Loading…

Costa Rica For De Unge & Unge Af Sind

Kom med på nye eventyr tilrettelagt for unge, der gerne vil opleve det hele med lokale og andre rejsende i en skøn kombi af sociale hoteller, homestays, frivilligt arbejde og spansk kursus.

Et nyt turforslag tur til sociale, tilbagelænede unge mennesker med masser af tid og lyst til at fordybe sig i både naturen og lokallivet

Har du lyst til at lære spansk i tropiske omgivelser og møde andre ligesindede fra hele verden? Kan du lide tilbagelænede hoteller med masser af hygge og fællesskab? Foretrækker du friheden ved at ruten er klaret for dig mens der stadig er masser af plads til valg undervejs? Så hop med på turen her eller noget der ligner. Vi har lagt elementer ind af både sprogskole, frivilligt arbejde og lokale værtsfamilier - og samtidigt ser man en masse smuk natur fra kyst til kyst i det smukke land.
Alt dette kan selvfølgelig modificeres efter ønske. Selina hotellerne har for eksempel også sovesale for dem, der foretrækker det endnu billigere. Kan man ikke lide at køre selv, så kan turen også arrangeres med shuttlebusser fra by til by. Har man mere tid til rådighed har vi også en pris på samme rute af 45 dages varighed lagt ind under prisafsnittet. Alt efter rejseperiode og interesse kan vi også skifte nogle Selina hoteller ud med andre - for eksempel ved Nosara og Santa Teresa. Begge disse tiltaler især surferne. Uanset hvad kommer man ikke til at fortryde Costa Rica - det er et trygt, smukt og spændende land at rejse rundt i!

Denne rejse er også velegnet til unge af sindDag 1: Ankomst San Jose, indkvartering på hotel.
Dag 2: Dagen er fri til at nyde byen, hotellet eller en af de mange udflugter de kan arrangere.
Dag 3: I dag får man udleveret sin bil og kører til Puerto Viejo ved Den Caribiske Kyst.
Dag 4: Fridag til at nyde stranden, byen eller hotellets fællesskab og ture.
Dag 5: Fridag til at nyde stranden, byen eller hotellets fællesskab og ture.
Dag 6: Kør selv fra Puerto Viejo til Reserva Juanilama - værtsfamilie i landsbyen
Dag 7: I dag er der trekking, landbrug og madlavning på programmet
Dag 8: Kør selv fra Juanilama til Arenal.
Dag 9: Oplevelser på egen hånd ved Arenal - vulkan, regnskov og meget andet.
Dag 10: Oplevelser på egen hånd ved Arenal
Dag 11: Kør selv fra Arenal til Tamarindo, indlogering ved værtsfamilie
Dag 12-16: Spanskkursus og værtsfamilie, samt tid til at nyde strand og by
Dag 17: Kør selv til Monteverde
Dag 18: Fridag til at nyde hotellet og den skønne natur
Dag 19: Kør selv til Manuel Antonio
Dag 20: Fridag til at nyde stranden og nationalparken
Dag 21: Kør selv til San Jose lufthavn, aflever bilen før hjemrejsen påbegyndes.

Se detaljeret program under rejseplan

Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst San Jose
2 Fridag i San Jose
3 Kør selv fra San Jose til Puerto Viejo de Talamanca
4 Fridage i Puerto Viejo
6 Kør selv fra Puerto Viejo til Juanilama
7 Juanilama
8 Kør selv til Arenal
9 Fridage ved Arenal
11 Kør selv fra Arenal til Tamarindo
17 Kør selv til Monteverde
18 Fridag Monteverde
19 Kør selv til Manuel Antonio
20 Manuel Antonio
21 Kør selv til San Jose

Dag 1 : Ankomst San Jose

Ved ankomsten til San José lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transporten til Hotel Selina San Jose San José. Her overnatter I to nætter.

Selina San José ligger i det historiske kvarter kaldet Barrio Otoya, blot 10-15 minutters gang fra centrale attraktioner som Nationalmuseet og -teatret, Jade museet og omgivet af restauranter og cafeer så langt øjet rækker.

Som altid tiltrækker Selina konceptet den kreative og ungdommelige gæst med deres mange sociale tilbud som for eksempel fælles arbejdsstation, filmrum, welness, kunstgalleri, live musik, frivilligt arbejde, yogaklasser, turbureau og meget mere. Herudover er der selvfølgelig restaurant, bar og endda fælleskøkken. Man må have kæledyr med og der er selvfølgelig wifi. Der er sovesale, standardværelser og private suiter at vælge imellem - Selina tilbyder ikke høj luksus men til gengæld er der stort fokus på den sociale oplevelse både i forhold til andre gæster og lokalsamfundet i området.

Dag 2 : Fridag i San Jose

Dagen i dag har man fri til på egen hånd at vælge sine aktiviteter, enten gennem hotellet eller på egen hånd.

Dag 3 : Kør selv fra San Jose til Puerto Viejo de Talamanca

I dag udlevereres bilen, hvorefter man kører selv til Puerto Viejo ved Den Caribiske Kyst. Her tjekkes ind på Hotel Selina Puerto Viejo for de næste tre nætter.

Med en dejlig beliggenhed ved både by og strand er Selina Puerto Viejo en perfekt blanding af en tropisk perle og et kulturelt hotspot. Her kommer både unge og ældre hippier (eller bare sociale livsnydere) og nyder det tilbagelænede concept med det bedste af det caribiske køkken, deres reggea musik og autentiske, sociale økostil. Der er både almindelige hotelværelser, sovesale og ikke mindst skal nævnes de unikke tipier bygget som i de omkringliggende landsbyer.

Har man lyst til eventyr er hotellet behjælpelig med et væld af spændende udflugter - lige fra stille snorkelture til waterfall jumping. Hotellet har også deres egen surf club, pool, yoga klasse, restaurant og selvfølgelig beach bar. På Selina finder man også fælleskøkken, fælles arbejdsplads med high speed internet, live musik, calypso events og meget andet!

Dag 4 : Fridage i Puerto Viejo

Nu er der to fridage til at nyde stranden, byen eller hotellet på egen hånd.

Dag 6 : Kør selv fra Puerto Viejo til Juanilama

Tiden er nu kommet til et spændende ophold med frivilligt arbejde hos en værtsfamilie i Juanilama.

Lidt nordøst for floden Pocosol finder man det beskyttede naturreservat kaldet Juanilama. Et fantastisk stykke primær skov med det imponerende vandfald La Leona som et af højdepunkterne.

Ved ankomst modtages man af et af landsbyens beboere, som på en lille gåtur vil fortælle lidt om samfundet man besøger. Man indlogeres lokalt, spiser middag med sin værtsfamilie og bliver budt op til lidt sjov danseundervisning af en lokal ekspert i Cumbia og Salsa.

Dag 7 : Juanilama

I dag er der efter morgenmaden trekkingtur med en lokal guide til det fantastiske vandfald La Leona. Man går ca 2 km ad skovstier i mellem til svært terræn, før man kan tage en dukkert i det krystalklare vand. Man lærer meget om flora og fauna på vejen frem og tilbage.

Atter retur møder man landsbyens kvinder, som er sande mestre i lokal kogekunst. Man får lov at være med til at lave nogle typiske retter.

Efter frokosten skal man være landmand for en dag. Man lærer med egne hænder de forskellige landbrugs processer, som bruges her. Lige fra at plukke tropiske frugter til at høste yucca, ananas eller sukkerrør.

Man sover endnu en nat ved samme værtsfamilie.

Dag 8 : Kør selv til Arenal

Efter et spændende ophold i Juanilama fortsættes ud mod nye eventyr på den næste destination, Arenal, hvor man igen skal bo på Selina i tre nætter. Arenal vulkanen er beliggende 7 km fra byen La Fortuna. Vulkanen har været aktiv siden 1968, og området byder på to slags landskaber; den frodige vegetation med vildtliv og den bakkede golde side bestående af lava og sand fra de konstante udbrud.

Selina La Fortuna ligger i hjertet af byen og man har dermed nem adgang til mange ting. Som altid er en del af Selina konceptet at byde på tilbagelænede, kreative og rustikke omgivelser. Her er sociale events, arbejdsfællesskab, fælles køkken, yogaklasser, bibliotek og filmrum, Hertil kommer selvfølgelig de mere normale faciliteter som wifi, pool, restaurant og bar. Tur bureauet hjælper med et væld af udflugter i omegnens spændende natur - lige fra ture på hesteryg til madlavning med de lokale. Hotellet har både sovesale, private værelser og tipier i haven.

Dag 9 : Fridage ved Arenal

Nu er der igen et par fridage til bare at nyde området på egen hånd eller sammen med nogle af hotellets andre gæster.

Dag 11 : Kør selv fra Arenal til Tamarindo

Ugen består af et spanskkursus på 20 lektioner i gruppe med andre. Herudover indlogeres man ved en lokal værtsfamilie, hvor man har sit eget værelse. Familien inkluderer morgenmad og aftensmad samt transport til skolen om morgenen og tøjvask.

På skolen inkluderes en niveautest samt registreingsafgift og skat. Bøger er dog ikke inkluderet. I tilfælde af at der kun er tilmeldt 1 elev til standard klassen, nedsættes den til 15 lektioner istedet for 20. Skoletiden vil være 4 timer om dagen mandag til fredag og kan ligge formiddag eller eftermiddag. Således er der også rigelig tid til at udforske stranden og omegnen.

Dag 17 : Kør selv til Monteverde

Man kører selv til den spektakulære tågeregnskov Monteverde for de næste par nætters ophold. Denne type regnskov modtager mindre regn end almindelige regnskove, men fordi de er beliggende mere i højderne, er luftfugtigheden højere, og der er derfor mere skyet. Monteverde ligger i 1200-1600 meters højde.

På Selina Monteverde er man ideelt beliggende i gåafstand til den smukke tågeregnskov kaldet Bosque Nuboso reserve. Heroppe på det grønne bjerg, som området oversat betyder, finder man store naturoplevelser i form af både flora, fauna og adventuresport. Turbureauet er behjælpsom med al arrangering af dette efter ønske.

Udover den smukke udsigt og den rene bjergluft finder man også et dejligt fællesskabskoncept med arbejdsmiljø, fælleskøkken, livemusik, bibliotek, pejsestue, restaurant, bar, udendørs jacuzzi, yoga terasse med udsigt og meget mere. Man kan vælge mellem private værelser, suiter eller sovesale. Husk en sweater - det kan godt blive køligt heroppe!

Dag 18 : Fridag Monteverde

Fridag til at udforske den spændende tågeskov - tag ud og hike, zipline eller meget andet sjovt!

Dag 19 : Kør selv til Manuel Antonio

Sidste stop på turen er Manuel Antonio, hvor man igen får lejlighed til at se stranden inden turen slutter. Manuel Antional Nationalpark kombinerer regnskoven med lange, hvide sandstrande, der er blandt de bedste i Costa Rica. De sidste to nætter skal selvfølgelig også være på Selina.

På denne udgave af Selinas spændende hoteller finder man en uovertruffen udsigt over både Stillehavet og den omkringliggende regnskov, som Manuel Antonio er så berømt for. Her mødes unge og ungdommelige rejsende fra hele verden, som søger økoturisme og socialt fællesskab. Selina tilbyder det hele i form af en lang række aktiviteter. På stedet har de 3 swimmingpools, wellness, frivilligt arbejde, arbejdsfællesskab, surfclub, fælleskøkken, restaurant og beachbar. Deres turbureau hjælper med en lang række udflugter og aktiviteter i området. Man kan vælge imellem sovesal eller private værelser og suiter og der er selvfølgelig også wifi på hotellet.

Dag 20 : Manuel Antonio

Fridag til at nyde stranden og skoven.

Dag 21 : Kør selv til San Jose

Kør selv til lufthavn, aflever bilen før hjemrejsen påbegyndes.


Priser og varighed

Priser fra: : kr. 14.367,00 pr. person

Varighed: 21 dage / 20 nætter

Inkluderet

* Lufthavns transfer ved ankomst
* 20 nætter på 3* hoteller og lodges med morgenmad - disse kan selvfølgelig opgraderes!
* 19 dages billeje, Suzuki Vitara 4x4 eller lignende, fri km og basis CDW forsikring (med shuttlebus i stedet for billeje skal man tillægge ca. 1500 kr per person)
* Spanskkursus i Tamarindo med logi og måltider som beskrevet
* Juanilama homestay med logi, aktiviteter og måltider som beskrevet

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Turen kan også laves med bustransport eller privat chauffør i stedet for billeje. Husk også, at rejsen her altid kan opgraderes, ændres og tilrettelægges, som I måtte ønske det.

Hvis man tillægger den samme rute ekstra fridage på alle stop (undtagen Juanilama) og laver pakken på 45 dage/44 nætter i stedet, så koster turen med shuttlebusser fra DKK 24.500,00 pr. person i dobbeltværelse - dette er så også med 2 x 20 lektioners spansk fordelt på to uger

Ikke Inkluderet

* Flybilletter (regn med ca. 5-7000 dkk retur)
* Nationalpark skatter (10 usd per nationalpark)
* Total bilforsikring uden selvrisiko 18-20 usd per dag
* Ikke nævnte måltider
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

17804 131020 CRS

Andre rejseforslag

Familieeventyr Med Chauffør I Costa Rica

Tag familien med til Costa Rica. Her venter frodig regnskov, vulkaner og dejlige strande. Turen inkl…

Kør Selv Gennem Fantastiske Costa Rica

Kør selv og oplev Costa Rica i eget tempo. Kendte steder kombineres med ukendte. Naturen er overvæld…

Kør Selv Til Det Uopdagede Costa Rica

Tag med til Costa Ricas mere ukendte perler, hvor I får fantastiske naturoplevelser. I kører i egen…