Loading…

Golf & Kultur På Den Dominikanske Republik

Kombiner golf i smukke, naturskønne omgivelser med Den Dominikanske Republiks spændende kultur på denne skønne golfrejse.

Denne fantastiske Golf & Kultur rejse er specielt til de golfentusiaster, der vil opdage og opleve Den Dominikanske Republik med alle sanser: Smag på lokalproduceret rom, cigarer og chokolade, duft saltvandet, mens I spiller golf ved vandkanten og mærk den dominikanske kultur og stemning, mens I slentre gennem gaderne i de hyggelige, gamle byer. I kommer til at bo på nogle af de mest fantastiske golfhoteller i Caribien og lære mere om den dominikanske kultur blandt andet i den historiske gamle bydel i Santo Domingo. Besøg kakaomuseer, tobak plantager, tag til romsmagning eller slå golfbolde ud, mens I er omringet af palmer og azurblåt vand: Oplevelser, der gør denne tur til et højdepunkt for kulturelt interesserede golfspillere. Sikr jer den perfekte afslutning på denne rejse ved at nyde Den Dominikanske Republiks billedskønne sandstrande. 

Ønsker I et par ekstra dage til at svinge golfkøllerne eller vil I gerne på flere udflugter? Rejsen kan selvfølgelig tilpasses netop jeres behov!

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Punta Cana og omegn
2 Punta Cana og omegn
3 Punta Cana og omegn
4 Punta Cana og omegn
5 Punta Cana og omegn
6 Punta Cana og omegn
7 Punta Cana og omegn
8 Punta Cana og omegn - Santo Domingo
9 Santo Domingo
10 Santo Domingo - Puerto Plata og omegn
11 Puerto Plata og omegn
12 Puerto Plata og omegn
13 Puerto Plata og omegn

Dag 1 : Ankomst til Den Dominikanske Republik

Velkommen til skønne Punta Cana! I bliver hentet i lufthavnen og kørt til det luksuriøse resort, Secrets Cap Cana. Her overnatter I 7 nætter med all-inclusive, så der er massere af tid til at nyde de dejlige værelser, udsigterne til Det Caribiske Hav, poolområdet og det eksklusive Cap Cana-område. I området finder I en række velsmagende restauranter, kridhvide strande og rigtig fine vandsportsmuligheder.

Dag 2-7 : Punta Cana 

Under jeres ophold er der i alt fire Green-Fees inkluderet på de berømte golfbaner Corales og La Cana.

Corales Golf Course, designet af Tom Fazio og åbnet i 2010, er en eksklusiv 18-hullers golfbane. Banen er kendt for sine seks havsidehuller og er anlagt langs naturlige klipper, bugter og havvige. Dens design er dramatisk og omfatter også indlandssøer og koralbrud, hvilket gør den til en af verdens fineste golfoplevelser. Højdepunktet på banen er 'Devil's Elbow', de sidste tre huller. Læg især mærke til det attende hul, som byder på et udfordrende slag over den klippelinede Corales-bugt.

La Cana Golf Club derimod er en imponerende 27-hullers golfbane. Den er opdelt i tre ni-hullers baner: Tortuga, Hacienda og Arrecife. Banen er især kendt for sine 14 huller med en betagende udsigt over det azurblå Caribiske Hav. Banen har en miljøvenlig tilgang til golf med brugen af paspalum-græsfrø, der kan vandes med havvand. Det er en favorit blandt mange golfspillere fra hele verden og tilbyder en komplet oplevelse.

Når I ikke svinger golfkøllerne på én af disse betagende baner, kan I brugene dagene på gåture langs stranden, forfriskende dukkerter, massage og luksus. Nyd omgivelserne og slap helt af. 

Dag 8 : Fra Punta Cana til Santo Domingo

I dag besøger I en cigarfabrik i La Romana, en af verdens største håndlavede cigarfabrikker, som giver et godt indblik i fremstillingen. I vil lære en masse om hele tobaksforarbejdningen, og I får også selv mulighed for at rulle en cigar. Næste stop er ved rom fabrikken, Barceló, som er en af landets markedsledende romproducenter. Her kan I få et kig bag kulisserne i romproduktionen. Museet tematiserer romproduktionens historie i landet og giver et indblik i den kulturelle betydning, produktionen har haft. Til sidst er der smagning af Barcelós forskellige rom i den smukke bar. Bagefter fortsætter I til det historiske centrum af Santo Domingo, hovedstaden i Den Dominikanske Republik. Om aftenen har I masser af tid til at udforske den romantiske Zona Colonial med dens gyder med utallige barer og restauranter.

Dag 9 : Santo Domingo

Efter morgenmaden tager I på en byrundtur gennem Zona Colonial. Her får I muligheden for at dykke dybere ned i historien bag den første europæiske by i Amerika. Oplevelsen inkluderer besøg på Columbus' første søns palads samt den ældste katedral i den nye verden. Et stop ved et chokolademuseum vil give jer indsigt i kakaoplantens verden og dets mangfoldige anvendelser, herunder en fantastisk mulighed for at skabe jeres egen chokoladebar.

Senere på dagen venter en fascinerende rundvisning på et interaktivt sukkerrørsmuseum. En guide vil føre jer gennem dette moderne museum, hvor levende skuespillere skildrer og formidler historien om rom i Den Dominikanske Republik. Til sidst kan I forkæle jeres smagsløg med en prøvesmagning af forskellige romvarianter.

Dag 10 : Fra Santo Domingo til Puerto Plata 

På denne dag bevæger I jer længere ind i landet, forbi kakao-, ris-, banan- og kaffeplantager, og undervejs vil I kunne spotte de majestætiske bjerge i horisonten. Turen går gennem Santiago, den næststørste by i landet. Her besøger I en af de bedste restauranter i området, hvorfra I har en fantastisk udsigt over byen. Bagefter fortsætter rejsen nordpå, hvor I besøger en tobaksplantage og lærer mere om dyrkning og forarbejdning af tobak til produktion af fine cigarer. Om aftenen ankommer I til jeres hotel i Puerto Plata.

Dag 11 : Puerto Plata 

I dag tager I til Playa Dorada, en 18-hullers golfbane, for at spille en runde golf. Banen, der er listet som en af de 100 bedste i verden af det prestigefyldte Golf Digest-magasin, er designet af Robert Trent Jones Sr. midt i den frodige tropiske vegetation på Playa Dorada Resort. Den førsteklasses mesterskabsbane, par 72, strækker sig omkring 7.000 yards i et uregelmæssigt, men meget varieret terræn, hvor vand og bunkers spiller en vigtig rolle. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 12 : Puerto Plata 

I kan tilbringe jeres sidste fulde dag på rejsen med at slappe af på jeres smukke hotel, udforske orkidéhaven eller tage en tur til stranden. Hvis I vil opleve mere, kan I tage svævebanen til "Pico Isabel de Torres", hvorfra I kan nyde en betagende udsigt over nordkysten. Amber Museum of Puerto Plata kan også nemt nås med taxa. Bygningen i neoklassisk stil udstiller nogle af Den Dominikanske Republiks mest fantastiske rav, herunder eksemplarer med dyrefossiler på flere etager.

Dag 13 : Afgang fra Puerto Plata 

Rejsen har nået sin sidste dag, og det er blevet tid til at vende hjemad til Danmark. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjemad mod Danmark med en rygsæk fyldt med minder.


Priser og varighed

Priser fra: : 32.400,00 kr. pr. person

Varighed: 13 dage / 12 nætter

Inkluderet

* 7x overnatninger på Hotel Secrets Cap Cana i Junior Suite med All-Inklusive

* 5x overnatninger på deluxe hoteller inkl. morgenmad

* 2 runder golf La Cana Golf Club

* 2 runder golf på Corales Golf Course

* 1 runde golf på Plara Dorada Golf Course

* 3x udflugter omkring Santo Domingo

* Alt lufthavnstransport

* Alt landtransport imellem destinationer

 Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelseIkke Inkluderet

* Caddy, buggy

* Oversøiske fly

* Ikke nævnte måltider og drikkevarer

* Drikkepenge

* Visum udgifter

* RejseforsikringBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.


21749 080124 KJ

Andre rejseforslag

Golf & Natur på Den Dominikanske Republik

Sæt fokus på natur og golf på denne rejse, hvor I kan nyde duften af havvand, mens I svinger golfkøl…