Loading…

Aktive Java & Bali

Opdag Java & Balis unikke kultur på denne 17 dages rundrejse - og bliv væltet bagover af "aktive" vulkaner!

På denne tur kommer I til at opleve Java og Balis kultur, traditioner, natur og vulkaner! Turen starter i Yogyakarta som er et kulturelt centrum for det javanesiske kongerige - her kan I opleve den traditionelle hinduistiske æra og den muslimske æra i dag. I fortsætter til de berømte og billedsmukke vulkaner, Mount Bromo og Mount Ijen i det østlige Java. Derefter sejler I til Bali for at opdage deres templer og arkitektoniske vidundere. I vil også have mulighed for at opleve vilde aber, skønne paradisstrande og frodige rismarker.

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst i Yogyakarta
2 Kulturel dag i Borobudur & Candirejo
3 Yogyakarta - Bromo
4 Solopgang ved Mount Bromo
5 Ijen Krateret - Lovina, Bali
6 Fridag i Lovina
7 Lovina - Ubud
8 Dagstur til Monkey Forest & Templer
9 Dagstur til Tamblingan Forest & Bedugul Marked
10 Fridag i Ubud
11 Ubud - Sidemen
12 Dagstur omkring Sidemen
13 Fridag i Sidemen
14 Sidemen - Sanur
15 Jimbaran Beach
16 Fridag i Sanur
17 Sanur - lufthavn

Dag 1 : Ankomst i Yogyakarta

I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Yogyakarta.

Direkte når I kommer fra lufthavnen besøger I det storslåede, hinduistiske Prambanan tempel. Dette tempel blev bygget af en konge i midten af det niende århundrede og omfattede oprindeligt 232 templer - og er på UNESCO's Verdensarvsliste. Det største, centrale tempel er en smal, 40 meter høj bygning viet til Shiva. Senere på dagen besøger I Yogyakarta Sultan Palace og I spiser en lækker middag på en lokal restaurant med et Ramayana danseshow.

Dag 2 : Kulturel dag i Borobudur & Candirejo

I tager fra jeres hotel om morgenen mellem kl. 8 og 9, hvorfra I kører til Borobudur, som er det største buddhistiske tempel på Java. Dette kulturelle vidunder er bygget i det 8. århundrede og opførslen tog mindst 50 år i sin tid. Få minutters kørsel herfra ligger landsbyen Candirejo, hvor I vil opleve livet på landet, javanesisk tradition, kunst, kultur og hjemmeindustri. I får serveret snacks, te eller kaffe i et af de charmerende ældre huse, før I oplever mere af landsbyen på en cykeltur.

Dag 3 : Yogyakarta - Bromo

I bliver transporteret med tog til Mojokerto og så videre til Bromo herfra med bil.

Om morgenen tager I et tidligt tog kl. 6.45, og ankommer til Mojokerto kl. 10.57. Herefter har I 3,5 timers kørsel til Bromo. På vejen besøger I Trowulan Museum, som fremviser arkæologiske fund man har gjort i Bromo-området samt besøger Bajang Ratu & Tikus-templet. I spiser en mættende frokost på en lokal restaurant, som kan servere nogle af de traditionelle specialiteter på Java.

Dag 4 : Solopgang ved Mount Bromo

Det vil føles helt skørt, når I står op midt om natten! Men belønningen venter, og I vil ikke fortryde det! Java ligger på den såkaldte "ildring" - et bælte af verdens mest aktive vulkaner, som ligger langs de asiastiske og amerikanske stillehavskyster. Selvom Mount Bromo ikke er det højeste punkt på Tengger, er det alligevel Javas mest kendte vulkan pga. sin unikke form. Det ligner simpelthen en vulkan, som man ser dem i tegnefilm! Oveni det er Mount Bromo en af de mest aktive vulkaner i verden. En solopgang fra kanten af vulkankrateret er måske en af de mest magiske oplevelser i hele Indonesien. Der er afgang fra hotellet meget tidligt om morgenen (eller sent på natten), hvorfra I køres til kraterkanten, så I er klar, når solen står op. Turen inkluderer en ridetur over noget sand, for at nå helt hen til kraterkanten. Det er en oplevelse helt ud over det sædvanlige.

Senere bliver I kørt til jeres hotel i Ijen.

Dag 5 : Ijen Krateret - Lovina, Bali

Fra morgenstunden kører I gennem landsbyer, rismarker, kaffeplantager og en af Javas sidste regnskove. Her er luftfugtigheden høj, dyrelivet rigt og skoven frodig. I kører til Park rangerens post og starter et 90 minutters hike mod Ijen krateret. I 2883 meters højde er udsigten næsten ubeskrivelig over det fantatiske landskab og den næsten turkise sø i midten. I ser sandsynligvis minearbejderne, der bevæger sig ned i krateret for at udvinde malm.

Senere bliver I transporteret til Lovina på Bali.

Dag 6 : Fridag i Lovina

Dagen i dag har I fri til at spendere som I har lyst til.

Dag 7 : Lovina - Ubud

I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter der er afgang kl. 09.00. På køreturen besøger I den specielle Bayung Gede-landsby, hvor der er en helt unik kultur. I gør også stop ved Kintamani, for at beundre vulkanen og Batur-søen. Derefter besøger I Tampak siring-templet på vej til Tegalalang - her er der en en fin udsigt over nogle smukke risterrasser. I spiser en mættende

frokost på en lokal restaurant, og når frem til jeres hotel sidst på dagen, hvor I vil få serveret en lækker aftensmad.

Dag 8 : Dagstur til Monkey Forest & Templer

I spiser en mættende morgenmad på hotellet, inden dagens udflugt begynder. I starter ud med at besøge Monkey Forest, som er et naturreservat, hvor dyrkelsen af hinduismen er på sit højeste. Den store park, med mere end 100 forskellige træsorter og over 600 makakaber, ligger uforstyrret hen mellem Ubuds travle gader. Derefter besøger I Puri Saren, som er en perle af balinesisk arkitektur samt Saraswati-templet, også kendt som Ubud Water Palace, som er kendt for sin lotusdam. Senere på dagen kommer I på en landsbyvandring omkring Ubud, for at opdage hverdagslivet i denne skønne by. I spiser frokost på en lokal restaurant, inden I om aftenen vender tilbage til hotellet for at spise aftensmad.

Dag 9 : Dagstur til Tamblingan Forest & Bedugul Marked

I spiser morgenmad på hotellet. Dagen starter med en tur til den tropiske skov ved navn Tamblingan, hvor I vil krydse den mægtige sø med en kano, hvorfra I vil nyde det idylliske landskab der omgiver jer. Senere på dagen tager I til det traditionelle marked Bedugul, der ligger ved Candikuning. Her kan I købe en masse lækkert frugt og grønt og andre lokale delikatesser, hvis I skulle få lyst til det. I spiser en lækker frokost på en lokal restaurant. Senere på dagen tager I tilbage på hotellet for at spise aftensmad og nyde resten af aftenen.

Dag 10 : Fridag i Ubud

Dagen i dag har I fri til at spendere som I har lyst til.

Dag 11 : Ubud - Sidemen

I spiser en god morgenmad på jeres hotel, inden I kører mod Sidemen kl. 9. På vejen dertil besøger I Goa Gajah, en "elefanthule" som er et gammelt sted for meditation fra det 9. århundrede i Kertagosa. Derefter tager I til Besakih og besøger det majestætiske Modertempel med det smukke Agung-bjerg i baggrunden, der med sikkerhed bliver et syn I sent vil glemme. I spiser frokost på en lokal restaurant på vejen. Derefter kører I mod jeres nye hotel hvor I spiser aftensmad - her har de noget for enhver smag.

Dag 12 : Dagstur omkring Sidemen

I spiser en god morgenmad på jeres hotel inden dagens tur omkring Sidemen begynder kl. 9. I tager til Ancient Royal Puri Agung Karangasem, Taman Ujung Park, Tirtagangga (Royal pool Karangasem) også kendt som vandpaladset: dette sted har utrolig smuk natur med et gammelt tempel der rummer på en masse historie om Bali. I vil beundre den unikke arkitektur med hollandsk, arabisk og balinesisk indflydelse. I spiser frokost på en lokal restaurant, som kan byde på nogle af de klassiske traditionelle retter der er på Bali. Når dagen er ved at gå på hæld, vender I tilbage til jeres hotel, hvor der venter jer endnu en smagfuld aftensmad.

Dag 13 : Fridag i Sidemen

Dagen i dag har I fri til at spendere som I har lyst til.

Dag 14 : Sidemen - Sanur

I dag bliver I kørt fra jeres hotel i Sidemen til jeres hotel i Sanur.

Dag 15 : Jimbaran Beach

I spiser morgenmad og frokost på hotellet. Derefter tager I fra hotellet kl. 17, for at spise aftensmad ved Jimbaran Beach - her kan I vælge mellem en række lækkert og frisk skalddyr og fisk, og se solen gå ned i horisonten mens I nyder de rødglødende aftentimer.

Dag 16 : Fridag i Sanur

Dagen i dag har I fri til at spendere som I har lyst til.

Dag 17 : Sanur - lufthavn

I bliver kørt fra jeres hotel i Sanur til lufthavnen.


Priser og varighed

Priser fra: : 23.169,00 kr. pr. person

Varighed: 17 dage / 16 nætter

Inkluderet

* Privat transfer og private udflugter med engelsktalende guide
* Transfer og hotel
* Morgenmad, frokost og aftensmad alle 17 dage
* Entrebilletter på udflugter

Ikke Inkluderet

* Fly
* Visa On Arrival - 35 USD
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

CP675 010822 CSJ

Andre rejseforslag

Fugleeventyr i Singapore og Malaysia

Denne rejse til Singapore og Malaysia er specielt sammensat til fugle-entusiaster. Trækfugleparadise…

Familieferie i Cambodia

Tag på familieeventyr til Cambodia og få en rundrejse fyldt med spændende aktiviteter for både børn…

Grønne Nordlige Vietnam

Oplev Vietnams fantastiske natur til fods, på cykel, i kano og kom helt tæt på lokalbefolkningen fra…