Loading…

Påskeøens Magi - 4D/3n -Kombo

Oplev verdens mest isolerede ø, Påskeøen. Få en fantastisk oplevelse, hvor I dykker ned i Påskeøens spændende historie, møder befolkningen af polynesisk oprindelse og ser de imponerende Moais statuer, som dominerer en del af det smukke landskab.

Dag 1: Hanga Roa
Ved ankomsten til Mataveri lufthavn vil I opleve en traditionel modtagelse med blomsterkrans om halsen, hvorefter I bliver kørt til hotellet. Vi anbefaler at I bruger resten af dagen på at besøge byens kirke, hvor man finder traditionelle romersk-katolske symboler blandet med lokale. Søndag morgen er man altid velkommen til at overvære messen. Det lokale kunsthåndværksmarked og museum ligger ved siden af kirken. På museet kan man nyde det smukke syn af reproduktioner af Rapa-Nui genstande. Originalerne blev desværre fjernet fra øen.

Dag 2: Anakena
Idag venter muligheden for at mere om Rapa Nuis fantastiske historie. Efter at have forladt Hanga Roa kører I sydover ad kystruten. I får udsigt til Poike halvøen og hele kystlinjen bestående af sort, vulkanisk masse. Første stop bliver Vaihu for at besøge arkæologiske steder. På vej til det næste stop kommer I forbi adskillige moais statuer, som ligger langs "Camino de los Moais", Moais-vejen, ad hvilken de blev fragtet til deres destinationer. Ved Ranu Raraku - stedet hvor alle Moais blev udhugget - får I en picnic frokost, hvorefter I begynder gåturen op ad Ranu Raraku vulkanen. I bliver uden tvivl imponeret af det næste højdepunkt - det restaurerede gigantiske tempel Ahu Tongariki og dets 15 moais, hvilket er det største tilbedelsessted på øen. Videre på turen tager I jer tid til at besøge to strande. En af dem er Ovahe, en lille bugt med en klippehule og næsten lyserødt sand. Derefter når I til Anakena med den hvide sandstrand og kokosnød-palmerne, der indbyder til en dejlig svømmetur i det lune Stillehav. Til sidst går turen tilbage til Hanga Roa.

Dag 3: Ceremoniel landsby Orongo påskeøen
Fra Hanga Roa er der en 30 minutters køretur til vulkanen Rano Kau med den ceremonielle landsby Orongo, som ligger 400 meter oppe ad vulkanens skråning. Man bliver overrasket af den perfekte runde form på krater-søen. Orongo er det ceremonielle centrum for fuglemandens kult - "Hombre Pajaro" - som begyndte da "Short Ears" stoppede med at bygge moais. Guiden vil forklare denne "nye" kultur på øen og vise jer petroglyfferne, helleristningerne, med billeder af fuglemanden og Make Make (guden som skabte ham) og Komari (et frugtbarhedssymbol). Herfra har man også en fantastisk udsigt over 3 små øer i Stillehavet: Motu Nui, Moto Kau, Moto Iti. Resten af dagen er fri til afslapning eller aktivitet på egen hånd.

Day 4: Afgang
Transfer til lufthavn for at nå flyet til Santiago eller Tahiti.

Bestil rejsen.
Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.