FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Tanzania , Afrika

Rejser til Tanzania


Når man har sagt Tanzania, må man også sige safari. De to ord hænger ikke uden grund uadskilleligt sammen. Det er nemlig her, man finder nogle af verdens mest berømte og storslåede naturparker, såsom Ngorongoro Crater Conservation Area og ikke mindst Serengeti Nationalpark, hvor man hvert år kan opleve den enestående vildtvandring - The Big Migration.

Safari i Tanzania
Man deler generelt "safarilandet" Tanzania op i to dele. Den nordlige del, med de kendte nationalparker som Serengeti, Lake Manyara og selvfølgelig Ngorongoro Crater. Og den sydlige del, hvor man finder de mere ukendte - men måske endnu smukkere, og ikke mindst uberørte - parker som Selous og Ruaha.

Safari i Serengeti, Lake Manyara og Ngorogoro
Serengeti er en af verdens mest berømte nationalparker. Når man sidder i sin safarijeep midt på sletten, er det næsten, som at være midt i en BBC produktion. Det er herfra gnuerne vandrer mod de store sletter i Kenyas Masai Mara, men med en størrelse på 2 X Sjælland og mere end 2 mio. store pattedyr, er her nok at se på - selv hvis man ikke er her midt i den største vildtvandringsperiode.

Ngorogoro er nok et af verdens mest berømte huller i jorden. For et hul i jorden er netop, hvad krateret er - eller rettere; her er tale om toppen af en udslukt vulkan, som er faldet sammen. Den næringsrige vulkanjord har givet grobund til alverdens planter - som føder de tusindvis af dyr, der levet i Ngorogoro krateret.

Tanzanias nabolande
Tanzania, der går for at være det eksklusive safariland i Østafrika, har også et par fantastiske naboer. Kenya, der for mange er synonym med safari; og Uganda hvor man blandt mange enestående oplevelser kan trekke gennem regnskoven og møde bjerggorillaerne. Man kan let kombinere Tanzania med disse nabolande, og få den ultimative rejse i Østafrika.

Kilimanjaro og Zanzibar
Men Tanzania har andet end safari at byde på. Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, venter med udfordrende bjergbestigning og krydderiøen Zanzibar lokker med hvide sandstrande, svajende palmer og turkisblåt vand. Der er nok af ingredienser til en fantastisk og oplevelsesrig rejse i Tanzania!

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}