FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Uganda , Afrika

Rejser til Uganda


Uganda bliver med rette kaldt "Pearl of Africa" - Afrikas Perle - og landet gemmer i sandhed på et skatkammer af storslåede oplevelser. Selv garvede Afrika-rejsende må overgive sig til Ugandas skønhed og mangfoldighed. Her venter en perlerække af naturscenerier og enestående oplevelser, som andre lande i Afrika har svært ved at hamle op med.

Bjerggorillaer i Uganda
Højt på listen står bjerggorillaerne, men Uganda har så meget mere at byde på - safari i de naturskønne nationalparker Queen Elizabeth og Murchison Falls, chimpanser i Kibale Forest, trekking i Rwenzori Mountains, white water rafting i verdensklasse på Nilen og et fantastisk fugleliv, der rangerer blandt Afrikas mest varierede.

Ugandas natur
Men det allerførste store indtryk, man får, er den fantastiske natur, hvor tropiske blomster, palmer og træer nærmest eksploderer i et væld af grønne farver overalt. Ikke mange lande på det afrikanske kontinent har en så frodig vegetation som Uganda. Det er engang blevet sagt, at planter man en stok i Ugandas jord, vil den have slået rødder inden natten er ovre.

Bananer og atter bananer
Ordet "bananrepublik" dukker også hurtigt op i tankerne, når man rejser rundt i Uganda - men med en lidt anden betydning. I byerne ser man overalt lastbiler og cykler pakket med bananer, og i landdistrikterne er bananpalmerne dominerende - her har man ikke en køkkenhave i baghaven, men en bananhave.

Befokningen i Uganda
Og så er der det ugandiske folk. En varm velkomst venter turisterne i Uganda hvor smilende og vinkende børn, råber "hello" og "muzungu" - hvid mand eller fremmed - og gerne vil imponere med deres engelsk, og ikke mindst se sig selv på et digitalfoto. Selvom fattigdommen tydeligt ses visse steder, føles den ikke så påtrængende og håbløs som andre steder i Afrika. Optimismen skinner igennem, og folk er opsatte på at komme videre efter mange års interne uroligheder. Man bliver overalt mødt med smil.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}