Loading…

Kør-selv på Guadeloupe

Tag på kør-selv-ferie i Guadeloupe og oplev alle hjørner og afkroge af den fascinerende og alsidige caribiske ø. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!
Set oppefra ligner den tropiske ø en sommerfugl omgivet af seks ildfluer. Guadeloupes to 'sommerfuglevinger' består af de to øer Basse Terre og Grande Terre. Den venstre sommerfuglevinge, Basse Terre, er den frodige del af Guadeloupe og er dækket med tæt regnskov med tropisk vegetation. Her kan man også besøge Guadeloupe National Park, og man kan finde Guadeloupes højeste punkt, vulkanen La Soufrière. Den højre sommerfuglevinge er Grande Terre, der er bakket med klipper og kalksten. Denne ø har en kyststrækning med både hvide og sorte sandstrande, der er omgivet af smukke koralrev og er oplagt til en badeferie.

Hvis man vil opleve hele guadeloupe, er det anbefalelsesværdigt at besøge begge øer, så man oplever forskellighederne. Hvis man bor på den ene af øerne, er det dog besværligt at tage på en dagsrejse til den anden ø.
Man kan derfor opleve hele det smukke Guadeloupe på en kør-selv ferie, hvor man først besøger den frodige ø, Basse Terre, og dernæst besøger man den mere tørre badeferie-ø, Grande Terre.

På den første dag får I bilen udleveret i lufthavnen, hvorefter I til jeres hotel på Basse Terre og har de kommende fem dage til at udforske denne ø. På dag seks kører I til Grande Terre, som I har de kommende seks dage til at udforske.

Dag 1: Ankomst til Guadeloupe
Dag 1-6: Kør-selv på Basse Terre
Dag 6-11: Kør-selv på Grande Terre
Dag 11: Afrejse fra Guadeloupe

Se hoteller og øvrige informationer under priser.
Dag Beliggenhed Vis alle
1 Ankomst
2 Basse Terre
3 Basse Terre
4 Basse Terre
5 Basse Terre
6 Kør-selv til Grande Terre
7 Grande Terre
8 Grande Terre
9 Grande Terre
10 Grande Terre

Dag 1 : Ankomst

Når I ankommer til lufthavnen i Guadeloupe, får I udleveret den bil, I har til rådighed under hele opholdet. Herefter finder I jeres hotel på Basse Terre. De kommende 5 dage bruger I på at udforske denne del af Guadeloupe.

Basse Terre er den frodige side af Guadeloupe og har en storslået natur med en masse at opleve. Her kan I blandt andet besøge Guadeloupes nationalpark og det flotte Carbet-vandfald. Vest for vandfaldet kan I besøge den aktive vulkan, Souffrière, hvis kælenavn er "Den gamle dame". I kan også besøge den spændende zoologiske have midt i regnskoven eller gå en tur i orkidéparken eller i den botaniske have, der er en kombineret blomster- og dyrepark. Derudover er der træklatringsbaner i trætoppene, et rom-destilleri og et chokolade-museum, hvor man kan smage på chokolade i alverdens afskygninger. Der er oplevelser nok til de kommende fem dage.

Dag 2 : Basse Terre

Oplev Basse Terre på egen hånd

Dag 3 : Basse Terre

Oplev Basse Terre på egen hånd

Dag 4 : Basse Terre

Oplev Basse Terre på egen hånd

Dag 5 : Basse Terre

Oplev Basse Terre på egen hånd

Dag 6 : Kør-selv til Grande Terre

I dag forlader I Basse Terre og kører til jeres hotel på Grande Terre, som er den mere tørre side af Guadeloupe.

På denne ø venter jer en rigtig badeferie. Her er der meget smukke strande, en havn hvorfra I kan besøge den stille og hyggelige ø Marie Galante eller øen Les Saintes, hvor der er mulighed for at få en fantastisk snorkling-oplevelse. I kan også tage til det smukke punkt på den sydøstlige spids af Grande Terre (Pointe des Châteaux), hvor Det Caribiske Hav møder Atlanterhavet. Hvis I vil tage en pause fra badeferie-dagene, kan I spille golf, eller I kan tage i forlystelsesparken Kakurera Land eller besøge de lokale markeder med krydderier, frugter og blomster. Der er dømt afslapning og badeferie i de kommende fem dage.

Dag 7 : Grande Terre

Oplev Grande Terre på egen hånd

Dag 8 : Grande Terre

Oplev Grande Terre på egen hånd

Dag 9 : Grande Terre

Oplev Grande Terre på egen hånd

Dag 10 : Grande Terre

Oplev Grande Terre på egen hånd

Dag 11 : Afgang

I dag kører I til lufthavnen, hvor I afleverer jeres bil. Derefter er det tid til at sige farvel til Guadeloupe for denne gang og begynde jeres flyvetur hjemad.


Andre rejseforslag

Caribisk Drømmeferie På Guadeloupes Øer

Rejs til Guadeloupe og oplev Grande-Terre og Basse-Terre samt de omkringliggende små øer i det carib…

Fugle og natur i Trinidad & Tobago

2 uger med fantastiske fugle- naturoplevelser og afslapning på Trinidad og Tobago. Der er fokus på ø…

Guadeloupe - St. Lucia - Martinique

Nyd de skønne strande, den frodige jungle og det caribiske hav. PRISEN ER INKL. FLY