Camps Bay og safari i egne villaer

Den perfekte Sydafrika-rejse, hvis I ønsker at rejse sammen som en stor familie eller venneflok. I får egen villa ved Camps Bay og i Kariega reservatet.
Udsigt over bjergkæden de tolv apostle og Camps Bay
Du er her:
 • Camps Bay og safari i egne villaer
location Sydafrika
location Familierejser, Særlige lodges og hoteller, Safari
location 10 dage / 9 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 13.405 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Drømmer I om at rejse til Sydafrika sammen hele den store familie eller som en samlet venneflok, og ønsker I frihed på ferien - så har vi den perfekte rejse til jer.

Rejsen begynder, når I samler jeres bil(er) op i Cape Towns lufthavn for at køre mod jeres egen private villa, der ligger lidt uden for Cape Town med udsigt over Camps Bay. Villaen ligger ved foden af den majestætiske bjergkæde "De tolv apostle", og her har I 6 nætter i luksuriøse omgivelser. Med egen bil har I frihed til at køre på tur til Cape Town eller langs kysten, hvis I har lyst, men I kan også bruge tiden på at slappe af ved jeres egen pool, mens I nyder udsigten over havet. Efter opholdet ved Camps Bay afleverer I jeres biler i lufthavnen og flyver til Port Elizabeth. Her bliver I hentet af en chauffør, der kører jer til Kariega reservatet. I dette smutte vildtreservat er der mulighed for at se The Big Five, giraffer, zebraer og meget mere. I skal igen bo i jeres egen villa. Denne gang i et nyrestaureret 100 år gammelt gårdhus, der i dag fungerer som privat lodge. Lodgen ligger i et isoleret område af reservatet, gemt væk i bushen og er perfekt som et privat "gemmested". I får tilknyttet egen ranger og kok, så I selv kan styre, hvornår I vil på Game Drives, bushwalks, river safari og meget mere, og hvornår I vil nyde de lækre måltider. Der er selvfølgelig også en dejlig have med pool, hvor I kan slappe af mellem turene i bushen.

Dette er med andre ord den perfekte Sydafrika-rejse, hvis I er en familie eller venneflok, der ønsker at rejse sammen med stor frihed.

Vi har lavet et tilbud på baggrund af en gruppe på 10 personer, der rejser sammen, men vi kan arrangere rejsen for grupper på 4 personer og helt op til 14 personer.

Læs mere om villaen ved Camps BayLæs mere om villaen i Kariega reservatet


 mere om villaen i Kariega reservatet

Billeder fra Camps Bay og safari i egne villaer

Detaljeret program

 • Bo Kaap_1

  Dag 1 : Cape Town

  Billeje af 1 minivan og 1 midsize bil. I kører til jeres Villa ved Camps Bay, hvor i skal være de næste 7 dage. Med egen bil har I frihed til at køre på tur til Cape Town eller langs kysten, hvis I har lyst, men I kan også bruge tiden på at slappe af ved jeres egen pool, mens I nyder udsigten over havet.
 • Dag 7 : Cape Town - Port Elizabeth - Kariega Game Reserve

  I kører til lufthavnen og afleverer jeres bil. I flyver fra Cape Town til Port Elizabeth. I lufthavnen bliver i samlet op og kørt til Kariega Game Reserve, hvor i tilbringer de næste 4 dage med bl.a. safari og afslapning.
 • Dag 10 : Kariega Game Reserve - Port Elizabeth

  I bliver kørt tilbage til Port Elizabeth fra Kariega Game Reserve

Priser og info

Priser

De Luxe
Fra kr. 13.405 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Alt lufthavnstransport
* 6x dages billeje af en minivan og en midsize i Cape Town
* 6 nætter i luksuriøs villa med udsigt over Camps Bay
5 lækre soveværelser og udsigt over Camps Bay og bjergkæde De Tolv Apostle
Stort fælles område, herunder stue, køkken og meget mere
Dejlig have, med overdækket terasse og jacuzzi
* Transport til/fra lufthavn og privat lodge i Kariega Reservatet
* 3 nætter i privat lodge i Kariega Reservatet
To daglige game drives i frit kan planlægge
River cruise, bush walks og kanotur
Privat ranger og kok
Alle måltider og drikkevarer (pånær kældervin og premium spiritus)
Hyggelig have, terasser og swimmingpool

Vi tilbyder også et alternativ til ovenstående tilbud. I stedet for at flyve til Port Elizabeth efter jeres tid i Cape Town, flyver i til Hoedspruit, hvorefter i bliver kørt til Greater Kruger Nationalpark. Her vil i bo på Simbavati Amani Lodge og jeres safarioplevelser vil finde sted i denne skønne nationalpark i stedet for. Dette alternativ koster 15.033 kr. pr. person.

Bemærk: prisen er baseret på 10 personer i egne villaer

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12889 100424 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/