FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Afrika

Afrika - alletiders rejseoplevelser


Se vores forslag til individuelle rundrejser i Afrika eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Afrika er et fascinerende kontinent! Hvem har ikke drømt om at rejse til Afrika og opleve det enestående dyreliv, den spændende kultur, de unikke naturscenerier og den helt specielle atmosfære, hvor stress er et ikke-eksisterende begreb? Men hvor i Afrika skal man rejse hen?

Rejser i Sydafrika
Sydafrika har alt! Og medmindre man har flere måneder til rådighed, kan man godt glemme at opleve det hele på én gang. Her er noget for alle - safari, vandring og ridning, hvalsafari, vinsmagning og gourmet, dramatiske kyststrækninger, ørken og vådområder, enestående kultur og historie - for blot at nævne et par af attraktionerne. Har man én gang været i Sydafrika, er det svært ikke at vende tilbage igen.

Rejser i Botswana
Botswana er det eksklusive valg. Men det er alle pengene værd! Man skal lede længe efter noget, der matcher Botswanas skønhed og enestående natur- og dyreoplevelser. Der er ikke mange turister, så man kan i fred og ro nyde det uberørte vildnis. Uanset om man vælger isolerede luksuriøse safarilodges eller luksuscamping i bushen, er man garanteret en oplevelse for livet.

Rejser i Namibia
Namibia er mest kendt for sine unikke og fantastiske ørkenlandskaber, der spænder fra verdens ældste ørken og verdens højeste sandklitter til stenede bjerglandskaber og barske kyststrækninger.

Rejser i Zambia og Zimbabwe
Vil man have storslået natur - og ikke så mange turister - kan vi varmt anbefale en rejse til Zimbabwe eller Zambia. Her er uspoleret vildnis med enestående naturoplevelser.

Rejser i Kenya og Tanzania
Kenya og Tanzania er "klassiske" safaridestinationer, men begge lande har faktisk meget mere at byde på. Her er spændende kulturoplevelser, skønne strande og rigtigt gode muligheder for at være aktiv.

Badeferie
Trænger man til afslapning på stranden efter en begivenhedsrig safari er det let at kombinere Kenya og Tanzania med f.eks. Zanzibar, Seychellerne eller Mauritius.

Rejser i Uganda
Drømmer man om at stå ansigt til ansigt med bjerggorillaerne i Afrikas tætte jungle og opleve uberørte landskaber, om safari uden for mange andre turister eller om whitewater rafting på Nilen - så venter Uganda med fantastiske oplevelser. Her kan man virkelig komme til at møde "det rigtige Afrika" og stadig nyde godt af en vis komfort.

Rejser i Kap Verde
To linier er ikke nok til at beskrive Kap Verde. De ni øer er vidt forskellige. Her er forrevne klippeøer og ildøen, Fogo, med en aktiv vulkan som midtpunkt. Musikken er til stede overalt og skaber en forunderlig kontrast til de barske landskaber.

Afrika overland-ture
Rejs rundt i et specialbygget køretøj, overnat i telt, deltag i campinglivet og kom tæt på naturen, dyrelivet og den lokale befolkning. Vi tilbyder et stort udvalg af spændende overland ture for de 18-39 årige. Rejs fra Nairobi til Cape Town eller fra Cape Town via Namibia og Botswana til Victoria Falls. Mulighederne er mange og turene varer fra 6 til 58 dage! Planlægger du at rejse indenfor 1-4 mdr. har vi ofte 10-15% på overland ture. Kontakt os eller bestil et tilbud.

Praktiske informationer