FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Habitation Grande Anse, Deshaies - Guadeloupe

Habitation Grande Anse er et fint turistklasse-hotel beliggende i Basse-Terre med kun 250 meter til stranden Grande Anse. Indenfor 5 km finder man også strandene Plage de la Perle og Fort Royal. På hotellet er der både restaurant, udendørs swimmingpool og en bar. Værelserne og lejlighederne kan huse alt fra 2 til 7 personer - alle har tekøkken med køleskab. Derudover har de enten balkon eller terrasse med udsigt til havet eller hotellets charmerende have.

Basse-Terre er i øvrigt kendt som Guadeloupes frodige side, hvor man kan opleve øens store regnskov på en af de mange forskellige vandreruter. På denne side finder man også et chokolade-museum og et rom-destilleri samt Jacques Cousteaus undersøiske nationalpark.
Boutique hotel
Guadeloupe - St. Lucia - Martinique
Varighed: 15 dage/ 14 nætter
Priser fra: kr. 17.627,00
Oplev tre caribiske perler - Guadeloupe, Saint Lucia og Martinique. Nyd de skønne strande, den frodige jungle og det caribiske hav. PRISEN ER INKL. FLY
Caribisk badeferie på Guadeloupe - Basse Terre
Varighed: 10 dage/ 9 nætter
Priser fra: kr. 10.254,00
Tag med til Basse Terre på Guadeloupe! Øen har alle de tropiske ingredienser, man forbinder med en ø i Caribien krydret med det bedste fra fransk kultur. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!
Kør-selv på Guadeloupe
Varighed: 11 dage/ 10 nætter
Priser fra: kr. 10.625,00
Tag på kør-selv-ferie i Guadeloupe og oplev alle hjørner og afkroge af den fascinerende og alsidige caribiske ø. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!