Loading…

Praia

I dag er Praia er Kap Verdes hovedstad, og før byen blev anlagt i 1800-tallet, var Cidade Velha Kap Verdes hovedstad.

Praias historiske centrum kaldes "Plato". Her er der masser af liv i dagtimerne men stille om aftenen. Byen har både et afrikansk marked, samtidig med at der rundt i gaderne sidder småhandlende og sælger alt fra frugter til tøj og sko. Der findes desuden flere små pensionater og restauranter i Plato.

De omkringliggende bykvarterer består af Fazenda mod nordvest, der er præget af halvfærdige huse (bygget af tilflyttere, der bygger, efterhånden som de har penge), og mod sydvest ligger først Achada de Santo Antonio, som er præget af lejlighedskomplekser. Bykvarteret Prainha har derimod både ambassader, natklubber og hotellerne Praia Mar og Tropico.

Vil man bade skal man ud til Prainha-kvarteret. Her er en lille strand mellem hotellerne (velbesøgt i weekenderne) og en større strand bag Hotel Praia Mar. Man kan også tage til bugten ved Sao Francisco, men det kræver en lejebil eller taxi. Hvis man vælger at leje en bil, kan man også komme længere ind i Santiago og opleve mere af det indre Santiago.

Udvalgte udflugter i Praia

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Praia

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere