere, som nyder den kreative atmosfære på denne egn.

Det dominerende punkt i Balis østlige del er Genung Agung, øens højeste punkt på 3142 m. Bjerget er en majestætisk knejsende vulkan, der sidst havde udbrud i 1963. På vulkanens sydlige side, i ca. 1100 m. højde, ligger Pura Besakih – balinesernes smukke moder tempel, øens ældste og helligste tempel. Alle balineser bør sove med hovedet mod Agung.

Rejser til Java


Java er Indonesiens politiske, geografiske og økonomiske centrum. Der bor ikke mindre end 140 millioner mennesker på den lange smalle ø, hvis areal kun er halvt så stort som Storbritannien. Trods en befolkningstæthed, der slår de fleste steder på kloden, er det traditionsrige Java afgjort et besøg hver. Især de mange vulkaner trækker i de besøgende - med Mount Bromo som den mest berømte. Men også det store buddhistiske tempel Borobodur imponerer alle, der besøger Java.

Rejser til Lombok, Gili, Komodo og Flores


Det yder i virkeligheden slet ikke retfædighed nok til nogle af overstående steder at slå dem sammen under et. Vi har alligevel gjort forsøget - der er trods alt godt 13.000 øer i hele Indonesien!

Lombok er langt mindre turistet end Bali, og det er her, man finder Rinjani vulkanen. Man kan trekke til toppen af den aktive vulkan. Det er en fantastisk tur på 2-3 dage med primitiv overnatning. Men udsigten er det hele værd!

Lombok er ofte udgangspunkt for besøg på de vidunderlige Gili-øer. Her er badeferie, afslapning i hængekøjen og dykning/snorkling for alle pengene! Der er tre Gili-øer, som alle har hvert deres særpræg. Begrebet "luksus" er på Gili ensbetydende med "uberørt" - og ikke store hoteller med spa-afdeling, men det er netop en del af charmen!

Komodo er hjemsted for de store komodovaraner. Man kan ikke besøge komodovaranerne uden en guide, da området er erklæret for fredet. Til gengæld kan guiderne berige med en masse viden om disse kæmpemæssige firben. En del af sejlturene til Komodo afgår fra Flores, og øen byder på smuk natur og traditionel levevis.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}