Loading…

Adelaide til Melbourne - Wild About Wildlife

Mød Sydaustraliens røde kænguruer og søde koalaer på en uforglemmelig tur fra Adelaide til Melbourne!

Oplev det bedste af Sydaustraliens enestående skønhed, natur og kultur på denne Adelaide Til Melbourne - Wild About Wildlife kør-selv rejse. Rejsen skydes i gang i Adelaide, en af verdens store mad- og vinbyer, inden I drager sydpå til vinregionen i Adelaide Hills. Turen går videre til Kangaroo Island, hvor I vil finde en forbløffende biodiversitet: fra legende sæler ved Seal Bay til koalaer i eukalyptustræerne. Flinders Chase National Park er en naturperle med de ikoniske Remarkable Rocks og Admirals Arch, hvor landskabet formes af vinden og havet.


På jeres videre færden kommer I gennem unikke, kulturprægede byer, som Hahndorf, der er Australiens ældste tyske bosættelse og som er fyldt med charmerende arkitektur, og Halls Gap, hvor I kan opleve den ældgamle aboriginske kultur og den ikoniske Murray flod. Ingen tur mellem Adelaide og Melbourne ville være komplet uden at køre ad Great Ocean Road. Når I kører af de snoede veje vil I blive betaget af dramatiske klippeformationer, herunder de Tolv Apostle, idylliske surfstrande og frodige regnskove. Når I nærmer jer Melbourne, vil landskabet ændre sig fra det landlige til det kosmopolitiske. Denne pulserende storby er kendt for sin kaffe, kunst og kultur; det perfekte udgangspunkt for at fortsætte med at udforske Australiens uendeligt mange facetter.

Dag 1 : Ankomst til Adelaide

Velkommen til det sydlige Australien! Efter ankomst i lufthavnen vil I blive kørt til jeres hotel, hvorefter resten af dagen er til fri disponering i skønne Adelaide. Byen er kendt som en af de største mad- og vinhovedstæder i verden, så forhåbentlig er I både sultne og tørstige ved ankomst. Ikke nok med det, så er der en masse at give sig til i området. Det ene øjeblik er I i byens travle midte, i det næste slikker I sol på nogle af de smukkeste, hvide sandstrande. Vinmarkerne i Adelaide Hills og dyrelivsreservat ved Cleland er også et besøg værd.

Dag 2 : Fra Adelaide til McLaren Vale og Kangaroo Island

Hvis I gik glip af et besøg i vinmarkerne i går, så har I chancen i dag. I starter dagen ud med at hente jeres lejebil, hvorefter i lægger Adelaide bag jer og kører sydpå gennem forstadslandskabet til McLaren Vale. Dette vinområde, der kun ligger 40 km syd for Adelaides centrum, er kendt for sin stærke Shiraz, fyldige Cabernet Sauvignon og friske Grenache, hvilket gør det til et paradis for vinelskere. Efter besøget, hvor bagagerummet muligvis er blevet fyldt op med fine, smagfulde vine til senere på turen, fortsætter jeres rejse længere sydpå. I Cape Jervis hopper I på en kort færgetur til Kangaroo Island. Rig på indfødt australsk dyreliv er denne ø et pragteksemplar på, hvor mangfoldig og særpræget den australske natur er. De næste to dage bruges på at udforske og opdage, hvad der gør denne ø så unik.

Forventet distance: 190 km.

Dag 3 : Flinders Chase Nationalpark

Kangaroo Island er et af de bedste steder at opleve australsk dyreliv i naturlige omgivelser med mere end en tredjedel af øen dedikeret til nationalparker. Intet besøg på Kangaroo Island er komplet uden et besøg hos Flinders Chase National Park. I parken vil I opleve unikke stenformationer ved Remarkable Rocks og mørke grotter ved Admirals Arch, samtidig med at dyrelivet altid er at finde lige i nærheden. Nationalparkerne på øen er hjemsted for en masse særlige arter, herunder søløver, pelssæler, koalaer, myrepindsvin, kænguruer, pungrotter og punggrævlinger. Det fantastiske dyreliv fortsætter under vandets overflade med delfiner, fisk i mange forskellige afarter og havdrager.

Forventet distance: 170 km

Dag 4 : Fra Kangaroo Island til Hahndorf

Inden I forlader Kangaroo Island har øen endnu et par overraskelser. På vejen til færgen stopper I ved skønne Vivonne Bay, der engang blev kåret som Australiens bedste strand, og ved Seal Bay, hvor i kan tilbringe tid på stranden sammen med dasende sæler. Tilbage på det australske fastland sætter i kursen mod aftenens destination. Blandt vinmarkerne udenfor Adelaide findes Australiens ældste tyske bosættelse, Hahndorf. Brug tiden i byen, der har bevaret sin charme og karakter, på at lære om fortiden i denne historiske by, mens I nyder den vidunderlige lokale mad og vin.

Forventet distance: 320 km

Dag 5 : Fra Hahndorf til Halls Gap

I dag kører I mod øst gennem det bølgende, bakkede landskab, og snart er I fremme ved Murray Bridge. Tag et hurtigt stop i denne maleriske by og se de gamle hjuldampere og husbåde sejle på det rolige vand. Murray floden er Australiens længste flod, der løber over 2500 km fra de australske alper i øst og ud i havet her ved Murray Bridge. Fortsæt gennem den afsidesliggende outback på Limestone Coast, der er kendt for sin frugtbare jord, som er fremragende til vindyrkning. Næste stop er Halls Gap, der ligger i hjertet af Grampians National Park. Byen er gennemsyret af aboriginal historie, omringet af gamle bjergkæder, med skønne vandfald og fantastiske udsigter. Før I når denne smukke by, stopper I undervejs ved McKenzie Falls, der er kåret som et af de mest naturskønne vandfald i hele Victoria og den korte omvej værd.

Forventet distance: 475 km

Dag 6 : Fra Halls Gap til Port Fairy og Port Campbell

Denne morgen rejser I sydpå gennem Grampians, forbi Dunkeld og videre til den charmerende fiskerby Port Fairy. En af Victorias travleste fiskerihavne og hjemsted for en række butikker, antikvitetsforretninger, kunst- og håndværksbutikker. På dagens sidste etape kører I på en del af den berømte Great Ocean Road. Stop og nyd den vidunderlige udsigt fra London Bridge, før I ankommer til Port Campbell, en farverig landsby ved havet med dramatiske klippetoppe.

Forventet distance: 285 km

Dag 7 : Fra Port Campbell til Great Ocean Road og Torquay

I dag fortsætter køreturen af en af verdens mest naturskønne veje, The Great Ocean Road. Der vil være masser af tid til at stoppe, tage billeder og gå langs den gyldne, hvide kystlinje. Gå ikke glip af udsigten over De Tolv Apostle, der rager op fra det blå hav og udgør et helt unikt billede på, hvad naturens kræfter er i stand til. I sandhed en bjergtagende oplevelse. Brug også tid på at besøge Great Otway National Park, der bl.a. er hjemsted for Australiens ældste fyrtårn samt den utroligt smukke Blanket Bay. Besøg The Centre of Conservation og se en lang række af Australiens fascinerende dyr. Afslut denne begivenhedsrige dag med en afslappende køretur langs kystvejen til Torquay og måske en middag på en af restauranterne, der ligger ved stranden.

Forventet distance: 195 km

Dag 8 : Fra Torquay til Mornington Peninsula

Dagens destination er Mornington Peninsula, en by kendt for sit innovative lokale køkken. Kør til Queenscliffe og tag færgen til Sorrento – Husk at hold øjne og ører åbne for delfiner og sælkolonier på den korte sejltur over bugten! Når I ankommer til Sorrento står oplevelserne i kø. Smag på de friske lokale produkter, bad i varme kilder, oplev området på hesteryg, spil en runde golf eller bare slappe af på en af de billedskønne strande.

Forventet distance: 95 km

Dag 9 : Fra Mornington Peninsula til Melbourne

Mornington halvøen har så meget mere at byde på! I kan stige om bord på gondolen ved Arthurs Seat Eagle og lade jer svæve over skovens trætoppe til I ankommer til det højeste punkt på Mornington halvøen. Udsigten over bugten og byen er betagende – måske den bedste i hele regionen. Tag derefter til pulserende Melbourne, kun en kort køretur væk. Dette markerer også afslutningen på jeres australske kør-selv eventyr.

Forventet distance: 70 km


Priser og varighed

Priser fra: : 12.502,00 kr. pr. person

Varighed: 9 dage / 8 nætter

Inkluderet

* 8x overnatninger på 3* hoteller
* 4x morgenmad
* Nævnte udflugter
* Alt lufthavnstransport
* 8x dages billeje

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Det er naturligvis muligt at opgradere hotellerne:

*1 nat ved Adina Apartments Treasury eksl. morgenmad
*1 nat på Wanderers Rest inkl. morgenmad 
*1 nat på Kangaroo Island Wilderness Retreat inkl. morgenmad
*1 nat på The Manna of Hahndorf inkl. morgenmad
*1 nat på Meringa Springs inkl. morgenmad 
*1 nat ved Southern Ocean Villas inkl. morgenmad 
*1 nat på Peppers the Sands inkl. morgenmad
*1 nat på Sunny Side Up inkl. morgenmad

Priser fra 18.735 pr. person

Ikke Inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

21164 050923 KJ

Andre rejseforslag

Perth til Broome - The Wild West

Oplev Vestaustraliens højdepunkter på dette fantastiske roadtrip-eventyr gennem den vestaustralske o…

Adelaide til Darwin - Explorers Way Throught Centre

Kryds lodret gennem Australiens midte og oplev røde, tørre ørkenlandskaber på dette særprægede Outba…

Sydney til Brisbane - Rainforest, Beach & Wildlife

Tag med på en eventyrlig rejse, der tager jer gennem det sceneriske New South Wa…