Loading…

San Blas

De smukke øer i ø-gruppen San Blas ligger langs hele den caribiske kyststrækning fra San Blas-bugten og næsten hele vejen til den colombianske grænse. Øerne er beboet af Kuna-indianerne, og de har selvstyre på de 365 øer, hvoraf kun 49 er beboet. På disse øver lever indbyggerne stadig i små landsbyer, taler deres eget sprog, og de holder traditionerne i hævd - blandt andet bærer kvinderne endnu de traditionelle, farvestrålende dragter.

Økonomien på øerne bygger især på kokosnødder, fiskeri og turisme. Hvis man besøger San Blas-øerne må man ikke snyde sig selv for en tur ud at dykke eller snorkle - der er masser af smukke tropiske fisk og koraller at tage i øjesyn. Også de hvide sandstrande med kokospalmer, den specielle kultur og de flinke mennesker er værd at tage ud til øerne for at opleve.

Den nemmeste måde at besøge øerne på er ved at tage et morgenfly fra Panama City - det er bittesmå fly, så man skal være indstillet på en ret speciel oplevelse, men den lille times tid er godt givet ud - udsigten er helt fantastisk. De små lodges, som man skal booke på forhånd, sender sine medarbejdere ud i motoriserede kanoer for at hente og sejle én til de rustikke hytter, der er nydeligt men simpelt indrettet til gæsterne. Her får man sine daglige måltider og udflugter inkluderet, og oplevelsen er overraskende ægte, til trods for den voksende turisme.

Udvalgte hoteller i San Blas

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere
Trustpilot