FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Argentina, Sydamerika

Rejser til Argentina


Rejs til Argentina og bliv fortryllet. Som tangoens klassiske trin, tilsat en portion uberegnelige sving og en masse passion, sådan er Argentina. Landet har alt det, man forventer af et vidunderligt rejseland, dette tilsat en række små uventede krøller og en masse dybtfølt ægthed som landets stolte mennesker tilfører. Man siger - som en spøg - at argentinerne er italienere, som taler spansk, og ville ønske de var englændere, men opfører sig som franskmænd.

Argentina er et fantastisk land at besøge, fordi der er så meget forskelligt at opleve. Sneklædte bjergtinder i de betagende Andesbjerge, store gletjere i det sydlige Argentina, uendelige græsstepper på Pampassen, vandfald, der kan tage pusten fra de fleste, og byer, som det er svært at undgå at blive forelsket i. Det eneste problem er de store afstande - men bare rolig, det er der også råd for.

Se vores forslag til individuelle rejser i Argentina eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Buenos Aires
Buenos Aires er Sydamerikas Paris - blandet med New York - bare på sydamerikansk. Her er brede boulevarder og smuk arkitektur blandet med tango og fodboldfeber. Byen sover aldrig og på forunderlig vis føler man sig hjemme med det samme - selvom det måske er første gang, man sætter sine ben i Sydamerika.

Mød gauchoerne på Pampasen
En rejse gennem Argentina - eller sølvlandet, som navnet retteligt kan oversættes til - bør føre den rejsende fra Buenos Aires til vild galop på pampaens vidtstrakte marker med Gauchos og møre bøffer. Bo på en estancia og fald i snak med en lokal gaucho. Spørg til hans "facon" - hans kniv. En rigtig gaucho sover med - og kendes på - hans kniv!

Patagonien
Videre går det mod fåreflokkene i Patagonien til de iskolde gletsjere, der vælter ned fra Andesbjergene mod Tierra del Fuego - Ildlandet - som fik sit navn af Magellan. På sin vej gennem dette sydlige stræde, så den portugisiskfødte opdagelsesrejsende en række store bål på land, som var tændt af de indfødte - det lignede, at der var ild i landet.

Iberá og Iguazú
Det store vådområde, Iberá bliver ofte overset, når man planlæger en rejse til Argentina - og det er synd! Her venter en ganske anden verden med rislende floder og evigt våde enge. En ganske anden slags "vandoplevelser" venter i Iguazú. Her bliver vådområdets stille vand til et larmende, buldrende vandfald. Dette er et af de steder, man bare ikke MÅ snyde sig selv for!

Verdensklasse vin i Mendoza
Rejsen kan gå videre over det centrale Argentinas kulturelle vugge mod vinmarker i Mendoza, der producerer ædle dråber, som kan nydes med udsigt til det højeste bjerg udenfor Himalaya. I Salta - i det nordvestlige Argentina - får farven en anden lyd. Bjergene her er stribede gule, brune og røde og helt anderledes end de gråblå Andesbjerge længere med vest. I denne nordlige del er man tæt på Bolivia, og det ses tydeligt i den indianske Andeskultur, som ikke lader sig fornægte.

Lær spansk i Buenos Aires, rejs med skib over Andesbjergene i sølandet, tag jernbanen til skyerne, eller følg os på en rejse rundt til nogle af Argentinas andre små hemmeligheder.

Den største udfordring på en rejse til Argentina er faktisk at vælge. Landet er enormt og afstandene store - den rigtige rejse kræver den rigtige planlægning. Vi kender Argentina bedre end de fleste.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Gennemsnitstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}