FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Galapagos , Ecuador og Galapagos
Galapagos cruises
Galapagos-øerne ligger midt i tre oceaniske strømmes sammenflod og er en "smeltedigel" af maritime arter. Forskellige udviklingsprocesser har sammen med øens ekstreme isolering ført til udviklingen af et usædvanligt dyreliv - f.eks. leguanen, kæmpehavskildpadden, den vingeløse skrav, den blåfodede sule og de mange forskellige finkearter. Vi har næsten ugentligt særlige priser på Galapagos cruises, så kontakt os for tilbud på Galapagos cruises.

Nedenfor kan du se nogle af vores krydstogter inddelt efter kategori


Se vores Galapagos kalender her

Galapagos til fods
Er man ikke til længere sejlture og ophold ombord på et cruise, så er dette en alternativ måde at opleve nogle af øerne på. Man kommer ikke til at matche dyrelivet på et cruise, men det kan udgøre at godt alternativ eller være et godt supplement til et kortere cruise.

Der er flere muligheder for disse Galapsgos til fods programmer. Ophold kun på øen Isabela eller kombinationer af øerne såsom Santa Cruz & Isabela eller Santa Cruz, San Cristobal og Isabela. Programmerne findes fra 4 dage/3 nætter og op til 8 dage/7 nætter. Så det er jeres ønsker der bestemmer rejseforslagets udformning.

Galapagos Multisport
Mountainbike, ridning, kajak, vandring, snorkeling. Hvis disse aktiviteter lyder tiltalende for dig, er det måske Galapagos Multisport du skal vælge. Man kommer ikke til at matche dyrelivet på et cruise, men det er et godt aktivt alternativ til et cruise.

Husk iøvrigt altid, at man IKKE må røre dyrene på Galapagos. De er søde og meget tamme - men det ER vilde dyr, og mødrene forlader f.eks. prompte de små sælunger, hvis de lugter ukendt.

Praktiske informationer